🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 9

• 26 188
  • 804
  •   1
Отговори
# 105
Баба Яга според мен е Станимир Гъмов.

# 106
Аз смятам, че и водещите, панела и участниците по между си много добре знаят кой е зад маската.
И аз така мисля. Тия пишат си съобщения, взимат ги от различни места и т.н. са си филм само за публиката.
Криско, като гледам Фейса, сега се "премести" в Златното. Grinning

# 107
Благодаря за темата Flowers Hibiscus
Изненада беше Къци.
Имам спомен, че в началото някой от вас предположи, че е той, но нали е участвал в предишния сезон...
От всички маски най-много ми харесват Ангелът и Бебето. Дано Есил чете, светлините не са ми попречили Grinning
На Десислава трябваше да изберат по-интересна маска, ох, как може пак да ни изненадат Joy
Ами явно аз в в някакъв  момент пак съм си помислила, че е той. Било е моментно впечатление/Не мога да се справя с копиране на мнението ми от 24 октомври/:
jhbd# 650 24 окт. 2020, 21:00 ч.
А дали не е Къци?

Изненадаме отново този Къци.

# 108
  • София
За  Христо Стоичков не ми съвпадат уликите, че му бъркат името и че е живял сам, но напоследък е открил, че е добре да живееш с любим човек под един покрив. Той рано е създал семейство и живее със съпругата си от дълги години.
О, бъркат му името и в Испания, и в Америка - все е Стойков Simple Smile И по емирствата, а и по Америките, често е бил без Мариана,  доколкото ми е известно Wink

# 109
  • София
А Стоичков може ли изобщо да пее? Има и доста изразени криви крака, които не виждам у Златния. Също, и ръцете си държи по много специфичен начин.
За пеенето - колкото Златният пее, нали качвахме клипове с разни сръбски певци (в които и Стоичков пее наживо с тях) Wink

# 110
Само че Златният се преструва на неможещ. Това е Ненчо Балабанов, този път гласът не може да ме заблуди.

# 111
Уликите за Макарона ги промениха в хода на предаването. В началото се наблягаше на това, че готви, докато днес точно обратното. Някакви бананови мъфинчета, али-бали, Глупости!!!!! Еми тъпо е такова подхлъзване, то точно обратното!

# 112
Извинявам се за глупавия въпрос, но случайно Владо Пенев снощи да е заспивал на лайфа?Joy Питам, защото видях един коментар във фейсбук и ми е интересно дали е истина.

# 113
  • Испания
Извинявам се за глупавия въпрос, но случайно Владо Пенев снощи да е заспивал на лайфа?Joy Питам, защото видях един коментар във фейсбук и ми е интересно дали е истина.

Не съм видяла нищо подобно.

Кръстю Вапцаров - в "Здравей, България".

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 09:15 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 114
За Хищницата изгледах пак последните улики-не е успяла да стане кралица на бала.Попадна ми една статия "Зрителите избират крал и кралица на бала"-става въпрос за "Денсинг старс"-2014 печели Албена Денкова,а  Михаела Филева отпада.Та дали не би могло все пак да е тя-беше с някакви ниски обувки или гуменки и не ми се видя толкова висока.

# 115
Михаела е 176 см. Тоест почти колкото Геро. Хищницата е на високи токчета и е толкова.

# 116
Реакциите на панелистите за мен са неподправени и вярвам, че не знаят кой е под маската. Но водещите според мен знаят.

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 10:16 от Рори72

# 117
  • София
Ева и абитурентският й бал: Абитуриентският (МИ) бал! + ИГРА (#EVA, ЕПИЗОД 11). Казва, че най-хубавото нещо от него била колата, което може да се приеме и като че не е станала кралица на бала може би...

# 118
Хубаво се напасват уликите с тази Ева, но нещо не ми се струва за достатъчно известна, за да се задържи толкова време във формата. А и видяхме с Бебето воденето по уликите докъде може да ни доведе в крайна сметка 🙄.
Продължавам да се чудя как така Златният се измъква все от двубоите с победа 🤔. Досега не е имало такъв случай, поправете ме, ако греша...

# 119
  • Пловдив
Идеята за Ева като Хищницата бе моя, но наистина вече не знам колко може да се доверим на уликите предвид това колко разностранно може да се тълкуват. Иначе всичко се напасва, без маската домино. Тя пък идеално си пасва с Луна, която е била точно с такова домино в Биг брадър.
А накрая като нищо ще се окаже име, което не сме обсъждали Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт