🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 9

• 26 110
  • 804
  •   1
Отговори
# 435
  • Испания
Не, три маски бяха на финала.

https://www.bg-mamma.com/?topic=1160154

# 436
Сега пак слушах внимателно последното изпълнение на Хищницата и гласът и много ми напомни на Галя от Каризма.. уликите не се връзват особено, но сякаш си беше тя.

# 437
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
За Макарона и аз бях сигурна, че е Деси Слава, но този клип от Господарите "Демаскираният певец" ме разколеба. Защо да я разкриват предварително, ако наистина е тя?
Защото всички вече разбраха, че е тя, и по този начин посяват съмнение. Защо нямаше такъв клип за Хищницата и Златния?
Макарона отдавна трябваше да си е тръгнал, от първия лайф е едно и също.

# 438
За жалост не мисля, че след това предаване на господарите ще отпадне макарона, защото ще ги набедят

# 439
Аз да питам ако някой тук познае маската , а панела не, раздавате ли корони.🙃😁🤣

# 440
Кой щеше да е гост панелист днес?

# 441
Димитър Маринов.

За короните - трябваше да ни раздадат за Ангела, а на някои и за Змията и Очите, ама нейсе...

# 442
Аааа , мисля че Азис още от първия път каза, че е Есил Дюран. Змията ако беше останал още малко щеще да има има ефекта на изненадата,който чакат всички.

# 443
Смятайте, че техните корони за ваши. Целият им “труд” е четенето на вашите коментари 😀

# 444
На мен не знам каква корона трябва да ми връчат, ако позная и шестимата останали Grinning

# 445
От Фейсбук. Короните наистина са идентични, но пък Галя не е ли по-едра...

# 446
  • Пловдив
Абсурд да е Галка. То и доминото на Хищницата е същото като на Луна, но не значи че е тя

# 447
Това домино не е ли от "Фантомът на операта"? Към Християна води тази предметна улика, два пъти е участвала в Капките като гост и си партнираше с Коцето Калки. За мен тя е Хищницата, но дали ще позная е друг въпрос. Същото се отнася и за останалите ми предположения, най-вече за Плашилото и Златото, че изглеждат абсурдни на този етап.

# 448
  • Пловдив
Това, което показаха в уликите не е от Фантома. Но пък е абсолютно същото като това, с което Луна доста дни се разхождаше в Биг брадър.

# 449
Не е Луна и ша ми дадът корона че съм.познала Joy Нито е Галка ,тя едно мяукане протяжно . Не е и Райна.

За Златния залагам на някой мастър шеф. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт