🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 9

• 25 755
  • 804
  •   1
Отговори
# 675
Джулия е известна в средите си фолк певица. Аз я харесвам принципно, пее добре, но едва ли е тя.

# 676
Аз пак да си кажа, че гласът ми е като на Клавдия. За уликите не знам. Тя май беше сгодена за друг участник от Стар Академи, но сега не се сещам как се казваше.
Ивайло Колев.
Той прави кариера и той, но мисля, че се ожени.

# 677
  • There I was on a July morning
Сега пък друга неизвестна - Джулия.
Е това е тази, жената на неизвестния Кристиян...където се обсъждаше наскоро в темата.
Да де, но тя е омъжена. Значи отпада.

# 678
  • Mediterraneo
За коя Джулия, че е жена на Кристиян говори Азис? Бочева не е омъжена за такъв, а за друга Джулия несе сещам. Не че Бочева е супер известна.

# 679
Васко, благодаря ти, че отрази предположението ми.Satisfied
За жалост май Макарона ще си ходи тази вечер, въпреки че въобще не заслужаваше да го пратят на елиминации. Тази жена просто трябва да си я държат до финала да я послушаме, пък накрая нека печелят Златни, Хищници, баби и т.н.Smile

# 680
...
Ивайло Колев.
Той прави кариера и той, но мисля, че се ожени.

Да, ожени се. За доста по-възрастна от него заможна мадам.

# 681
За коя Джулия, че е жена на Кристиян говори Азис? Бочева не е омъжена за такъв, а за друга Джулия несе сещам. Не че Бочева е супер известна.
Става въпрос за Джулия от Пайнер, не за актрисата Джулия Бочева.

# 682
  • Испания
Сега пък друга неизвестна - Джулия.
Е това е тази, жената на неизвестния Кристиян...където се обсъждаше наскоро в темата.

Да, Азис го каза, но това не прави известни нито единия, нито другия.

# 683
1663 е някакъв код в Никозия, Кипър. Готови сме. Луизу е.

# 684
Ева Пармакова е много малка, за това отпада...

# 685
Хищницата е толкова Джулия, колкото и Златният Кристиян.

# 686
  • Пловдив
На един от кадрите Хищницата имаше було, а думите бяха в смисъл свързани с разочарование. Може би се е разделила с някого преди сватбата? Като пуснат видеото ще чуя от отново какво казва.

# 687
На един от кадрите Хищницата имаше було, а думите бяха в смисъл свързани с разочарование. Може би се е разделила с някого преди сватбата? Като пуснат видеото ще чуя от отново какво казва.

Има подобна драма при една друга фолк певица - Теди Александрова. Обаче тя е с много дълги крака. Висока и слаба.

# 688
Май разкрих какво означава числото 1663 в уликите на Хищницата - разстоянието от Ларнака (родния град на Християна Лоизу) до София (където живее в момента).

# 689
Благодаря ти ,Бабо-любима песен!!!  Мислиш за мен!

Общи условия

Активация на акаунт