Дистанционно обучение за учениците-Teмa 11

• 22 080
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
Ама, някой е спрял родителите на тези деца да подадат заявления за ОЕСР?

# 451
  • София
Анди, така е. Решението трябва да бъде такова, че да е от полза за мнозинството.
Идеята е, че не може да се осъждат хора, когато не знаеш наистина каква история стои зад реакциите.

# 452
  • Варна
Аха, значи 25 родители трябва да подадат заявление, вместо да се реши на централно ниво? И що? Щото ти казваш така?
Слънчева,
Осъждане не видях. Видях въпрос кое е осакатяващо, на който се отговори с помия! Айде върнете се и си прочетете бисерите!

# 453
Понеже се изказват някои мами негативно за ДО:
Нали знаете, че то може да се поправи?
С малко постоянство, всичко става.
Аз съм жив пример как се постига.

Така че, ако това ви е възражението, то тогава казвам, че проблемът е преодолим.

# 454
А ти защо искаш на централно ниво да свършат твоята работа като родител на твоето дете?

# 455
  • София
Всъщност не е за едно дете! Всяко едно дете има някакво затруднение. И всяко едно ще пострада при ДО. Никой не е перфектен, а в тази ситуация трудностите стават още по-тежки.
За това говорех.
Но вие предпочитате да ме ядете лично.
Браво! 👏👏

# 456
  • Варна
Уишмастър, къде прочете, че искам някой да върши моята работа? Нали сме общество и държава???? Нали болниците са за всички? Нали имаме правителство, което мисли за всички? Нали има решения, които се вземат на централно ниво? Аз моята работа си я върша, не бой се! Ама друго се пита в задачата, което явно НЕ ИСКАШ да схванеш, заета да се заяждаш. Приключих с теб, не желая да си хабя енергията повече 😝

# 457
Кой ти каза, че всяко ЩЕ ПОСТРАДА при ДО???!!!

# 458
  • Ямбол
Тезата им е, че работещите училища допринасят за увеличаване на бройките заразени, заемане на болнични легла и нужда от лекари специалисти. Затова казах, че до седмица би трябва да се отчете спад от заразени, ако мярката затваряне на гимназисти и студенти е работеща. Само че не ми се вярва, числата ще останат същите и по-големи може би. Но пък много желаещи имаше да ми кажат, че не мога да смятам. След ограничаване на хора, колко трябва да се чака за резултати? Аз го смятам 10 дни от затварянето и още седмица след това - 15-20 дни смятам е нормален период, в който да се отчете спад.

# 459

Колко пъти да напишат някои хора тук, че искат ОЕСР, но директорите просто отказват да им го осигурят, дори публично разпитват децата пред класа, за да се почувстват като нарушители. А онези обещани хъбове, ако училището не мжое да осигури ОЕСР, така и не се появиха.

# 460
  • София
При епидемия, пълни болници и покачване на заразените и починалите, като родител последната ми грижа щеше да бъде присъственото обучени, дали на детето ще му навреди или няма да му навреди ДО. Щеше да е важно за мен да се опазим. Разбирам, че мокър от дъжд не се бои, ама трябва ли всички да излязат под дъжда. Ами, мерси, не искам да се мокря!

# 461
Но нито един от тези пишещи не е подал заявление и няма писмен отказ. Само пишат, че много искат, но се оказва, че нямат желание.

# 462
ОЕСР е спасителна лодка. Не спира потъването на кораба.

# 463
Всъщност не е за едно дете! Всяко едно дете има някакво затруднение. И всяко едно ще пострада при ДО. Никой не е перфектен, а в тази ситуация трудностите стават още по-тежки.
За това говорех.
Но вие предпочитате да ме ядете лично.
Браво! 👏👏

Някои хора, сред които съм и аз, имат въпроси и критики към теб, а ти само увърташ, оплакваш се от "булинг" и отричаш да си писала неща, които директно цитирам.

# 464
  • София
Кой ти каза, че всяко ЩЕ ПОСТРАДА при ДО???!!!
Ами в статията беше казано. Направени са изследвания, че продължително ДО се отразява негативно на когнитивните и физически способности на всички деца.

Общи условия

Активация на акаунт