Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отмяната / The Undoing

 • 4 485
 • 147
 •   2
Отговори
# 75
 • Мнения: 1 507
А Доналд няма ли да знае, че има близнаци 🙄 Или той ги прикрива.

4ти епизод ми беше най-скучен дотук. Много лични драми и никакъв съспенс 🙃

И като непрекъснато повтарят колко е харизматичен Джонатан (харесвам Хю по принцип), ми иде да го сграбча и да му набода 500 единици ботокс в челото. Не върви да е толкова сбръчкан - с такава прекрасна жена, опъната като статуетка, съвсем като името си - Грейс.

# 76
 • София
 • Мнения: 3 054
На мен пък много ми харесва Хю Грант, остарява естествено и красиво. За разлика от Никол Кидман, която е прекалила с пластичните операции и лицето и като маска. Никаква емоция не може да предаде.
Иначе за убиеца, и аз не знам, клоня към Грейс или към баща и. Накрая сигурно ще се окаже някой, който най-малко очакваме.

# 77
 • Пловдив
 • Мнения: 22 657
Ся си мисля...че най-удачно, поне за мен, би било да гледам повторението в неделя вечер от 21ч и веднага в понеделник новият епизод Simple Smile

# 78
 • София
 • Мнения: 6 170
Единственото, което е сигурно е, .....че бебето не е убиецът! Yum
Абсолютно!! Simple Smile

Аз все пак смятам, че е Грейс, която има биполярно разстройство. Баща й е наясно и прикрива всичко. Знаел е и за изневярата, затова дава пари на Джонатан, за да предпази дъщеря си, да не разбере.. Тя все пак разбира и я убива, смазва яростно лицето й, защото е по-млада, красива.. но и има нещо в миналото, детството, което отключва тази агресия или е имало подобен инцидент и тогава. Разходките и също не са случайни, може би чрез тях превключва от едно състояние в друго..
Според мен Елена е била влюбена в Джонатан, спасителят на сина й, видяхме на какво въздействие е способен. Той е опитал да прекрати връзката, но се е оказало трудно. Обсебена от него, тя иска да види отблизо жена му, да е на нейното място. Затова иска и детето й да учи в същото училище и го постига (макар да не става съвсем ясно как и дали Джонатан го е издействал с пари, или без). Това обяснява и портрета, който е нарисувала, не е нужно Грейс да й е позирала, тя я е наблюдавала достатъчно, а може и да е използвала снимка (като известен психолог). Провокативното й поведение спрямо Грейс за мен също е било единствено с цел да привлече вниманието на Джонатан. Погледите на партито, сълзите в асансьора са били заради това, че осъзнава как никога няма да бъде жената до Джонатан. Примирила се е. Сбогувала се е. Защото изнудването (за бебето) вече е било факт, според мен с участието на мъжа й - разказала му е всичко след като е била отблъсната от Джонатан (или сам е разбрал - знаем, че редовно е наблюдавал пред училището). Той каза на Джонатан, че се е опитал да обикне бебето, имал е предвид преди смъртта на Елена!! Стана ясно и че Джонатан е виждал бебето и преди! Вероятно когато им е дал 500 к.

# 79
 • Мнения: 218
Сега гледах 4-ти еп. и си мисля, че Грейс и Фернандо са били на местопрестъплението. Джонатан вероятно не е изперкал толкова да я убива. Нали уж правили секс и той си тръгнал, може Фернандо да е извикал Грейс да ги завари, но не е успяла, а после Фер да я е убил пред Грейс, каквито спомени има тя, че някой убива Елена. Ама май не е тя убиеца, а друг човек. И от шока не може да си спомни какво точно е станало. Wink В последната серия като по чудо ще й се изясни всичко или е екстрасенс. Smile Мисля, че Грейс, както каза на Джонатан за Елена, да е споделила и на баща си и той да се е досетил какво става и като е научил и за бебето е предложил пари на Фер да я ликвидира, а той ми се струва, че би направил всичко за пари.

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 22:29 от ~Carolina~

# 80
 • Мнения: 1 497
Направило ли ви е впечатление, как в рекламата на филма в страницата на  HBO във Фейсбук, на снимката(на която са Грейс и Джонатан), излиза един надпис " лъжкиня"...🙄🤔 и стрелката сочи към нея....

# 81
 • Мнения: 218
Като видя това се сещам за Андреа Банда. Не знам тя ли го е правила или e от hbo.

# 82
 • до Карлсон, който живее на покрива
 • Мнения: 1 223
Направило ли ви е впечатление, как в рекламата на филма в страницата на  HBO във Фейсбук, на снимката(на която са Грейс и Джонатан), излиза един надпис " лъжкиня"...🙄🤔 и стрелката сочи към нея....

Същото ми се появява освен за нея и за него - пише измамник. Според мен е, за да държат любопитството и напрежението. Нищо чудно да е Джонатан, но умело да отклонят вниманието от него като размътят около миналото в семейството на Грейс.
Аз съм фен на "Големите малки лъжи" и този сериал ми хареса веднага. Да си призная изобщо не се впускам в размишления кой е убиецът. Много ми харесва начина на заснемане и това, че държи интереса ми от началото до края на всяка серия. Дано финалът е изненадващ. Приятелката адвокатка също е намесена по някакъв начин. Според мен голямото дете на Елена знае повече, отколкото го представят до момента.

# 83
 • Мнения: 880
Сетих се за още един възможен вариант. Накрая да се окаже, че Грейс живее в психиатрична клиника след травма, която е получила при смъртта на майка си. И всичко, което виждаме в момента, е плод на нейната фантазия, или пък е част от терапията, която и провеждат. Знаци, които сочат натам според мен:
облеклото - винаги тези особени дълги палта;
дядото в галерията - винаги пред онази картина;
думите на дядото, че си създавала илюзии;
и накрая, самата Елена като образ си беше психарка, т.е образ-подсказка, та някаква асоциация в тази насока правя Simple Smile

# 84
 • Мнения: 218
То като е по книга все гледаме нещо, а накрая се оказва друго. Ще видим 6-ти еп., там ще се разкрие всичко. Wink

# 85
 • до Карлсон, който живее на покрива
 • Мнения: 1 223
И на мен ми мина през ум, че това, което виждаме, е плод на нейното въображение.

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 14:58 от Tottó

# 86
 • Мнения: 218
Сещам се за Gone girl. Дано не е нещо такова, че става банално.

# 87
 • Мнения: 36 676
Според мен убиецът е мъжът й, но тя си затваря очите, а уж е голям професионалист. Край на историята Simple Smile Тоест филмът не е криминален, а драма. Simple Smile

# 88
 • Мнения: 38
Грейс си е изградила фалшив образ за семейство и отказва да повярва, че е Джон.
Според мен също е Джон, ако беше тя нямаше да моли баща си да го освободи от затвора и за най-скъпия адвокат.

Изгледах 5 серия и честно казано ме разочарова.
Може Елена и мъжа й да са някакви психари запознали се в комуна и тя да е опраскала доста народ

# 89
 • Вестерос
 • Мнения: 30 897
Според мен това, което си представя не са спомени, а точно, че каквото ѝ кажат и тя си го представя как точно е станало.

Онази сигурно я е рисувала по снимка. Може Джонатън или Джон а, бе Хю Грант, да е искал от Елена да направи подарък на жена му още в началото, докато е лекувал детето. После да са се награбили и Елена да не му я е дала накрая, затова да е в студиото ѝ.

Общи условия

Активация на акаунт