🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 9

• 26 125
  • 804
  •   1
Отговори
# 375
Песента на Деян Неделчев се казва "В гората", а не "Пръчки/Съчки събирам".

# 376
  • София
А Икебаната може ли да пее? Аз съм слушала само песента за съчките и не съм останала с впечатлението, че е кой знае какъв талант. Надявам се Баба Яга да е Турбото.

# 377
  • София
Пее и то чудесно според мен.

# 378
# 379
  • Пловдив
Песента на Деян Неделчев се казва "В гората", а не "Пръчки/Съчки събирам".

Щом казваш - съгласям се, аз тогава я чух за пръв и единствен път, не съм запомнила как се казва. Много ми хареса изпълнанието и много се смях.

# 380
Деян Н. го харесвам ,като певец .
Гледах интервюто му в тв на Слави Тр.
Този човек заслужава още много и да си сбъдне мечтата за която сподели.
Ще го разпозная Неделчев ,затова не е баба Яга.  И на живо съм го слушала.

Заради ковида и мерките е възможно да няма представление ,но може и да има.

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 00:38 от femmi2

# 381
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Е, както каза някой - ще го сложат да е последен и толкова. Нищо учудващо в случая.

# 382
Не се съмнявайте, че е Боби, много неща хванах от уликите - още първия път, че е непобедим "invincible", това е препратка към филма, за който са го викнали да снима - The Expendables. Той сам разказва, че в крайна сметка ролята му е да го прострелят, което пък беше в по-скорошните улики със стрелбата и че "няма против да е пътник".
https://www.youtube.com/watch?v=bZ5Mfg4K9fs

И още, че е завършил втори с много труд и пот, това се отнася за VIP dance. Чуват се из уликите и мотори, което първоначално ме подведе директно към актьори, които карат мотори, но сега по скоро мисля, че се отнася за прякора му - Турбото.
Гледах и миналите месеци - представлението все е било в петък, сега защо са го сложили събота и една от декемврийските дати е събота, не знам....

# 383
Здравейте момичета. Чета ви от много време и се забавлявам с ва, но най-накрая реших да се включа и аз и да сподея моите впечатления. Без да губя време, водещите, липсата на Д. Рачков тази година не ме дразни. Не ми липсва. Геро е, както някой вече беше казал, "глътка свеж въздух". Тази промяна беше необходима, защото Рачков се беше " поизтъркал" малко с шегите си и тази постоянна роля на Зуека все в неговата сянка, трябваше да спре. Рачков го задушаваше и той не можеше да покаже на какво е способен.
Журито, Азис ме дразни как пистоянно е на 100000000 процента сигурен всеки път и накрая не познава. Владо Пенев не ме дразни като започне да ъъъъ-ка. Даже ми е смешно как всеки път казва как "много ми се иска под маската да бъде..."
Хищницата- нямам представа коя е. Уликата, че баща й и е казал преди 30 да не се жени и е дошло времето да се жени вече, според мен, не означава задължително, че жената наближава 30. Може да ги минала вече и точно заради това й дошло времето. Така че е добре да се насочим към жени, които вече са надхвърлили тези години. Тя не е танцьорка, то се вижда от начина, по който танцува. Според мен даже не тренира. Тялото й не ми харесва. Някоя нетренираща дама е, с леко отпуснато тяло и плоска талия. Даже ми се струва, че има леко коремче. Ако следваме тази логика не може да е плеймейтка, защото те тренират. На мен предния път ми заприлича по глас ба Луна. Не казвам, че е тя.
За макарона, според мен не е Деси Слава. Ако вярваме на Азис, който каза, че не можела да готви, не може да е тя. Според мен под маската се крие Галка от Каризма. Телата и на двете са пълнички. Приличат си по тяло. И по глас ми прилича на нейния.
Булката- колието, което беше показала е единственото, което не ме е разубедило още.
За златния- тук става интересно вече. На мен гласа преди 1-2 предавания ми приличаше на Румен Угрински. Мин предаване въобще не ми приличаше на неговия. Но имам един въпрос, имам някакъв спомен, че някой от участниците в уликите беше казал, че като малък родителите му са правили лютеница пред блока в междублоковото пространство, но не мога да се сетя кой беше участника... Някой ако се сети закой го казваха това, моля да сподели. Мъчех се да намеря, но не можах. Споделете, наистина имаше ли такова нещо или се бъркам..  Имам смътни спомени. Та , ако има такова нещо за някой от тях, значи той е Угрински, особено ако е и Златния. Казвам това, защото Гъмов и Румен Угрински преди месец бяха гости в Папараци и Румен Угрински беше споделил това за детството си. Като го чух ми се стори супер познато и си казах: " Той е златният". Ако е Угрински алъш-вериша не го свързвам по никакъв начин с него. Другото ми предположение за Златният дали не може да е Цитиридис...? Blush Заради това, че много му бърката името.
Бяхте коментирали по-рано какво би станало ако някой се разболее от коронавирус. Моето мнение е, че директно го дисквалифицират. Не виждам как по друг начин ще стане. Онлайн връзка от дома му, дубльори... и всякакви други ми се струват немислими в такъв случай.
И още нещо, преди да приключа коментирахте по-рано как така някои знаят, че няма да ги изгонят въпросната вечер, как успявали да ходят на участия в други градове и дали не е нагласено всичко, на мен ми хрумна нещо. Може да кажем, на всяко предаване предварително да са им казали на всеки дуел кой ще бъде победителят. И да са им казали , например в този епизод тези тримата участници ще загубят дуела. А останалите ще са победители. Всяко предаване загубилите са различни. И между тези загубили, които се знаят кои са публиката реално наистина гласува накрая и гласовете се броят. Който вземе по-малко гласове, си заминава. Хем е нагласено малко, хем публиката гласува, хем и непредсказуемостта се запазва и не се знае кой ще си тръгне. Така, например, ако на Деси Слава преди няколко епизода са й казали предварително, че няма да е от застрашените тази вечер и ще е победителка в дуела. Сложили са я първа да пее, после веднага след изпълнението се качва в колата и заминава за участието си, спокойна и сигурна, че няма да отпадне днес. По този начин и самите участници могат да си планират участията. А в седмицата, в която са й казали например, че ще бъде една от възможните отпаднали, тя не си планира участие никъде, защото нищо не се знае. Така че, щом Боби Турбото има участие в събота за 1 час... Или не е той под маската на Баба Яга или няма да си тръгне той в събота.

# 384
Хайде Баба Яга да не си тръгва в събота, независимо дали е Боби Турбото или не. Това с лютеницата май беше за Палячи. Колкото до Румен Угрински, доскоро и аз държах той да е Златният, но най-вероятно не е. За детството се спомена, че Златото е доста палаво дете, а Румен доста спокоен по думите на майка му. Аз там клоня за повторен учатник от предния сезон и по-скоро за Ненчо Балабанов. Нарочно се преструва на музикален инвалид, за да не го заподозрат, но гласът е неговият. Галя Курдова мяучи жестоко и като глас няма нищо общо с този на Макарона.

# 385
Галя абсурд да изпее всички тези песни, които изпя макарона. А лютеница казаха за палячи, че като малък много обичал да яде. Иначе на някоя от страниците бяха описани всички улики, там не го ли пише?

# 386
  • Пловдив
Галка на живо я видяхме колко пее. Но и на запис сме я чували, така че не пречи да звучи много по-добре.

# 387
  • There I was on a July morning
За Макарона и аз бях сигурна, че е Деси Слава, но този клип от Господарите "Демаскираният певец" ме разколеба. Защо да я разкриват предварително, ако наистина е тя?

# 388
Скубиду
И това го има само за макарона и никоя друга маска. Нещо ми е много странно това.

Икебаната защо се беше остригал така , заприличал е на дядка , а каква хубава коса имаше. Гледах го и при Цитиридката, страхотно имитираше Лили Иванова и Марая Кери. Иска ми се да го видя в капките следващия сезон.

# 389
Защо не демаскират друг наистина? Това какво ли означава

Общи условия

Активация на акаунт