🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 9

• 26 119
  • 804
  •   1
Отговори
# 420
Точно, беше и в Гласът и сама преди финала се отказа. Предполагам, че и тук ще се бори за финал.

# 421
Искам баба Яга и Хищницата на финал
Със какви качества Хищницата заслужава финала. Пеене, актьорско майсторство?

# 422
Искам баба Яга и Хищницата на финал
Със какви качества Хищницата заслужава финала. Пеене, актьорско майсторство?
С това, че все още е неразкрита. Не виждам смисъл Невена например да стига до там или Десислава. Поне на мен са ми безинтересни вече.

# 423
  • София
А защо някой трябва да се обяснява защо иска фаворитът му да стигне до финал? Всичко е много субективно. 😀

# 424
А защо някой трябва да се обяснява защо иска фаворитът му да стигне до финал? Всичко е много субективно. 😀
Лафим си просто, не го взимай насериозно. 😉🤗🤗😏🥳🥳

# 425
  • София
Е чак толкова насериозно не съм го взела. 😃
Ама съм сигурна, че има хора, които искрено се дразнят като си тръгне някой, който пее добре, а за мен пък това е най-малко от значение в това предаване. 😀

# 426
Лично аз смятам за логично довечера да си тръгне Макаронът например, но прогнозирам, или подозирам, че ще е или Хищницата или Плашилото (последното - за мое съжаление).

# 427
Да го погледнем така: Десислава има много фенове които ще гласуват, а Невена цял екип зад гърба си поне 50 човека също гласуващи. Като незнайни кои са останалите логично е да отпаднат.

# 428
Аз пък ги виждам трите жени изтипосани накрая и нечия глава от техните да хвръкне. В миналото предаване падна маска на мъж, сега е време за жена .. по сценария.

# 429
Невена според мен ще е до полуфинала и тогава ще отпадне, а тази вечер е Макаронът наред. Другата седмица ще е Плашилото.
И на мен ми е любопитно коя е Хищницата, обаче ми е любивка и не искам да сваля маската още. Забележете, че уликите при нея са най-обрани и почти нищо не казват, знаем най-ясно само, че има награда от конкурс са красота, около 30 години е, неомъжена, живее и се и има нещо с четири единици. Обаче коя е, никой не знае. Според мен първо трябва да разкрием конкурса за красота, в който и участвала, после да видим дали е била на сцената на Капките. Аз имам няколко предположения. Първо мислех, че е Мария Игнатова, по улики баш са си за нея, тя е била и "Жена на годината", ако това се брои за конкурс за красота. Обаче след уликата, че няма 30, започнах да търся по-млади. Минах през Ася Капчикова, която беше във Фермата и в публиката на Капките заедно с Криско. Но тя има близнаци и ми отпадна като идея. Гери Никол пък е на 22, пак не става. И засега си мисля за Теодора Цончева или Християна Лоизу, но последната пее зверски и е скромничка, баш на нея няма да дадат хищна котка. Във всяко предаване на Маге във всеки сезон има по един от Х Фактор, затово според мен в този сезон Хищната е от там.

# 430
Очаквам Златният да остане. Стабилно печели всички двубои (няма значение дали го харесвам). Както казах по-рано - има златен статут. Защо - нямам идея.
Иначе за предположението дама да отпадне- съгласна съм, че може да е от жените, това ми беше и на мен първото предположение, но ако е жена - Хищницата очаквам да е.

# 431
Конкурси много и участници. Сега измислят кви ли не ,но Мис Силикон определено Не е . Пък да не говорим как се оризиляват с пластики.

Хищницата не е актриса ,или ако е трябва още да се учи. И така е добре ,но трябва още разкрепостеност за тази маска.

# 432
  • София
Така, Къци и аз мислех, че е Криско. Неразкритите маски според мен са:
- Хищницата - Ева Георгиева;
- Златният - Христо Стоичков;
- Баба Яга - Боби Турбото;
- Макаронът - Десислава;
- Булката - Невена Цонева;
- Плашилото - Пейо.
Май тези останаха, нали? Simple Smile

# 433
Ами как да не си помислим, че е Криско Бебето след това нагласяне на улики и отговора, който даде на въпроса за клипа.

# 434
Аз мисля , че на финала пееха 4 маски и от тях избираха тримата победители.

Общи условия

Активация на акаунт