🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 9

• 26 564
  • 804
  •   1
Отговори
# 150
  • DE
Че тя танцува толкова сковано и заучено Thinking

# 151
Не че ми се вярва да е Албена, но нещо ме подсети за нея.
Все пак, някоя по-налята във фигурата дама ще да е (а Лоизу например ми се струва с по-тънки крачета). А и не знам защо, но поне няколко пъти ми приличаше като начин на пеене на поп-фолк певица. Като глас - последният път на Луна, но само защото нея съм слушала в Капките и е някакъв подобен тембър, ако не е от преправяне (пак се сещам Поли Генова как не приличаше на себе си, когато отпадна).
А Златният - направо има златен статут с всички победи досега.
Плашилото все си мисля, че е актьор, обаче не мога да гадая кой е.

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 17:14 от fenyx

# 152
# 153
  • София
Още не мога да се нарадвам на Къци. Толкова добър образ направи, че само можем да съжаляваме, че свали маската толкова рано.
Тоя Криско го подхлъзна с маскирана бананова кора. Simple Smile

# 154
За нас Златният е Ненчо Б., но знае ли човек? Виж Къци как ни изненада.

Гласът на Златото съвпада с този на Ненчо, а този на Бебето с Криско не. Аз май само натам ще се насочвам при разпознаването на участника, а уликите ще ги оставя на панела и другите зрители. На мен ми се струва обаче, че отговорите на въпросите са доста подценявани, а тази година отговарят по-сериозно и ги няма бъзиците от миналата. Ама то и едни въпроси задават...

# 155
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Според мен това с първа в списъка на прага на живота е някаква глупост, която само сценаристите могат да си разберат.
Не е глупост, това беше първата улика, която потвърди че е Турбото - приет е на 1во място в НАТФИЗ.

# 156
Аз вече обмислям ново предположение за Златния. Сами Хосни от Фермата. Бъркат му името, смел е борбен, много си пада по екстремните неща. Корените му са египетски, мисля, че баща му беше от там. Живял е в Америка. Живял е с много хора, от скоро е сгоден за сериозната си приятелка. Изключителен спортист. В момента се занимава с бизнес. Огромен привърженик на здравословното хранене. Много е работлив и всичко сам си е постигнал. Какво мислите?

# 157
Мисля, че Златният е някой по-специален. За да е все печелещ в двубоите. Но кой е...

# 158
Хахаха, преди малко засякох "новината" в клюкарските издания, че Златният е Сами Хосни Grinning Но според мен ще е толкова вярно, колкото и Плашилото е Пейо Филипов или Евгени Минчев.

# 159
Аз видях идеята от ФБ, но съм го гледала във Фермата, следя го в социалните мрежи и наистина много съвпада с уликите.

# 160
Този за първи път го чувам....

Никакъв шанс за Албена Денкова. Има толкова специфична фигура, че веднага бих я разпознала. Освен това от 6 седмици участва в Ледников период - формат, който се излъчва на живо всяка събота от 16.30 до 20.30.

# 161
Хищницата изключително много ми заприлича на Луна, но само по време на последния лайф. Тя обаче нали си беше махала плаващо ребро, а Хищницата грам талия няма, може би по-скоро не е тя.

# 162
Може да досадя, че пиша пак това, но не мисля, че някой, който не е толкова известен, така стабилно може да се задържа във формата, както Златният.

Супер, че Албена е пак в Ледниковия- всъщност се сетих за нея, защото беше спомената във връзка с нещо и заради ръста, иначе и на мен самата не ми се вярваше. А и фигурата на Хищницата някак малко грубовата е без тази талия.

# 163
Еххххх, да се включа и аз- най-после успях да го изгледам! Просто успяха да ни затворят устите на всичките. Както кзва Маги - ето за това, това шоу е толкова велико 😀 Нищо, че беше за друго шоу. Върнаха интригата. Къци зверски добре се беше превъплатил в ролята. Просто останах смаяна. Видях реакцията на Зуека, когато от любопитсво се доближи да види свалянето на маската-трудно би го изиграл ако знае кой е. Перлите (някой каза, че не е разбрал) са били на момичетата на късмета.
Относно гостите, мисля, че Виктор Калев и Ники Сотиров бяха най-отдадени. Записваха си, бяха се ровили преди това, изобщо доста на ниво ми се сториха. Яна чисто и просто беше прочела някой от темите ни и си го каза всичкото като на изпит.
За връзката на Златния и алъш-вериша бях писала по-рано, че е възмножно да е арменец, тогава визирах Румен Угрински, все още смятам, че е той.
Алекс каза, че не е чела във форума, но много хора й били пишели и голяма част от тях й отворили очите за Джулия.
Хищницата -честно, не знам, аз ли съм глуха, само за мен ли това нещо НЕ може да пее. И всеки път й стават на крака 😱😱
Безумно ми се струва.
А Нети нещо ми се стори много развълнувана, толкова приказлива, сякаш тя искаше да е водещ.

# 164
Ама нали и аз това казвам за Хищницата- че или не е певица, или много успешно се прави, че не може да пее. На мен също не ми харесва как пее, не вярвам някой професионалист да иска така да бъде свързвано после името му (в случая -името ѝ), освен ако не е много голямо име и може да си го позволи, защото е толкова добър в това, че нищо не може да накърни репутацията на добър певец/певица.

Общи условия

Активация на акаунт