Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 403

• 39 474
  • 738
  •   1
Отговори
# 195

1милион гледания за 8 часа и трети в тренда който може си го може

Вярвам в доброто и че то ще победи сега е време да се борят срещу злото заедно и по-силни от всякога. Разбраха си грешката и най-вече Санджар не искам пак да го жертват и да бъде вечно виновния за някой

# 196
# 197
Добро утро !

Хубав уикенд!

Да започнем деня с красиви дами Hands Ok Hand

Туба пак е на вълна КПА Heart Eyes

Селфи от Берен - все същата си е Heart Eyes

И усмихната Неслихан Heart Eyes

Партньорките ни нямат грешка просто-красиви, талантливи, от класа Wear Crown , е, фенките им не винаги са доволни , сега пък хич Smirk , ама проблема си е техен , ние сме си добре Hands Raised Hands Stuck Out Tongue Winking Eye

Да не се сърди Ефето Blush Heart Eyes

И песен - как може да ти протече деня- гледайте да се придържате към втория вариант Wink Grinning

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 08:13 от araselia

# 198
Добро утро,

Следва отново, изпитание за Мелек. Heart

Момичета, Hug

Здрав и приятен ден.

# 199
  • Пловдив

Здравейте, добро утро и от мен.
Успешента събота на всички.

Отдавна не сме виждали Енгин - днес - дано!

# 200
  • Варна

Добро утро момичета !

Ако една мечта пресече ума ти, тя ще пресече и живота ти...спокоен ден🌞🍁🍂

# 201

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и спокоен ден събота!

# 202
  • Варна
Добро утро, момичета Smile
Не можах да се включа вчера в деня на добротата, че любимия петък 13-ти ми беше много натоварен, но доживяхме до уикенда Smile А доброто нека да е всеки ден в мислите и делата ни Two Hearts
но ви прочетох и благодаря за всичко, което сте писали и постнали Yellow Heart
Марианка Flowers Hibiscus за новия анализ на Шахзад, страхотно както винаги, задълбочено и обективно !
Араселия Two Hearts всичко да минава добре!
Yoanna L   мнението ти за Елван се припокрива с моето, и аз не съм във възторг от нея, държанието й както си го нарекла е прекалено циркаджийско , но аз си мисля, че не е само да разрежда драмата, но и да покажат ,че зад прекаленото веселие може да крие лична драма Smiling Imp
И отношенията й с Яха за мен не са обясними, не виждам любов да има между тях и как е виждала да продължат, защо се вкисна толкова Thinking
Марианка, хубаво си се замислила за това, което казва Каврук, той не може да лъже. Да не би и Акън да е станал птица и да е отлетял например в Швейцария Smile Тец СЦ пак ни хвърлиха нанякъде Smile
Пълен мизерник  Imp се оказа Гиздавия/ оказва се, че и Ураз си пада по пъстрите, циркаджийски тоалетчета Smile

Аз за разлика от теб го харесвах отначало /забавен, модерен, приятен,  аристократ Smile и винаги готов да поплачат на рамото му/, как да не го харесаш Smile
Но и още отначало даваше индикации, че нещо не е съвсем тамам, след като се загледа по Наре и разбра, коя е тя.
В стремежа си да помага на Наре и то не съвсем безкористно/ защото той си я хареса и реши, че Наре може да е до него/ тръгна срещу приятеля си. Малко по-малко и се стигна дотук Rage Винаги намесата на някой страничен наблюдател в отношенията между влюбени, а в случая Гедиз, а и всички други които застават на едната или другата страна завършва така – губещи се оказват страничните наблюдатели Smiling Imp Затова в чужди отношения не трябва да се меси никой. Кой крив, кой прав , тези които не могат да се разберат, накрая ако има истинска любов ще се изяснят, а този дето дава акъл отстрани винаги излиза виновен. Ето например Каврук, отбелязва фактите само отстрани и дотолкова, правилно поведение. А Елван и Зехр се настроиха срещу  Санджар. А Гедиз не само се настрои ами и открито почна да работи срещу Санджар. И то как – почна от това да натяква на Санджар да си гледа семейството т.е. Менекшето и стигна то тук да иска да вкара Санджар в затвора. Бая път измина той от началото на сериала и изобщо няма никакъв скок както мислят някои, че хоп си е легнал прекрасния Гедиз  и на сутринта се е събудил предателя Гедиз. Даваха ни всеки епизод как стигна дотук. Всъщност всичко се разви с по-голяма скорост от края на 26 еп. Тази среща между двамата- Гедиз и Санджар, пак я изгледах, нали се чудех , че нещо недоизказано има/ то в тоз сериал има значение и недоиказаното Smile/
 Ами Гедиз поиска  да се сбогува със Санджар – поиска да му каже нещо, но не можа да му се пречупи езика , а Санджар го разбра много ясно и само му благодари. За кое обаче му благодари – за това, че ще му помогне да убие Кахраман и да влезе в затвора или за това, че искаше да му каже нещо мило като на най- добрия си приятел, макар и бивш и изпита съжаление от това което прави.
Не мога да не призная на Гедиз това, че той не крие от Санджар това което мисли, всичко си му го казва директно, даже и в този разговор му каза това, което мисли – че Санджар ще е в затвора, а той ще посещава Наре в Швейцария. Оттук нататък Гедиз се затъркаля със скоростта на снежна топка надолу по склона Neutral Face
 Оттук нататък Гедиз се затъркаля със скоростта на снежна топка надолу по склона. В следващата сцена с Гедиз той вече отива да види резултата от труда си – отиде при хижата и се изненада като видя колата на Санджар и ахна като видя Наре и разбра, че нещата не са се развили така както той прогнозира и ги натъкми – Санджар да разчисти враговете, а Наре далеч оттук. И тук вече дойде сривът за него. Тук той разбра, че нищо няма да е така, както той иска, че сметките ги прави без кръчмар. Ясно му беше казано, че той е никой в тази история и няма шансове доживот да бъде някой/ Е, какво да прави човека, егото му е такова, че няма да го преживее Така че , всичко дет са почна натък си е напълно логично, тези дето не я виждат логиката си гледат  други филми /
   А това, че той искал да я защитава от самата нея, си е вече маниакално. Всеки, който е влязъл в такава спирала няма да излезе с добро. Не може да казваш на другите как да си живеят живота, дори и да искаш да помогнеш като не ти искат помощта, не става Imp. След този разговор вече бързо дойде решението да вдигне телефона и да предаде Санджар, както е предал баща си така предаде и Санджар, права беше Наре, колко му е след това да е тя.

Така че Наре много точно го закова Гедиз с това – Гедиз бей може много хубаво да копае гробове, а това че искала да закопае Гедиз в  гроба дето търсят, ами какво да кажа, имаме една хубава българска поговорка – „Който копае дроб другиму, сам пада в него“. Хади бакалъм, да гледаме кой ще падне накрая.
Е, стига толкова, че на закуска задъвках тоз чакал, развали ми вкуса

Радвам се че най коментираните актьори са нашите, начело са в класацията и като двойка, браво

Хубава събота Smile

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 11:10 от bubanka

# 203
Как гледа щерка си - с любов, възхищение и гордост - е те този шедьовър е мое производство 😎🙂 красива като майка си, умна и упорита и като двамата 👍

Аниста, и аз го харесвах Гедиз отначало, очаквах да прояви някоя човешка слабост все пак, то няма идеални хора, не съм на 16, че да си го мисля. Ама той отива много далече вече 😒

# 204
  • Пловдив

"Не е нужно да си важен, важното е да си нужен!"
Толкова е вярно, нали?

# 205

Общуват, хранят се, мечтаят,
беседват, плачат и се смеят –
на живот хората играят,
малцина истински живеят.

Ал. Геров

Стара снимка, но като няма нова....Е, има време още.Hug

# 206
Здравейте, мили момиче 🤗🤗 

Аниста гледам,че хората отделят от времето си и отскачат да четат в нашата хубава тема та чак и ти копират коментара 🙈😄😄

Хубав и успешен ден,бъдете здрави и се пазете 💜

# 207
  • Варна
moon_light1118 Yellow Heart  аз постнах по погрешка в тяхната Smile
 ама май Stuck Out Tongue Closed Eyes изобщо не съжалявам, че са ме цитирали, Гедиз от мойта гледна точка, толерантна съм към всички герои, но

и аз като Наре - толерантна съм, ама не чак толкова бе , Гедиз  ! Smiling Imp Smile

красиво от Бинка Михова

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 13:20 от Аnista

# 208
Мали-и-и, Аниста, разбунила си кошера Stuck Out Tongue Winking Eye Засърбяха ли те ушите Wink Joy

и от мен нещо красиво Heart Eyes

# 209
  • Варна
Мали-и-и, Аниста, разбунила си кошера Stuck Out Tongue Winking Eye Засърбяха ли те ушите Wink Joy

Че какво толкова съм казала за Съкровището Гиздаво Smile  напротив и хубави неща съм споделила Relaxed
Ама то по форуми и преса всички го жалят, горкия Гедиз, как можаха тез некадърни СЦ тъй да го докарат, що не жалеха Санджар поне на 10 % досега Imp

Общи условия

Активация на акаунт