ОСМИ клас 2020/2021 - в Зуум, Тиймс, Мудъл или Вайбър, осмокласникът е хакер смайващ

• 24 537
  • 726
  •   1
Отговори
# 510
  • софия
Да, и всичко започна на 13-ти март.

# 511
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи днес! Нека има здраве и светлина в семействата на всички Simple Smile
Ние чакаме информация от класната за утре, днес в часовете е казала, че все още решение няма. Ще ни пише, когато има яснота.
Дано решат нещо днес, по някое време. Ако не - утре пътува за училище, може би с лаптопа в метрото - та ако са дистанционно да не губи от часа, хахаххаха. Това в кръга на шегата, разбира се.
Пожелавам и бързо оздравяване на болните, сила и спокойствие!

# 512
Честит имен ден на всички празнуващи днес! Нека има здраве и светлина в семействата на всички Simple Smile
Ние чакаме информация от класната за утре, днес в часовете е казала, че все още решение няма. Ще ни пише, когато има яснота.
Дано решат нещо днес, по някое време. Ако не - утре пътува за училище, може би с лаптопа в метрото - та ако са дистанционно да не губи от часа, хахаххаха. Това в кръга на шегата, разбира се.
Мими, вие не бяхте ли във фег?
И тази по ИТ, и класната казаха, че вчера на ПС са решили ДО до 30.11, т.е. независимо дали областният щаб ще удължи ДО за София или ще го прехвърли на училищата - оставаме на ДО.

# 513
  • София
Скрит текст:
Мими, вие не бяхте ли във фег?
И тази по ИТ, и класната казаха, че вчера на ПС са решили ДО до 30.11, т.е. независимо дали областният щаб ще удължи ДО за София или ще го прехвърли на училищата - оставаме на ДО.
[/spoiler]
Мария, да ФЕГ, но днес, в ЧК, който реално беше последният им час, им е казала, че още няма решение. Видях, какво са ви казали на вас, но при нас няма окончателно инфо засега. Но е обещала да пише в момента, в който има яснота.

# 514
  • sofia
Звънче, Стон, да са живи и здрави и с късмет мрънчовците! Сиска, твоето дете също!

Благодаря на всички за пожеланията! Засега се очертава леко, дано така да продължи и да няма влошаване.

При нас засега НГДЕК и НУТИ продължават дистанционно до 27.11, от 73то още нямам вест.
Една бивша съученичка на дъщеря ми, която учи в 73-то, хубаво и се изфукала, че това засега било единственото училище, което щяло да бъде присъствено. Изобщо не го вярвам това.

# 515
  • Някъде в Европа...
Честит празник, момичета!
Сиска, и всички мами с именици вкъщи - да са ви здрави и да си носят имената с гордост!
При нас, нищо ново с набора! Даже не съм влизала в стаята му, и той не е излизал да яде 😁
Сутринта се чух с началника ми - прикани ме да си взема и другарта седмица отпуск, че имам много и да чистя (не заради вируса). Така че и другата седмица съм си вкъщи...
Да се похваля с първата гозба, изцяло направена на мултикукър - страхотна супа от свинско месо. След малко ще пускам и карфиол на пара (после смятам да го панирам и ще се опитам да излъжа набора, че са пилешки хапки, че иначе няма да го близне). Сестра ми и родителите ми ми подариха един Тефал за РД още края на юли и чак днес го пускам за пръв път 😁...Еми, язък, че дадох пари да си купувам комплект нови тенджери...Мисля, че само на него ще готвя, изключая ястията за фурна...
Болните бързо да се оправят и с по-малко административни перипетии...

# 516
  • София
И при Митко класната още нищо не е казала (ФЕГ).

# 517
  • София
Явно МОН и МЗ не могат да се разберат. Но това да не знаеш към 16:00 часа утре как ще учат децата в София, вече е.... смешно....или трагично. Затова пък моята излезе навън с приятелки.

Не искам ДО, ужасно се отпуска така. Сутрин става 20 мин. преди часовете, голяма част го кара в полулегнало положение и доста често с телефон в ръка.

Честит празник на празнуващите днес и бързо и леко преминаване през Корона-та на заразените.

# 518
  • София
Погледнах пак нашата заповед. До 12.11 включително са в ОЕСР. Нали бяха подали искане преди да излезе заповедта на министъра на здравеопазването за 10 учебни дни, а те включват и утре при нас (СМГ).

# 519
  • София
И при нас е абсолютно същото. Отиде на тенис в парка. А сутринта 3 от 7 часа на тел... ефона

# 520
  • софия
При нас учителката по английски ги е изненадала с контролното. Имали са на въпрос по 10 сек. и след това го е махала. Мрън беше силно изнервена. Не ги е била предупредила.

# 521
# 522
# 523
  • софия
Така, така, точно в 23,30 ч. Короната излиза да броди по софийските улици.
"Хем това в онова, хем душата в Рая." Просто са отвратителни!

# 524
Така, така, точно в 23,30 ч. Короната излиза да броди по софийските улици.
"Хем това в онова, хем душата в Рая." Просто са отвратителни!

То си има и жалби по места по тази причина - искат хората директорите на РЗИ /понеже това е компетентният орган, наред с министъра на здравеопазването, който налага противоепидемиологични мерки с административен акт/ да докажат, че точно съкращаване на работното време или въвеждане на забрани за посещаване на съответните обекти имат смисъл с такова времево ограничение. Някои жалбоподатели баш това и пишат /със сарказъм, разбира се/ - че след 22.30 изведнъж вирусът става опасен или по-опасен.

Лично аз чакам да видя заповед или други писмена по-официални за училищата конкретна. Щабове-мабове, изказали се инкогнито някъде по ФБ, не ме касаят. Чакам официални актове. Администрациите просто го дължат на хората. Хубаво ще е да ги издават и своевременно и да ги публикуват така, че да се видят от всички заинтересовани пак така. Било щабове, било РЗИ-та.Наясно са не от вчера, че ДО изтича утре. Не им  е изненада някаква.
И жалби сигурно ще има. С интерес следя как ще се развият делата.

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 16:33 от Judy

Общи условия

Активация на акаунт