🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 9

• 26 534
  • 804
  •   1
Отговори
# 120
Възможно е... на мен на глас последния път много ми заприлича на Луна, но изобщо не си я представям под тази маска, а пък и на фигура нещо не ми пасва.  Талията е твърде равна, като на мъж. Коя дама е без талия и пее като поп-фолк певица? Ако изобщо е певица, разбира се.

# 121
  • София
Благодаря за темата! Яд ме е,че Булката и Макаронът останаха, искам да си ходят един по един.

# 122
Знаете ли кво се замислих Joy
Ако наистина има още един от миналия сезон то трябва да е останал неразпознат в сезон 1 за да е интересен сега. И се сетих за Димо Алексиев. Та той е много висок и дали нее скрит под маската на баба Яга? Според мен там няма как да е Гъмов той е нисък а бабата е висок прегърбен и едновременно с това разкрачено приклекнал мъж. И в този си вид е висок колкото Геро. Смятайте ако се исправи колко ще е висок....
Но нещо не мога да свържа уликите...
Много интересна улика за мен е, че бабата е първа в списъка на прага на живота. Какво ли значи това? И как го свързваме с Турбото? Каза и че на почивка не обича да ходи сама и винаги си търси компания Алан и Чарли. Аз мисля, че е някой който винаги движи с други двама. Незнам дали  ми следите мисълта защото аз вече си я изгубих... Joy
Абе знаете ли я не ме слушайте Joy
Аз вече търся под вола теле. След случката с Къци като се сетя, че бях обедена, че е Криско и сега си мисля, че и за другите в които сме сигорно ни заблуждават. Бабата си е Турбото само по уликите с първа на прага на живота не го свързвам.
А ето потчертала съм връската му със спорта от първите улики, и от последните 2 улики за второто място което е печелел и уликата с пистолета в която казва че няма нищо против и да е пътник

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 12:27 от Кики Братанова 643819

# 123
  • Вестерос
Ох, и аз снощи припознах Луна, но пък накрая на песента тези височини, малко певици могат да ги направят.
А Къци е много сладък! Освен, че се справя блестящо актьорски, той изглежда светъл човек. Заради това му прощавам и прекалената приказливост 😃
В събота Луна следобед беше в Джъмбо Варна, абсурд да се замъкне и да я подготвят.

# 124
Ако наистина има още един от миналия сезон то трябва да е останал неразпознат в сезон 1 за да е интересен сега. И се сетих за Димо Алексиев. Та той е много висок и дали нее скрит под маската на баба Яга? Според мен там няма как да е Гъмов той е нисък а бабата е висок прегърбен и едновременно с това разкрачено приклекнал мъж. И в този си вид е висок колкото Геро. Смятайте ако се исправи колко ще е висок....
Много интересна улика за мен е, че бабата е първа в списъка на прага на живота. Какво ли значи това? И как го свързваме с Турбото? Каза и че на почивка не обича да ходи сама и винаги си търси компания Алан и Чарли. Аз мисля, че е някой който винаги движи с други двама. Незнам дали  ми следите мисълта защото аз вече си я изгубих... Joy
Според мен това с първа в списъка на прага на живота е някаква глупост, която само сценаристите могат да си разберат. На мен ми е любопитно това, че в уликите дадоха боксова ръкавица, тенис ракета, футболна топка и карате, тоест се предполага, че Баба Яга се е занимавала с тези спортове. А доколкото ми е известно на мен Боби Турбото кара ски, водни ски и джет. Дали да вярваме на уликите обаче е под въпрос Sweat Smile

# 125
  • Пловдив
Впрочем, и аз се колебая колко трябва да вярвам  на уликите. За Хищницата напр. си противоречат - в началото казаха, че била изкусителка, в последните улики пък - че предаването я превърнало в секс символ. Кое от двете е истината в крайна сметка?
Все за Хищницата са ми постовете, ама много я харесвам без да знам защо. Миналата година така много харесвах Гарвана, а накрая се оказа под маската Мишето, която също много харесвам. 

# 126
Хубаво се напасват уликите с тази Ева, но нещо не ми се струва за достатъчно известна, за да се задържи толкова време във формата. А и видяхме с Бебето воденето по уликите докъде може да ни доведе в крайна сметка 🙄.
Продължавам да се чудя как така Златният се измъква все от двубоите с победа 🤔. Досега не е имало такъв случай, поправете ме, ако греша...

Да не би той да е липсващият Рачков?
За нас Златният е Ненчо Б., но знае ли човек? Виж Къци как ни изненада.

# 127
  • Варна
Аз спряганата за Хищница Ева не я зная, но не ми се вярва да ангажират за тази маска интернет " звезда" която масово хората не разпознават. Луна е с други пропорции, за мен тя категорично отпада като вариант.
Харесвам Хищницата, но нямам никакво предположение относно име. Зная само, че е макс 1.65 см. , на по- живите песни върти дупето и е с нормални телосложение. Зададените улики на никъде не ме водят : не била кралица на бала и на моя бал избраха крал и кралица, но това не означава, че останалите не сме присъствали или не сме празнували завършването си. Както казах на никъде не ме водят тези улики.Simple Smile

# 128
Някой тук беше споменал, че това "първи на прага на живота" се свърза с факта, че Боби е приет на първо място в НАТФИЗ.
А уликата, че "Любимото число на Хищницата е единицата и тя си има цели четири" не потвърди ли теорията, че това е родената на 11.11. Джулия Бочева?

# 129
Някой тук беше споменал, че това "първи на прага на живота" се свърза с факта, че Боби е приет на първо място в НАТФИЗ.
А уликата, че "Любимото число на Хищницата е единицата и тя си има цели четири" не потвърди ли теорията, че това е родената на 11.11. Джулия Бочева?
Не, защото казаха, че на Хищницата ѝ идва времето да се омъжва, а Джулия Бочева сключи брак преди година.

# 130
Ясно. Радвам се, че не е тя, което значи че ще има още изненади този сезон. Simple Smile

# 131
  • Варна
Много интересна улика за мен е, че бабата е първа в списъка на прага на живота. Какво ли значи това? И как го свързваме с Турбото? Каза и че на почивка не обича да ходи сама и винаги си търси компания Алан и Чарли. Аз мисля, че е някой който винаги движи с други двама. Незнам дали  ми следите мисълта защото аз вече си я изгубих... Joy
Абе знаете ли я не ме слушайте Joy
Аз вече търся под вола теле. След случката с Къци като се сетя, че бях обедена, че е Криско и сега си мисля, че и за другите в които сме сигорно ни заблуждават. Бабата си е Турбото само по уликите с първа на прага на живота не го свързвам.
А ето потчертала съм връската му със спорта от първите улики, и от последните 2 улики за второто място което е печелел и уликата с пистолета в която казва че няма нищо против и да е пътник

На мен това ми звучи като да се е родил първи, т.е. все едно са били близнаци и той е по-големият. Друго изобщо не ми хрумва. Обаче колко са известните близнаци у наща мила родина. Сещам се за Аргирови и Енчеви. Други не ми идват в момента, ако изобщо  правилно го тълкувам. Обаче пък нали май Турбото е бил първи в НАТФИЗ и ако актьорството е животът му, може и така да се изтълкува.

П.П. Извинявам се, докато съм писала, други са ме изпреварили.

# 132
  • София
Невена Цонева погребала баща си в събота!
http://bgvestnik.free.bg/index.html

# 133
Оставете на спокойствие Булката и личното ѝ нещастие, вече коментирахме че наистина изисква воля и сила при такава трагедия да е на сцена. А тези медии не заслужават да им репостваме линковете.
За Хищницата - изобщо не си представям да е Луна, но е някакъв подобен глас (на тяло е доста по-пълна маскираната в бедрата, няма талия, малко по-друга фигура е). Не вярвам и да е Ева, въпреки уликите, все си мисля, че трябва да е по-популярно лице.

# 134
  • София
На мен това ми звучи като да се е родил първи, т.е. все едно са били близнаци и той е по-големият. Друго изобщо не ми хрумва. Обаче колко са известните близнаци у наща мила родина. Сещам се за Аргирови и Енчеви. Други не ми идват в момента, ако изобщо  правилно го тълкувам. Обаче пък нали май Турбото е бил първи в НАТФИЗ и ако актьорството е животът му, може и така да се изтълкува.
За близнаци се сещам за Дарин и Деян Ангелови. Дарин нали е и кадър на Нова в момента, от панела на Гала, а те обичат да си повтарят лицата в различни предавания.

Общи условия

Активация на акаунт