Носене на бебето в слинг и ергономична раница - 10

• 63 295
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
Момичета, може ли помощ, ако знаете разликата между Isara Quick Full Buckle и Isara the One. Чета, чета... за мен са еднакви, но има разлика в цената.

# 376
Различни носилки са като начало. Half buckle е хибридна носилка, тип мей тай, с колан, но с опашки (частично подплатени при рамената) като на слинг, а the one е ергономична регулируема раница.
В случая ще е от огромно значение възрастта на детето и размерите.

# 377
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Isara Quick Full Buckle всъщност е с катарами вместо опашки, които се закопчават една в друга.
Също така двете носилки се оразмеряват по различен начин.

# 378
Момичета, може ли помощ, ако знаете разликата между Isara Quick Full Buckle и Isara the One. Чета, чета... за мен са еднакви, но има разлика в цената.

Isara Full Buckle  си е чиста раница, която има опция презрамките да се закачат под колана.

Какви са мерките на бебето?

# 379
Моя грешка, аз си мислех за half buckle и това и съм написала.

# 380

Isara Full Buckle  си е чиста раница, която има опция презрамките да се закачат под колана.

😀 Бебето е на 4 месеца. Скоро ще бъде на 5. Преди месец (малко повече от месец) беше 7 кг, 62 см. Предполагам, че вече отговаря на мерките за раница.

# 381
Здравейте, може ли помощ за това как да облека бебето през зимата  - нося я в слинг Кабу + покривало (полар + мембрана)? Мислех да й взема един гащеризон 100% Мерино с качулка, която плътно прилепва по главичката, но се чудя дали е достатъчно. Гледам, че има вълнени гети и обувки, но не знам дали ще ми трябва това.
Якето ми ще е разкопчано, защото не мога да го закопчая със слинга, мисля да сложа и памучен шал между мен и бебето.

Бебка е на 3м и половина, 7500, 65 см.

# 382

😀 Бебето е на 4 месеца. Скоро ще бъде на 5. Преди месец (малко повече от месец) беше 7 кг, 62 см. Предполагам, че вече отговаря на мерките за раница.
Да, бебето може да се носи в регулируема раница вече, няма смисъл да давате допълнителни пари за екстри, от които няма да се възползвате.
Вижте раници с платка разширяваща се над 40 см, за да се носите поне до 18/24м (според развитието на бебето) Исара the One, Lenny Upgrade, Neko switch, Kavka Multiage  и др.

# 383
Здравейте,мамчета!🌞
Ще се взима слинг за един притеснен от колики  бебешорко,който е на 1 м.Гледам обаче,че има на доста производители.Посъветвайте ме какъв да закупя,например еластичния на Ергобейби ок ли е?Нямам идея как да преценя...Ако е от приятелка и е втора ръка ,има ли значение това?
Благодаря!

# 384
Здравейте,мамчета!🌞
Ще се взима слинг за един притеснен от колики  бебешорко,който е на 1 м.Гледам обаче,че има на доста производители.Посъветвайте ме какъв да закупя,например еластичния на Ергобейби ок ли е?Нямам идея как да преценя...Ако е от приятелка и е втора ръка ,има ли значение това?
Благодаря!

Поздравления за желанието да бебеносите!
Можете да вземете от приятели втора употреба, не е проблем, проверете само са не е провиснал и еластичните му качества запазени ли са.
Марки има много на пазара, да. Според мен еластичните слингове на Neko са една идея по-лесни и удобни за връзване, защото ширината им е по-тясна. Това означава, че има по-малко плат, който да бъде обиран и връзван.
Гледайте по-скоро утвърдени марки : Boba, Ergobaby, Neko, Kaya, Lenny lamb

# 385
Здравейте,мамчета!🌞
Благодаря!

Можете да вземете от приятели втора употреба, не е проблем, проверете само са не е провиснал и еластичните му качества запазени ли са.
Марки има много на пазара, да. Според мен еластичните слингове на Neko са една идея по-лесни и удобни за връзване, защото ширината им е по-тясна. Това означава, че има по-малко плат, който да бъде обиран и връзван.
Благодаря ви за отговора!🌷
Точно за еластичността си мислих.Ако например не е от позната,няма как да го преценя това реално.А в тази връзка колко време "живот " имат еластичните слингове и удачно ли е изобщо да е втора ръка ?Предполагам зависи от интензитета на бебеносене ,а и поддръжката на самия слинг 🙄🤔

# 386
Ергобейби ми увисна долу горе бързо, е, много го ползвах, но все пак. Боба е по-добре. Пак много го ползвам, не е мръднал. При всички положения е краткосрочно решение. Тежко бебе не е удобно в еластичен слинг. Поне на мен не  ми е удобно. Макс 6.5 - 7 кг е личният ми комфорт. После тъкан.

# 387
Ергобейби ми увисна долу горе бързо, е, много го ползвах, но все пак. Боба е по-добре. Пак много го ползвам, не е мръднал. При всички положения е краткосрочно решение. Тежко бебе не е удобно в еластичен слинг. Поне на мен не  ми е удобно. Макс 6.5 - 7 кг е личният ми комфорт. После тъкан.

Разбирам,благодаря! 🤗

# 388
Здравейте,мамчета!🌞
Благодаря!

Благодаря ви за отговора!🌷
Точно за еластичността си мислих.Ако например не е от позната,няма как да го преценя това реално.А в тази връзка колко време "живот " имат еластичните слингове и удачно ли е изобщо да е втора ръка ?Предполагам зависи от интензитета на бебеносене ,а и поддръжката на самия слинг 🙄🤔
Да, има значение и интензитета на носене и поддръжката. Минал през високи градуси, 1200 оборота центрофуга и сушилня, скъсяват живота му.
Личното ми мнение е, че Ергобейби е най-известната марка, но е доста далеч от качествена такава.

# 389
Здравейте, какво ви е мнението за слинг втора употреба. Насочила съм се към caboo.ако е втора употреба какви са недостатъците, има ли увисване, отпускане на плата и подобни

Общи условия

Активация на акаунт