Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 403

• 39 470
  • 738
  •   1
Отговори
# 165

“Спомените те сгряват отвътре. Но освен това те разкъсват.”
Харуки Мураками, из “Кафка на плажа”

Лека.

# 166
Браво на НарСан, оглавили класацията за двойки, както им се полага 🏆 Енгин номер 1,Неслихан също в топа 👍💪

Липсва ми тая рошава прическа на Енгин 😍

Лека нощ 💜

# 167
  • Пловдив

Здравейте и добро утро момичета.
Да започнем деня с целувка.
Днес си очакваме снимки и озет.
Успешен петък, при това 13-ти.

# 168

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден!
Пазете се и бъдете здрави!

# 169
Добро утро,

"Подарък е да срещнеш някой, който те харесва такъв, какъвто си."
Чарли Чаплин, актьор и режисьор

Момичета, Hug

Здрав и спокоен ден.

# 170
  • Варна

Добро утро !

"Не търси най-доброто, а своето. Защото най-доброто може и да не бъде твое; но онова, което е твое, винаги е най-добро." 
Сократ,  древногръцки философ

Хубав ден и бъдете здрави!

# 171
  • Пловдив

А такива моменти, направо те разплакват.

# 172
Добър ден,

Благодаря ти ,Марианка за всичко ,което публикуваш,не само като информация,но и като акценти върху емоционални моменти и растърсващи сцени от нашия сериал.
Много е приятно някой да ти създаде настроение с положителен пост,да усещаш, че всичко около нас е такова ,каквото искаме да го видим.Така е в живота,така е и в сериала.

Днес бил световен ден на добротата.Нека си пожелаем да срещаме добро по пътя си.
Във сериален план - добро и интересно развитие на историята,а във форумен план дай боже по-толерантни коментари, защото обратното разваля настроението на много хора,а и доста потребители се отказват да споделят в негативна среда.

Бъдете добри,добротата се връща

Хубав ден

# 173
  • Пловдив

Започнаха да излизат снимките към еп. 28.

Въведение/озет към епизод 28:

Санджар и Наре, оставили след себе си много трудности, мечтаят за живот, в който ще гледат  мултфилмчета с дъщеря си вечер, да ходят по магазините, да готвят у дома. Отсега нататък те не искат легенда, а нормален живот.

Но мъртвият Акън няма да позволи това да стане. И Гедиз, и Сахра, и Гювен, и Кахраман следват този мъртвец. Дали един мъртъв човек от предишния си живот ще позволи на Санджар и Наре да започнат нов щастлив живот?

Елван се отказва от имението и Яхя, и решава да посрещне самотата. Наре в тази конфронтация няма да я остави за миг сама, но другото момиче сираче Сахра, няма намерение да ги остави на мира.

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 14:03 от mariana51

# 174
  • Варна
Момичета , опитах се открия информация за това заравяне на Санджар .
От писмото на Санджар разбираме , въпреки прошката на Наре , Санджар не може да си прости . Това може да стане след като мине трите етапа на Нафс .
В исляма с Нафс се определя душата или вътрешното его .
Първия етап е примитивния или животински . За него са характерни всички човешки недостатъци , като ревност , алчност , гордост , злоба . Човек воден от това допуска много грешки .
Втория етап е пробуждането . В него човек си дава сметка какво е извършил , съжалява за постъпките си и се опитва да ги поправи и моли за прошка. Именно в този етап се намира Санджар . Осъзнал какво е причинил на Наре заради ревността и недоверието си .
Следва третият етап да бъде в мир със себе си и продължи в настоящето  , като всички човешки недостатъци остави в миналото и не допуска повече грешки . .
За да премине към третия етап на Нафс Санджар се подлага на този ритуал  , като един вид прераждане .

# 175
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=N3PIOzWX10o

Трейлър 2 към еп. 28  - оригинал.

https://www.youtube.com/watch?v=lmu5FDvDYr4

"Дъщерята на посланика" - трейлър 2 към еп. 28 с бг субтитри.
Приятно гледане.

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 15:24 от mariana51

# 176
  • Варна
Благодаря за превода на фрагмана 🌹🌹🌹.

Надявам се Гедиз да се удави в собствената си помия . Жалък и подъл 🤮

Омразата, злобата, отмъщението и страхът - те са чумата на Земята. Любовта, добротата, състраданието, съчувствието и помощта към другите - те са лекарство.
Честър Бенингтън

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 16:01 от Blak kristal

# 177
Като чакаш няма, като има нямаш възможност да го гледаш. Мерси, Марианче за трейлъра, ама чак в къщи 🙃

# 178

https://www.youtube.com/watch?v=N3PIOzWX10o

Трейлър 2 към еп. 28  - оригинал.

https://www.youtube.com/watch?v=lmu5FDvDYr4

"Дъщерята на посланика" - трейлър 2 към еп. 28 с бг субтитри.
Приятно гледане.

Flowers Bouquet

Защо мълчаха СЦ, цял сезон за Гедиз?Оставиха във въздуха,
въпросът на Санджар към Гедиз, защо му е казал за завещанието.
Оставиха го, да е "на всяко гърне мерудия" във взаимоотношенията на Наре и Санджар.
Разбира се, създадоха два лагера при зрителите...
Тези/първите/, които харесваха дългите цветни палта и белите маратонки и тези/вторите/, които не ги харесваха.
Даже СЦ защитиха Гедиз мисля, какво искат вторите от добрия човек.
А, даже спестиха и думите на сестра му, че плачел често след смъртта на баща си, скришом.
Сега виждаме, че Гедиз отмъщава и пак плаче скришом.

Ще гледаме "изцелението" на Санджар, което няма край.Акън, бащата на Наре, сестрата на Акън, Кахраман и Гедиз ще продължават да "наказват"  него и обичните му.
Това ли са решили СЦ?
Лагерът на първите, мразят, а лагерът на вторите, не смеят да се зарадват, защото пак ще измислят ново "изцеление".Wink Hug

# 179
Момичета Two Hearts
Доста работа /домашна/ ме е налегнала посред есенно-зимния сезон и малко трудно влизам в темата, както  и да вземам отношение.
Обаче видях първия, видях втория трейлър /благодаря за преводите/, прочетох коментарите ви - съгласна съм с написаното и особено с това на Хармония Two Hearts  Тя с 10 изречения направи обобщение на всичко до този момент.
Подкрепям.

Само бих добавила  нещо от мен. Не харесвах Гедиз още от самото начало, сега от видяното и от намеренията му - направо задмина Акън. В потрес съм от факта, че най-вероятно упоените по негово желание от докторката ще са Наре и Елван /имат и двете някакви системи и тя вкарва лекарство в тази на Наре/.
Възмутена съм от дъното на душата си, че представят в такава светлина лекар и то добър хирург.
Как ми се иска да задам въпрос на СЦ - това ли представляват лекарите в Турция? Нали са си продали сериала в толкова страни - нека да сриват макар и сериално вярата на хората в медиците, нека се подиграват с продажната полиция.
Плювам на такива корумпирани лекари, адвокати, прокурори и полицаи...

И да завърша с нещо хубаво - днес почти се разплаках от жеста на две наши фирми -  подсигурен топъл обяд плюс малък десерт  които дойдоха точно на обяд и малко по-късно  за дневната и нощната смяна също имаше внимание. Към всичко това дечица бяха сложили направени от тях картички с благодарност към всички които се борят с Ковид инфекцията и са на работните си места.
Обстановката стана сложна и е нужна максимална мобилизация на всички налични ресурси. Има и доброволци, които вършат доста неща според своята компетентност.

А аз ще гледам идиотщини за лекари и въобще неща свързани с медицината.  Тия двете СЦ заслужават  глоба за простотиите които пишат, а актьорите са длъжни да играят.
Направиха Гедиз един  модерен парцал, но парцал, а за докторката установих, че в речника и клавиатурата ми няма достатъчно думи с които да си кажа мнението.

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 11:07 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт