Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 403

• 39 267
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Продължавам ..... тези дрешки с един ръкав ме хвърлят в ужас Grin   иначе новата е готина
а в дома на Менекшето е купон Mask цялото семейство са луди Smile Халисе как я намери не знам
ЕЕеее, Гедиз стигна дъното с Халисе анне ..... това наистина е вече прекалено, но рафиниран лъжец, не му трепва, може ги той тез работи, може , отвътре му идват Imp
Посланика .... трудно е да се нарече човек, трябва да има някаво обяснение за това Thinking
Каврук с посланието към Гедиз - право в целта, интересен е въпросът, прощава ли се предателство ??
А да има човек приятел като Каврук си е  направо благословия Yellow Heart
Оставям си за утре, серията дотук е супер Heart Decoration

сега видях, че ми е изчезналпредишния пост, какво стана не знам, бъгна се компа нещо, но няма да го пиша пак, беше за Гедиз, утре като ми дойде музата  Smile
Лека вечер, момичета !

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 23:01 от Аnista

# 136
  • Пловдив

Операторът ни също честити РД на Берен.

В името на интригата и рейтинга ни подхлъзват.
Пише: Душевна благословия

Малко плява ни показаха този път в трея - кой се вълнува толкова от крясъците и ревовете на Елван, Дуду, Гюлсие...
Доктор Сахра вероятно подготвя секциото на Джейлян.
Санджар в този гроб - сън ли си, номер ли си....
Ей, измъчиха ни момчето бе...

# 137
Привет посред нощите!
  Благодаря за Трея 💚
  Трея е УАУ в лошия смисъл 😱Погребението е или сън или някаква метафора - закопава го Гедиз, обаче защо Лелята държи надгробната плоча, а Каврук клечи отстрани и наблюдават спокойно 🙄  Думите на Наре - сякаш Санджар е изчезнал 🤔 Дуду е ясна - злобна гювендия, Елван що се кахъри толкоз не ми е съвсем ясно, кой знае каква любов не видях тук, приключва брака и толкоз, нито е първата, нито ще е последната. За Гедиз не знам какво да мисля - почва да прилича на шизофрения, хем злобата го тресе и мотивира, хем пък като остане сам реве - самосъжалява ли се, съвестта ли го гризе, какъв му е случая да се чуди човек.

Благодаря за коментарите на гледалите, съвпадат с впечатленията ми от онлайна.

Честит рожден ден на малката актриса 🎂, щастливо детство и пожелавам, актьорството няма да и избяга, има талант и късмет да си партнира с толкова добри артисти.

# 138
Честит рожден ден  на Берен - на това супер талантливо и красиво дете! Да е живо и здраво !

Благодаря ви за превода.
Успях да гледам мн малко от епизода.
Какъв беше тази фрагмент? Какво е това чудо?Flushed Scream

Нямада се гадае. Ясно е, че са изправени пред нови изпитания и трудности.  
Писмото не случайно е написано. Беше много трогателно и ме натъжи.  
Вярвам,че ще преминат през това заедно, държийки си за ръце.

Не виждам как ще развият нещата... но аз с удоволствие бих пратила Гедиз на мястото,където изпраща Санджар.
Мисля,че му се полага...

Лека и спокойна нощ.  

# 139
С този трей отново ни вкараха в размисли.
Сън ли е или искат съвсем да подлудят Ефето може да е част от плана на Гедиз и докторката
този Гедиз съвсем откачи какви са тези изблици от него заприлича на Менекше много неуравновесен започва да става,а беше "усмихнатото лице" не разбирам какво ще постигне с това да навреди на Санджар нито Наре ще го заобича нито ще го допусне отново до себе си.Странни са ми такива хора искал го в чистилището Scream Scream ако иска да помогне и спаси Наре от  някой има си и други начини,но аз лично виждам тя да е искала такова нещо от него  или и той си е създал негова история и си живее в нея само където планове и сметките му излязоха криви и сега света му виновен,че не го обичат и искат,да беше мислил малко и затова  все пак е човек видял малко свят.. (май доста време му отделих) ... а Елван от това да се меси в чужди поблеми забрави за мъжът си тя първо го нарочи за предател за случая с отвличането на Наре така и не видях да се извини... Да видим в петък какво са ни подготвили с озет и снимки

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 00:59 от Анонимен

# 140
Добро утро,

"В живота хората периодично се разпадат на парченца, а после се събират и се получава нова картина."
Елчин Сафарли, писателка

За трейлъра.Видях, че Санджар мига, защото снощи ми се вида, че не.Wink

Момичета, Hug

Здрав и спокоен ден.

# 141
  • Пловдив

Здравейте, добро утро и от мен.
Да закусим, да пием чай със Санджар и Наре.

Успешен четвъртък на всички.

# 142
  • Варна
Добро утро, момичета Heart Decoration

Ужасен трейлър Imp но ако искат по-висок рейтинг така трябва и нищо да не пускат до понеделник, а ние да откачаме Smile
Явно има снимки в дома на Наре, Неслихан и Енгин

Хубав да ви е деня!

# 143

Добро утро момичета Two Hearts

Хубав и успешен ден!
Пазете се и бъдете здрави!

Трейлърът не е това, което ще видим най-вероятно в серията.
Това с гроба е доста зловещо, но най-вероятно ще е нечий сън -  на Санджар?

Гедиз обаче става опасен с намеренията си отново да вреди на Санджар.
Обаче едно са намерения - друго изпълнения и съвсем различно резултати.

Ще видим, да не се настройваме негативно към събития, които все още не сме видели да се случват.

Елван и Наре са в къщата на Наре и Елван най-вероятно изгаря чаршафите на изневярата.... Тя пък защо толкова емоционално реагира на всичко - разочарованията ѝ от Яхя бяха големи. Той действително имаше постъпки, които показваха, че няма собствено мнение, поддава се лесно на манипулации и въобще не защитава собственото си с Елван семейство. А още в началото тя как го следеше чрез програмата в телефоните? Дали му е вярвала или просто за забавление?
Тя също беше отдадена на интриги и в началото въобще не я харесвах, особено на вечерята у Ъшъклъ, когато чакаха Наре и Мелек от Черна гора. Толкова просташки се радваше, как Санджар аби вече ще "доведе" работата докрай с Менекшето. А сега първа дружка с Наре.

Като се разбере /според слуховете/ че тя е сестрата на Кахраман - дали няма да обърне плочата и тя?  Да иде да живее у тях и да гледа  новооткрития си родител?
Много бих искала  тя по някакъв начин да види и разбере, че Джейлян е бременна

# 144
Добро утро!

Аз пък как се стреснах като станах сутринта в 5 и 30,включих телевизора и гледам една девойка също като Санджар в един гроб и една леля я заспива с пръст 😱. Нещо малко сме преписали май 😉- тоя сериал е Фазилет и дъщерите и. Mного ми тръгна тази тематика, взех да се притеснявам 🙃

Ами не е много добре като почнат с такива зловещи изцепки, ама явно им е в сериалния стил.

Теменужка, относно ситуацията с короната
Скрит текст:
и аз вече се чудя кое е правилно, кое не. Моя приятелка наскоро почина от рак, лекуваше се в Германия, заради локдауна март месец не отиде там за едно вливане, правиха го в България, дали както трябва, не е сигурно, после бързо се влоши и си отиде, и остана мъката и съмнението дали не можеше да е иначе.
Сега на мен ми се налага операция(не е спешно слава богу, все още) , докторите казаха да изчакаме две седмици как ще е положението, та да видим. 🙏

Пък колко хора са без работа, особено в туризма, не ми се мисли как ще я караме .
Обаче има все пак нещо хубаво - тоя вирус не тормози децата, карат го леко и това е светлината в тунела ,която виждам

Малко ме хвана песимизма, извинете 🙈🙂

Хубав ден все пак!

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 17:47 от araselia

# 145
  • Пловдив

Замислям се над този момент.
Каврук е първичен, не лъже по принцип - "няма тяло", какво ли значи това.
Спомняте си, че след напускане на историята от Ерхан/Акън, излезе намигване от негова страна по повод на това, да очакваме изненада...
Та, аз си я чакам.

araselia, в личен план - да минава.
В "Мръсни пари и любов" Йомер също лежа в гроб - помните, нали?
С лопатата го удари Метих...

# 146
Добро утро !

Аз също съм със смесени чувства по отношение на Елван.
Нейният образ ни го натрапиха като честен,справедлив,съвестта на конака.
За мен и е така и не е така,неправдоподобно ми е поведението й.
Ако оставим настрана циркаджийското й държание-особенно дразнещо за мен,незнам защо режисьора реши,че така ще разреди драмата,като вкара елементи от глупавите им комедии,другото:
- Не знам с какво право се държеше толкова предизвикателно и обидно с Менекше още от самата начало
-Не знам това сираче от Мугла как отиде да свидетелства срещу свекърва си,която уж обожава и заради нея е в брак с Яхя,как си представяше отношенията с мъжа си и мястото си в конака след това
-И в реалния живот мъжете поглеждат към любовници,ако жената се лепне за приятелка,не те зачита,няма ти доверие
Тя като много прозорлива,можеше да застане до него и да се погрижи и за депресията му,за комплексите му.
От друга страна, е чувствителна душа и се бори за справедливост,но наивно,не обмисля последиците за себе си.
Става ти мило,че застана до Наре и беше нейна опора,защото нас най-вече ни вълнува главната жертва в сериала.
Той и Гедиз стана миличък за много зрителки с подкрепата си за Наре.
И на двамата не им беше там мястото.Според мен това са двата най-неправдоподобни образа.
В живия живот никой не постъпва като Елван и Гедиз.

Пиша наедро,нямам много време да превеждам доказателства за моята теза и усещане.

Хубав ден и бъдете здрави

# 147

"Искам той да бъде в чистилището.
Нека да полудее, че не е могъл да защити нито семейството си, ното Наре.
Нима това не е по-лошо от смъртта."

Значи слагам  Гедиз в графа - "изверг"

Може ли да иска всичко това да се случи със Санджар, Наре и Мелек, както и със семейство Ефеоглу...
Кой е той самият?  Иска насилствено Наре да го заобича ли? Или и милионите на Акън му замъглиха мозъка и възможността да разсъждава?

Не зная какво ще ни предложат в понеделник, аз и без това съм нощна смяна тогава.
Май няма да си го причиня.     

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 10:39 от Марта_49

# 148
Един хубав Енгин за оправяне на настроението след снощния фраг

Бъдете здрави,момичета и се пазете Relaxed

Мариянка нещо съм пропуснала това за Ерхан и напускането му със сигурност ще излезе нещо там

# 149
Марианче, не ми се иска да гледам възкръсналия Акън, ако може 🙂

Общи условия

Активация на акаунт