🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 9

• 26 100
  • 804
  •   1
Отговори
# 450
По време на миналия лайф Златният каза, че никога не е готвил по телевизията.

# 451
  • Испания
Голяма скица е Алекс.

# 452
Златният отговори следното: "Ще ви кажа две неща: не готвя по телевизията и не познавам Николета Лозанова." Факт, Ненчо не забърква манджи и вероятно не познава Николета, щом така твърди.

# 453
Не е шеф от екрана. Аз си държа на Угрински.
Хищницата няма начин да е Галя. Тя е по-едричка. Просто абсурд. Пък Луна е кльощава.

# 454
За Николета що го питаха ,съмняват се да не е футболист ,те си падат по такива.
Не е мастър шеф ,а притежава ли заведение ,питаха ли го това панела ?

# 455
Питаха го дали бил собственик на заведение и той отговори отрицателно. Самата сцена обаче беше много смешна, Вергов зададе въпроса, а останалите панелисти му се изсмяха, а Геро се избъзика с него "Седни си, две!".

# 456
  • España
Хищницата е Рут Колева!
Отговаря ръстово, а и като пропорции. Била е май гост в Капките. Като малка е живяла в екзотични държави като Тайланд,Индия....Има силна връзка с баща си! И отличничка е била. И хищница- с пиперлив език ! Това на първо време...
Днес дано отпадне този Макарон най-накрая...

# 457
Рут Колева има доста пищен бюст и ми идва малко надута, за да участва в подобно предаване. Не ми се връзва много, но то направо не остана коя да е.

# 458
  • Испания
Лайв на Алекс - https://www.instagram.com/alexandraraeva/live/

Днес Геро е с къдриците на Азис. Азис е златен.

# 459
Да, и аз мисля, че е Рут Колева. Тия Еви и миски никому неизвестни не ми се връзват.

# 460

Значи Златният днес отпада или Азис е надушил кой е той и ще е на 1 милиард процента сигурен Grinning

# 461
Хищницата е Рут Колева!
Отговаря ръстово, а и като пропорции. Била е май гост в Капките. Като малка е живяла в екзотични държави като Тайланд,Индия....Има силна връзка с баща си! И отличничка е била. И хищница- с пиперлив език ! Това на първо време...
Днес дано отпадне този Макарон най-накрая...
Фигурата на Рут е доста различна от тая на Хищницата. Надолу има още снимки.

# 462
  • Испания

Значи Златният днес отпада или Азис е надушил кой е той и ще е на 1 милиард процента сигурен Grinning

Сигурно затова се е спретнал така.

Появи се и Димитър Маринов, както винаги усмихнат.

Влади Априлов общува с публиката.

# 463
Къде ги гледате панелистите. Нали почва в 20ч

# 464
На мен ми е интересно какви предложения ще направят сега, след като миналата седмица Къци Вапцаров си свали маската и най-вече тези на Димитър Маринов. Според мен може и да нацели кой е Плашилото или Златният.
Имаха Лайф чат в Инстаграм, Смайлис пусна линк, но вече приключи.

Общи условия

Активация на акаунт