Отмяната / The Undoing

• 12 706
  • 299
  •   1
Отговори
# 90
  • ту тук, ту там
Може ли да коментирам вече 5 епизод или е рано? 😌

# 91
  • Вестерос
Само в скрит текст

# 92
Аз още не съм гледала 5 епизод.
Джонатан може да се е вманиачил по Елена, не тя по него. В началото може да се е поддала, но после да е осъзнала, че греши или да е видяла истинското му лице.

Последна редакция: пн, 23 ное 2020, 19:06 от daniela19

# 93
....и да е решила в тази нощ да му каже "край".
И знаейки колко е вманиачен по нея, да е предвидила, че отива на заколение.

# 94
  • На топло
В 5 епизод
Скрит текст:
Ни карат да се съмняваме в сина им.
Вече накрая когато Грейс намери оръдието на убиеца в стаята му 😳
Нормално е да дават погрешни сигнали
Мисля, че ще запазят този от книгата. Иначе се губи целия смисъл.

# 95
  • ту тук, ту там
Нямам представа какво пише в книгата, но
Скрит текст:
ми се струва, че ни подвеждат. Предполагам, че детето укрива чука с идеята да предпази някого, за да се съхрани семейството (разговорът в ресторанта!). Не изключвам обаче вероятността да е дошло късно и да си е направило грешни изводи кой е убиецът. Тоест не изключвам още изненади.

Последна редакция: пн, 23 ное 2020, 19:26 от elleni

# 96
  • София
Елени, на същото мнение съм. Не ми се мъчи от телефона със скрит текст и ще изчакам да коментираме свободно. Но е кукичка това накрая, ще стане ясно още в първите минути на следващия епизод - както беше с онзи край на серия, в който видяхме Грейс на видеозаписа.

# 97
Много ми харесва сериала! До последно ще ни държи в догадки.

# 98
Другата седмица ще се разкрие "мистерията".

# 99
  • Вестерос
Само 6 епизода ми е?

# 100
Да, другия път финал.
Вижте какво пише в описанието в imdb:
"Life for a successful therapist in New York begins to unravel on the eve of publishing her first book."
Да не би всичко, което се случва се случва само във въображението й? Жената просто пише книга. Ама то наистина ще се окаже Gone girl. Joy

# 101
  • Пловдив
Е...вярно ли свършва? Confused

# 102
  • София
Не бяха ли 7 епизода?
Не че имам против другата седмица да разберем всичко де Simple Smile

# 103
  • София
Изгледал
това на финала за мен е
Скрит текст:
е въдичка. визирам оръжието на убийството. абсурд да е детето, уф дали? :о абее не, стига, тц...

Тиф, бравос и аз така мислех, че това което ''вижда'' Грейс са нейните представи за случилото се. Въображението и в ход един вид. Писах в общата тема мисля.

За мен убиецът е (не е спойлер, а лично предположение) мъжът и, Джонатан. Значи първоначално го отхвърлих, защото би било най-тривиалното и запозорях, че Грейс е с биполярно разстройство. Но от миналия епизод отново мъжът и ми стана основен заподозрян. След днешния епизод на 90% мисля, че ще е Джонатан.
Ако е някой извън тях двамата ще се изненадам много. Тук голямата драма ще е не е точно убиецът, а това че известен и търсен психолог като Грейс не го е надушила толкова време. Та тя изобщо не го е познавала. На Джонатан му липсва емпатия мисля.

# 104
Хареса ми епизода. От самото начало се чудя да не е като онзи латино филм от 90-те "Тайният живот на Диана Саласар" ( така ли беше?), от който помня само финалът, че героинята се събужда от сън.
И аз мисля, че е съпругът. Много противен персонаж.

Общи условия

Активация на акаунт