🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 9

• 25 761
  • 804
  •   1
Отговори
# 660
За мен Донков в живота е някакъв сухар. Не може да е пак толкова луд като бабата
Лудичък е.

# 661
Християна Лоизу е това.

# 662
  • Благоевград
Аз пак да си кажа, че гласът ми е като на Клавдия. За уликите не знам. Тя май беше сгодена за друг участник от Стар Академи, но сега не се сещам как се казваше.

# 663
Крисия припознах и аз този път. На колко години е в момента? Знам, че е пораснала, но чак толкова, че да се чекне така по сцената, не знам, не знам...

# 664
  • Испания
Не е ли игла за плетене? На това ми прилича.

# 665
  • Sofia
Още е непълнолетна Крисия

# 666
Да не е Преслава Пейчева? Тя май преподава.

# 667
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Християна прави мастер класове по пеене в Кипър:

- Пътувате ли често до Кипър. Мислите ли за песен там?
- Скоро се прибрах от Кипър. Там направихме един майсторски клас. Април и май пак ще ходя. В Кипър царува гръцката песен. Отраснала съм с нея, но искам да се развивам в България.

- Какво бихте разказали за тези майсторски класове?
- Става въпрос за техника на пеене, която ти помага да се възстановиш след проблем с гласните струни. Хората не са запознати с това, защото си мислят, че като загубят гласа си, може да поправят това само с операция. А не е така. Вокалната техника, която преподаваме, може да ти върне гласа след време, може да се приеме и за лечение. Да, много зависи какъв е точно случаят, но ние се борим и винаги има решение. Дори да имаш възли, дори да пееш по начин, който те изморява, има начин как да ти се помогне. С тази техника можеш да започнеш да пееш от нулата, както се казва, но да се научиш да пееш правилно. Може да нямаш певчески заложби, да нямаш никакъв талант и супер глас, но ще пееш правилно. Има голям интерес към тези класове. Определено помагаме на хора с проблеми. Няколко такива класове сме правили в София, посетихме Москва, както казах, а направихме и в Кипър.

# 668
Охххх, Васкооооо.
Поне дай хай файв към камерата, в наша чест.

# 669
  • Испания
Сега пък друга неизвестна - Джулия.

# 670
  • Sofia
Айде,започнаха с първата Ева от нашите догадки 😀

# 671
Някой тук преди няколко часа спомена Джулия... Същата работа и с Ева Пармакова.

# 672
  • Далечният изток
Аз от първото предаване си мислех за Джулия, но не е известна... Само на феновете си от Пайнер...

# 673
Сега пък друга неизвестна - Джулия.
Е това е тази, жената на неизвестния Кристиян...където се обсъждаше наскоро в темата.

# 674
Дам, чел е по време на рекламите.

Общи условия

Активация на акаунт