🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 9

• 26 569
  • 804
  •   1
Отговори
# 165
Битките тази събота:

1. Златният срещу Макарона
2. Плашилото срещу Булката
3. Хищницата срещу Баба Яга

Гост-панелист - Димитър Маринов
Гост-маска - Коконата

Честито на "печелившите". Плашилото е Димитър Маринов, ама друг път.

# 166
С този ред на двубои бих предположила, че ще си тръгне Макаронът. Но да видим..

# 167
Така като гледам тази седмица ще е женска битка.

# 168
Булката, макар и разпозната, си мисля, че ще стигне до финала. Както и неразпознатия Златен.

# 169
Луна не  е Хищната котка.  Мога се басирам ,мога да изгоря.
Все си си мисля ,че е някоя танцьорка, която не я знаят много хора.Rolling Eyes
За пеенето не пее зле .

Браво още веднъж за образа ,който изгради Къци .

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 20:09 от femmi2

# 170
Незнам ама на мен в последното предаване ми се стори че Хищницата нее същия човек защото ми се видя по дебела особенно в баджаците.

# 171
Пепел ти на езика. Мъжете тази година са истинска мистерия и атракция с изключение на Светлината (Стефан Илчев), а жените са предвидими с изключение на Очите (Поли Генова) и Хищницата. Баба Яга има невероятна енергия на сцената и прави страхотно шоу, Златният продължава да е пълна енигма и е единственият, който не е ходил на елиминации, а Плашилото има страхотна градация с всеки изминал лайф и още е мистерия. Булката и Макаронът са ми скучни и еднообразни до болка.

# 172
Не че искам да е Булката, а само такова предчувствие имам. Иначе искам Баба Яга на финал. Може и Плашилото.

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 01:25 от fenyx

# 173
За Златния имам едно предположение, че е Благо Георгиев. Имам някакъв спомен , участваха със Златка в някакво реалити и той сякаш пя точно тази последната песен и някак ми прилича на него.

# 174
Плашилото  изглежда висок в костюма ,та се замислих дали не е някой баскетболист Rolling Eyes

# 175
  • Варна
Изтривам го. Вече не мога да премахна поста.

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 21:46 от cucurbita pepo

# 176
Тая новина няколко пъти беше коментирана, имаше и адмирации към Невена за професионалното отношение - да пее в такъв тежък за нея момент. А, че е тя, май най-малко съмнения има.

# 177
Хайде стига вече, това е коментирано 10 страници по-назад. Никой ли не чете старите коментари. Нека не говорим за тази трагедия.

# 178
  • Варна
Незнам ама на мен в последното предаване ми се стори че Хищницата нее същия човек защото ми се видя по дебела особенно в баджаците.

Мда, четох в фейса такива изказвания. Не била истинската Хищница, а нейна заместничка, затова изпълнението и било потресаващо.
Аз поне на базата на последните улики изключих разните му тийн сензации като Тита, Дара, Гери Никол, Дивна и подобни дето са придобили слава по време на ученическите си години. ( кралица на бала). Смятам, че Хищницата е станала известна след това.

# 179
Това с кралицата на бала има връзка с короната в огъня. Но не смятам, че не е завършила, както твърди Азис. По-скоро има друга символика.

Общи условия

Активация на акаунт