Носене на бебето в слинг и ергономична раница - 10

• 62 956
  • 753
  •   2
Отговори
# 600
Здравейте, имам ринг слинг на Yaro със съдържание 50% памук, 25% лен и 25% тенсел - предполагам от ленът платът не е най-мекият (за момента, не е използван, само пран) - дали е подходящ за кожата на новородено (на няколко седмици) - не обличам бебето с много дрехи (боди къс ръкав) покрай жегите и се притеснявам дали е ок за кожата платът на слинга. 

Този слинг е направен от същия плат (прилагам за снимки): https://wraptrack.org/Catalog/model/34098

# 601
Подходящ е, моят е същия като от снимката Simple Smile
Много бързо се очупи.

# 602
Подходящ е, моят е същия като от снимката Simple Smile
Много бързо се очупи.

Много благодаря!

# 603
Здравейте, бебето ми е на 2 месеца и 3 седмици, висок е 62см и тежи 6 и 500. Имам желание да го нося в ергономична раница. Може ли това да се случи при навършване на 3 месеца? Вече си държи главичката ( не мн стабилно ) Можете ли да ми препоръчате нещо подходящо? Аз съм висока 178см с нормлно телосложение.

# 604
Какво мислите за cybex? А за лятото?
Жегите са майко мила и не навсякъде става с количката.

Последна редакция: ср, 27 юли 2022, 17:11 от Елфичка

# 605
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Здравейте, бебето ми е на 2 месеца и 3 седмици, висок е 62см и тежи 6 и 500. Имам желание да го нося в ергономична раница. Може ли това да се случи при навършване на 3 месеца? Вече си държи главичката ( не мн стабилно ) Можете ли да ми препоръчате нещо подходящо? Аз съм висока 178см с нормлно телосложение.
Повечето раници могат да е ползват над 62см. Няма как ние да ви изберем раница. На всяка страница споменаваме по-популярните марки. Пробвайте на място или вземете под наем.

Какво мислите за cybex? А за лятото?
Жегите са майко мила, обаче пък не навсякъде става с количката.

Cybex за бебеносене е НЕ като цяло.
Тъкан слинг или раница от по-проветрив материал, дрехи от естествени материи за вас и бебето. Бебето облечено във възможно най-малко дрехи. Аз си ходех с UV чадър.

# 606
Здравейте. Какво ще кажете за тази раница?
Бебка е на 2месеца и 1седмица, 60см, 5500кг.
https://visvitalisbg.com/product/ergobaby-ergonomichna-ranica-om … r-mesh-pearl-grey

# 607
Omni е за деца над 65см минимум. Платката й не се регулира на височина, а заради опцията "с лице напред' кройката й не поддържа добре по-малки бебета като цяло. Освен това е доста плътна и тежка раница ( дори летния вариант).
Новата й версия - Omni Breeze е малко по-олекотена, но отново не е подходяща за деца под тези сантиметри.

# 608
Благодаря. А може ли малко повече информация. Cybex Yema е не защото?

# 609
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Здравейте. Какво ще кажете за тази раница?
Бебка е на 2месеца и 1седмица, 60см, 5500кг.
https://visvitalisbg.com/product/ergobaby-ergonomichna-ranica-om … r-mesh-pearl-grey

Това е кенгуру. Краката на бебето висят.

Като цяло, свястна ерго раница в стандартни магазини за бебета, като горепосоченият, не се предлагат...

Има различни други места, спезиализирани в консултацията за бебеносене, от където може да се наема и закупува адекватна носилка. На първа страница има контакти.
Hands V

# 610
Sob
Благодаря. А може ли малко повече информация. Cybex Yema е не защото?

Yema е абсурдно скъпа и тотално не функционална. Опитали са се на направят half-bukle мех-дай и въобще не им се е получило. А цената е като за half-bukle мех-дай направен по поръчка от лимитиран тъкан слинг.
  Носещите продукти на Cybex са на принципа "изглежда ергономично, ама само изглежда" (това важи и за продуктите на Baby Bjorn между другото). Съотношението цена-качество-функционалност липсва изцяло.

Това е кенгуру. Краката на бебето висят.

Ergobaby Omni не е кенгуру. Сложили са само снимки на опцията "с лице напред".    Rolling Eyes

# 611
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Kalei, абсолютно си права! Dizzy Face

А аз съм абсолютна голяма бяла птица, която не доглежда...

Извинявам се официално!

littlemuffin - официално извинение поднасям и на теб!

Ако прецените, кажете да го махна тоя безмислен пост...

# 612
Няма проблеми.🙂
Не съм тръгнала още нищо да купувам.
Имаме слинг, но не го използваме изобщо. Приятел на ММ използва две ергономични раници - на ерго бейби и на тула, та ММ се зариби и иска и той да си купи, но не сме изобщо запознати.

# 613
А държите ли да има позиция напред? Защото тя се използва по принцип за по-малко време и ако е само заради това, не мисля че си задлужава по-скъпия вариант на Ергобейби. Зависи и колко ще бебеносите, защото всички ще ви убеждават, че щом веднъж почнете, едва ли не няма да спрете, но на практика може да не стане така. Затова си помислете дали си заслужава да е най-, най- варианта независимо от коя марка. Иначе Ергобейби са си хубава марка. Нашата е Ергобейби Адапт новата с мрежата, не знам как беше точно името на модела. Удобна е, и аз исках да бебенося, но като заппчнах за себе си установих, че има други неща, които не ме кефят чак толкова покрай бебеносенето и я ползвам сравнително рядко. Та докато не започнеш, няма как да знаеш.

# 614
А какво точно не те кефи, че ми стана любопитно?

Общи условия

Активация на акаунт