🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 9

• 26 185
  • 804
  •   1
Отговори
# 90
А Стоичков може ли изобщо да пее? Има и доста изразени криви крака, които не виждам у Златния. Също, и ръцете си държи по много специфичен начин.

Последна редакция: нд, 08 ное 2020, 20:05 от Tahiti

# 91
Златния е много слабичък мъж.Вчера се видя идеално като правеше чупки в кръста.Освен това е млад мъж.Стоичков и аз го предположип,но сега съм сигурна че не е той.
А къде са казали,че участниците не се знаят помежду си?Това за мен е абсурдно.Едва ли имат собствена гримьорна всеки,освен това отиват до студио с личните си автомобили вероятно...Сигурна съм,че екипа вече цнае кои са,може би без панелистите.Вчера например Хищницата си имаше баш хореография тренирана с балета.Дали се крие под маска постоянно на репетиции?!?
То просто няма как да остане скрито едно нещо дълго време.Въпрос на сценарии за зрителите е всичко.

# 92
  • Испания
Скрит текст:
Златния е много слабичък мъж.Вчера се видя идеално като правеше чупки в кръста.Освен това е млад мъж.Стоичков и аз го предположип,но сега съм сигурна че не е той.
А къде са казали,че участниците не се знаят помежду си?Това за мен е абсурдно.Едва ли имат собствена гримьорна всеки,освен това отиват до студио с личните си автомобили вероятно...Сигурна съм,че екипа вече цнае кои са,може би без панелистите.Вчера например Хищницата си имаше баш хореография тренирана с балета.Дали се крие под маска постоянно на репетиции?!?
Скрит текст:
То просто няма как да остане скрито едно нещо дълго време.Въпрос на сценарии за зрителите е всичко.

1. Не, не се знаят помежду си. Забранено им е да говорят. Пишат, когато искат нещо.

2. Да всеки има собствена гримьорна. Миналата година имаше репортаж за това.

3. Всеки го взимат с кола от различно място и участникът е с маска на главата.

4. Репетициите на балета и водещите се провеждат без участниците в по-голямата си част, а когато участникът присъства, е с маска.

# 93
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Христо Стоичков не би се съгласил да участва въобще, камоли за 1500 лв на лайф.

# 94
Ок,не съм запозната с правилата явно Simple Smile но все пак ми се струва,че Зуека се прави на ударен и знае кои ще свалят маската Simple Smile

# 95
Това с 1500-те лева на лайф ми се струва като клюка. Едва ли всички взимат еднакъв хонорар.

# 96
Ок,не съм запозната с правилата явно Simple Smile но все пак ми се струва,че Зуека се прави на ударен и знае кои ще свалят маската Simple Smile
Няма начин да не знаят,и те не могат да познават всеки,а ако под маската е някой слабо известен ,какво-ще почнат да мънкат ли...

# 97
# 98
Не знам дали знаят, но ги надушват някак си. Зуека пипна маската на Златото в четвъртия лайф, а малко по-късно нагласи подплънките на Плашилото. Специално с тези двамата водещите се закачат и бъзикат редовно, явно има нещо. Те също не им остават длъжни и се правят на дръж ми шапката. Това тяхно поведение според мен не приляга нито на Христо Стоичков, нито на Петко Димитров, нито на Евгени Минчев, нито на Пейо Филипов. Актьори са и двамата и то доста добри.

# 99
  • София
Христо Стоичков не би се съгласил да участва въобще, камоли за 1500 лв на лайф.
Аз си мисля същото за спрягания Евгени Минчев!
Не смятам, че би се решил на такава стъпка срещу каквато и да е сума! За него би било "плебейско", та изобщо не ми е в полезрението!
В Бебето никога не съм "чувала" Криско. Беше ми интересен като образ, жалко че отпадна!
Но баба Яга категорично разпознавам Боби Турбото! Вчера на доста моменти не успяваше с прикриването и неговия глас надделяваше! За Макаронът също съм 100% сигурна за Деси Слава!
 Другите са ми под въпрос.

# 100
  • There I was on a July morning
Не знам дали знаят, но ги надушват някак си. Зуека пипна маската на Златото в четвъртия лайф, а малко по-късно нагласи подплънките на Плашилото. Специално с тези двамата водещите се закачат и бъзикат редовно, явно има нещо. Те също не им остават длъжни и се правят на дръж ми шапката. Това тяхно поведение според мен не приляга нито на Христо Стоичков, нито на Петко Димитров, нито на Евгени Минчев, нито на Пейо Филипов. Актьори са и двамата и то доста добри.
Според мен, водещите също не знаят кои са участниците. В противен случай биха се изпуснали неволно и предаването ще се компрометира. Може за някои да се досещат кои са, както и ние, но става въпрос за догадки, които не винаги са верни.

# 101
Аз смятам, че и водещите, панела и участниците по между си много добре знаят кой е зад маската.

Но имат бетон договори и такива неща като казал пред приятели и те казали на жълти сайтчета и т.н. са невъзможни.

И смятам, че им казват с идеята да заблуждават, да насочват вниманието към друг човек, а не да дълбаят точно към този, който е под маската.
За панела специално миналата година беше очевадно, че знаят кои са участниците и даваха тотално абсурдни предположения. Те и да не са им казали, почти всички бяха разпознати от първия път.
Тазгодишния панел ми е малко под въпрос, защото дават по-адекватни мнения, но въпреки това смятам, че всичко е добре обмислен сценарии.
И това ме кара да се замисля дали не ни чакат още изненади - конкретно за Булката, много бързо всички заложиха на Невена, гласът е нейният, уликите, които съвпадат напълно с нея, без да са многозначителни, снимката с колието... дали и там не се крие друг човек и нарочно да ни водят към нея?
Защото е по-логично, ако е Невена да дават различни предположения, вместо да я разкриват така убедително.

# 102
Ооооо, изненади ни очакват и още как. Златният и Плашилото ще ни изненадат със сигурност, а може би и Хищницата. За Булката, Баба Яга и Макаронът не съм сигурна.

# 103
Златният не е Стоичков. Видя се снощи тялото, както някой писа. Атлетичен мъж е и според мен е актьор. При влизането походката много ми напомни на Ненчо, после с избора на песента. Обаче ми се виждаше невъзможно, докато не видяхме Къци. Честно казано се надявам да е друг под маската. Възможно ли е да Алексей Кожухаров?

# 104
Благодаря за темата Flowers Hibiscus
Изненада беше Къци.
Имам спомен, че в началото някой от вас предположи, че е той, но нали е участвал в предишния сезон...
От всички маски най-много ми харесват Ангелът и Бебето. Дано Есил чете, светлините не са ми попречили Grinning
На Десислава трябваше да изберат по-интересна маска, ох, как може пак да ни изненадат Joy

Общи условия

Активация на акаунт