Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 403

• 39 259
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • Pleven, Bulgaria
Среднощен привет и от мен,дружки.Благодаря за новата тема,Марианче.Благодаря и за чудесните постове,размисли,анализи.Приветствам всички момичета,престрашили се да скокнат от балкона и да споделят вълненията си от сериала и невероятните акт1ори,които всеки понеделник ни омаг1осват.
Не се разписах по-рано,но разбира се,бях пред телевизора заедно с вас.Знаете,че аз не слушам руския превод и не съм много сигурна от това,което съм разбрала,но на мен серията си ми беше даже много тамам.Имахме си от всичко.Този път никакви оплаквания нямам....много НарСан,много НарСанМел,но и доста присъствие и развитие на останалите герои.Новата никакво доверие не вдъхва.Ще берем ядове с нея.Според мен Акън е контактувал с нея,за да покрие следите от фалшивата бременност на Менекше и размяната на бебето с Джейлян.Единствения момент/един от малкото досега/,в който предизвика съчуствието ми,беше, когато попита докторката как е Санджар след операцията.Добра актриса е Тюлин,накара ме да я намразя искрено.Но все пак я съжалих леко като гледах как плахо,но с надежда питаше за Санджар.Сигурна съм,че съжалението ми бързо ще мине и то много скоро.Шило в торба не седи...
Разтърси ме сцената,когато Наре показа белезите си на Санджар.Тя и Санджар разтърси де...Принуди го бързо да се вземе в ръце.Той все пак има кой да го подкрепи,да му подаде ръка,да го насърчи...И тук ни изненадаха сценаристките.Поривистото събличане на Наре ме стресна,за момент се обърках...
Изненадата ми дойде от ГАдиз.Аз така си го наричам отдавна и ще го правя,докато не ме убеди в противното,което е все по-малко вероятно.Очаквах Кахраман да разиграва докторката с телефона.А то-нашата скрита лимонка...Испанките го наричат Дъвката El Chicle/в испанския език дъвка chicle е в мъжки род/,заради това,че вечно се е залепил или за Наре,или за Санджар и няма отърване от него.Да видим какво толкова притисна той докторката,че така стреснато го гледаше.Все се надявам,че ще се оправи това момче,ама не би...Приятел-предател,съдружник-продажник.....ами такъв е, все още-балансира между доброто и злото,между преданост и предателство,между обич и омраза...Стъпил е с един крак във всяка от двете противоположности,но както Санджар избра да полети с Акън,за да е свободна Наре,така и ГАдиз все някога ще трябва да предприеме решителна крачка в една от двете посоки.Досега не го съдих строго.В моите очи той винаги е допълнението на Санджар,вторият,другият,изпълнителят.Но той нагази в блатото по собствен избор и ще затъва още.Дано в даден решителен момент се осъзнае.Жеста да каже нещо на Санджар,който и вие сте обсъждали тези дни,отронената сълза след като предаде Акън на приятеля си ,ужасът в колибата,че Санджар няма да оживее,висенето със страх пред болницата...според мен са знак за вътрешната му борба.Искам да има шанс да се поправи....Ако той направи крачка към тях,сигурна съм,че Наре и Санджар ще му простят,те са хора,вярващи в доброто.И още нещо в негова защита,не вярвам да ламти за парите на Акън,та той си има достатъчно.Не успявам да разбера действията му,няма логика в тях.До последно мразеше Акън,нахвърли се в съда срещу Санджар,защото се е договорил с посланика,ненавиждаше  Кахраман,заради сестра си.А после престъпи всичките си принципи и се съюзи дори с дявола,за да *предпази* Наре и да *накаже* Санджар....Объркан,несигурен,нестабилен става.А всъщност той прави изборите си,другите само ги следват и действат според собствените си разбирания...Оххх,за герой,който ми е антипатичен от самото начало,много време му отделих...
Марианче,голям си пророк.Докато ви гонех из миналата тема,ми хрумна,че ти все познаваш в предположенията си.Да не би да си близка с нашите сценаристки и тайничко да ти подават инфо от извора???!!!
Между другото,исках да ви питам...Само аз ли имам чувството,че между Мюге и Кахраман ще се заформи нещо?Бях изказала такива предположения,когато спряха снимките заради карантината,но сега отново виждам някакви искри...
Исках също така да изразя възхищението си от артиста,който играе ролята на Каврук-Едип Тепели.Чудесен е,толкова истински,очарована съм от него.Изобщо,харесвам си всички и се радвам,че са ги подбрали идеално за образите,които представят.
Не забравям,че гледам турски сериал,измислена история,на която са и нужни много препятствия,за да изкара минимум два сезона и то с невероятно дълги епизоди.А и все пак гледам от моята си маслина.Но пък от там се вижда всичко в пъстри цветове и едни прекрасни,красиви,ужасно талантливи Енгин Акюрек и Неслихан Атагюл.Мога само да изкажа адмирации към таланта и на двамата и огромна благодарност за преживените сърдечни трепети и вълнения.Бих гледала и поддържала Енгин дори в проект,който не ми е по вкуса,но НарСан надмина всички мои очаквания и за мен е чисто удоволствие да ги наблюдавам представлението,което изнасят епизод след епизод.То си заслужава всичко изтърпяно и премълчано.
Момичета,спокойна нощ и бъдете здрави.

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 03:40 от Теменужка Христова

# 76
Добро утро!

Теменужка, правилно си схванала 🙂- Акън е поддържал връзка със сестра си заради фалшивата бременност, но не съм сигурна дали той или Гедиз от неговия телефон я е извикал точно с тази цел. А Гедиз я стресна с новината, че Акън е мъртъв, да се стегне, че има да търсят труп 😜

Любимата ми сцена

Имаше монолог на Санджар, който много ме вълнува, че разбрах малко

Хубав ден, дами

Тревожи ме единствено Неслихан колко е слаба, надявам се всичко да е наред при нея 💜

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 06:43 от araselia

# 77
Ама така като стане и пропусна новата тема много ме е яд. Добро утро!
Последната серия с руска озвучка:
http://turkishtv.ru/turkey-serials/1024-21-doch-posla-vsee-serii … yazykee-2019.html

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 08:32 от victoria vassileva

# 78
Добро утро,

Гледах си снощи без превод и ми беше интересно.Heart

Разбрах само Санджар, Наре и Мелек.Heart

А другите, около тях, особено лекарката и Гедиз, не.

Предполагам, отмъщение на Санджар.Но за какво, че е жив и щастлив в момента?

Момичета, Hug Flowers Bouquet

Здрав и спокоен ден.

# 79
  • Варна
Добро утро, момичета Smile

не трябва да ни казват какво ще се случва в епизода който следва, губи се тръпката Rage
по- добре щеше да е да ни беше изненада предложението с пръстена
иначе серията и без превод ми хареса, а с превод ще си е супер предполагам Yellow Heart
Дано да направят интересна трансформация с Гедиз.Тези хора са свързани със семействата си , със всичко около себе си, дано намерят обратно пътя. Засега Гедиз наистина балансира на ръба на бръснача.
Новата не я схващам без превод още Relaxed
пп Неслихан наистина е много слаба, Араселия и аз си го помислих Thinking

Хубав ден и бъдете здрави !

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 07:45 от Аnista

# 80
  • Пловдив

Здравейте, добро утро и от мен.
Да започнем деня с една красиво открадната целувка.
Персонажът на Гедиз си е замислен като отрицателен, снощи и преводачката го обясни на питащите.
Персонажът на Санджар си е замислен като положителен. Но няма само добри и само лоши такива.
Самото представяне на двамата, Санджар и Гедиз, започна в обратен ред. Съвсем съзнателно е направено от сценаристките. Нещо различно от сценариите на повечето дизита. Не е ли пък точно в това красотата му.

Момичета, успешен вторник на всички.

# 81
Марианче, като показа тази сцена - хич не му ходи на Енгин тоя бозавия пуловер 👎, изложиха се с аутфита в тая серия.

Викаш, да не се надявам на добро от Гедиз, аз пък все се надявам, че у всеки човек има такова зрънце поне и му трябва някаква мотивация да го реализира.

Новата докторка ми харесва много външно, много хубава коса и усмивка има, язък, че пак е от лошите. Пък и не видях нещо да трепна между тях с Гедиз, разочарована съм 😜

Малко критика - по-малък и тънък пръстен Санджар не можа ли да намери 😠😜. Как не го изтърва в пясъка, не знам 🙂

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 09:05 от araselia

# 82
  • Пловдив

Рейтингът - не е лош, но надолу спрямо предния епизод.
В трите групи на 5-то място.
Очаква се скоро още един сериал да започне излъчване в понеделник.
Но, Енгин и Неслихан с играта си спасиха епизода.
Останалите персонажи - актьорите, нищо особено.
Разочарована съм към момента от играта на новото попълнение - полусестрата.

Да допълня и социалния рейтинг.

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 09:31 от mariana51

# 83
Марианче, новото попълнение е малко тип дефилиране на подиум 🙂, но иначе играе добре с очи, така ми се стори.

Аз нямах 1 час картина, бях задрямала 🙈, та не смея да се изказвам, но като цяло ми беше лежерен епизода и без изненади.
  Санджар много бързо се възстанови, макар че не разбрах колко календарно време е минало 🙄

Рейтинга така да се задържи, не е зле 👍

# 84
Привет,дами  и аз да добавя нашите влюбени Heart Exl Серията не беше никак лоша видяхме много хубави и силни моменти Мелек и Наре са силата на Санджарнещо което за съжаление Наре не е усетила подкрепа и ръка за която да се хване много силни думи колко крехко същество какво ли не е преживяла,но намерила сила да се изправи и да продължи колкото и да казват,че не виждат силна жена в нея аз съм на друго мнение. И най-сетне стигнахме до чакания моменти от всички предложението Sparkling Heart точно в техния стил  с Гедже и тяхното място разбира се. За Гедиз не се учудвам изобщо още от началото на сезона се знаеше,че няма да стои мирен и ще бъде пречка между двамата  и сега да видим какви ще ги надробят с новата... Обаче станаха много враговете,как ще се справят??  Като изгледами с превод ще разбера повече и ще ми се изяснят нещата по-добре

Рейтинга е по-нисък според мен,защото подсказаха какво предстои още в петък би трябвало да държат повече напрежението на зрителя както в предната серия.

araselia Дадоха 1 месец по-късно и 40 дена в болницата

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 10:55 от Анонимен

# 85
Благодаря, Луничке 💜 Пак бързо изглежда, ама не и невъзможно. Важното е Санджар да влиза в действие, та да има екшън 🙂
  Наистина че Наре без подкрепа се е с правила, но пък и нали се сещате, че мъжете са по-слабия пол като става въпрос за  болести и подобни 😉

# 86
Благодаря, Луничке 💜 Пак бързо изглежда, ама не и невъзможно. Важното е Санджар да влиза в действие, та да има екшън 🙂
  Наистина че Наре без подкрепа се е с правила, но пък и нали се сещате, че мъжете са по-слабия пол като става въпрос за  болести и подобни 😉
Ами бързичко си е да ама People Information Desk Person като на филм няма време,че враговете дебнат от всякъде Санджар трябва да спасява семейството Laughing

# 87
  • Пловдив

Ето и подробният рейтинг.
За сериалите - в тотала сме на 4 място в АВ и АВС1 - на трето място.
В АВ и АВС1 сме изпреварили "Ямата".

# 88
  • София
Най-после щастие за Санджар и Наре, но до кога ли?

# 89
  • Варна
Здравейте момичета !
От арабското разузнаване . В следващия епизод ще се появи братът на Кахраман , но изчезналия брат е всъщност сестра . Тази сестра е Елван .
Източник ВК

https://vk.com/wall-144707938_135879

Много нежен пръстен , също като самата Наре .

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 14:56 от Blak kristal

Общи условия

Активация на акаунт