ОСМИ клас 2020/2021 - в Зуум, Тиймс, Мудъл или Вайбър, осмокласникът е хакер смайващ

• 24 834
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Happy, той е в специална платформа, кодиран, ни моЙ я разбра, хаха.
Простотия, след простотия правят. Ама защо ли пък се учудвам.

# 586
Ако на 20.11 в училището има над 15% с грипоподобни симптоми не може ДО, защо по заповед в ДО излизат само ако между 4-11.11 има 15% болни...
Просто изумявам!

# 587
Е, сега какво? Моите на училище ли са или не са на училище?
Малкият днес беше, никой не ме е уведомявал утре да не е.
За набора имам официална заповед в Школо, че утре в 7:30 го искат на училище.
Май ще си гледам нарежданията от прекия началник.
Казах ви как вече цял месец ми мрънкоти, че учел онлайн. И понеже утре трябва да се връща присъствено, тази вечер мрънкоти колко хубаво било дистанционно и как вече не искал в училище. Ей, ще ме подлуди това дете! Ама как може все на напреки да е!

# 588
  • София
На 20.11 няма да има болни, щото ще са си у дома. Joy

# 589
Мацки,
Върнах се в предната тема да видя стаите на вашите деца. Казвам голямо УАУ!!! Колко са подредени. У нас е... Една малка кочина, хармонично съчетана с една малка джунгла 😀😀🌞🌞😃😀

# 590
Руми, ако си в Плевен се обади поне да пием кафе накрая😀

Нашата учителка по АЕ така се зарадва, че утре са в училище. Ще може да събере паричките за учебници за следващото ниво😀

# 591
  • София
Бе я верно дайте да си говорим за стаи и коледни подаръци.
Доста по-смислено е.
Сигурно и до рецепти и плетки ще стигнем, винаги човек може да научи нещо.
Аз лично искам да мога да пея и да свиря на пиано, така че приемам всякакви съвети в тази сфера.
Накратко казано - омаломощена съм от трагикомедията, в която живеем. 🤣

# 592
В предната карантина аз вземах уроци по латино танци от г-н Ю Тубов. Много задобрях. Да го питам ли дали дава часове и по пиано 😀
Неее, не съм от Плевен Cry Онлайн ще го пием кафето 😀

# 593
  • София
Най-тъпото е, че пише за нашите от 13ти. А утре какво? Да ходят ли?! 🤪
А на малкия пък им дават два дни присъствено, за да си вземат кой каквото има от шкафчета там. И може би да им дадат насоки как ще продължават. Странното е, че им смениха класния от днес, дано да е добре човекът.

# 594
  • гр.София
Сега,да лягам или не?!Ще има ли уточнителна заповед? 
Подозирам,че само тук четем и обмисляме и запетайките. 
(Нашите поне си знаят,че са още 2 седмици в ДО)

Закъснял поздрав за празнуващите днес и семействата им!

# 595
Бисе, в най-скоро време, обещавам 😊
Иначе не, в последно време все набързо и в повечето случаи даже мм ги кара.

# 596
Rumka833, поканата за кафето  беше адресирана към Руми, но и ти си добре дошла. Няма да те върнем, я😀

# 597
  • Велико Търново
Това е снимка след купона по случай Хелуин.Сестрата на наборката/11 годишна/ я беше свършила работата, вярвам след прилична сума пари.
Скрит текст:

Аз много рядко се впускам в дискусии и спорове, на тема учители и уроци, май никога не съм.Тази вечер, обаче не се стърпях.Това е изречението, което ме извади извън равновесие-"Защо родителите не искат децата им да учат от къщи-защото е по-лесно да са на училище и отговорността за обучението им да е възложена на учителите"

Както не пия алкохол по никакъв повод от 11 години, така може и да пропия....

# 598
  • София
Каква крилата фраза!
Веднага перифразирам:
Защо хората не искат да пломбират сами зъбите си у дома - защото е по-лесно отговорността за зъбите им да е възложена на зъболекарите.

# 599
Ами аз мисля, че отговорността за обучението е НА учителите. Аз като родител осигурявам учебници, тетрадки, сборници и т.н., следя да няма отсъствия, намилам за дисциплина и редовно учене на уроци. И това е. Оттук нататък, ако мога ще помогна по някой предмет, но може и да не мога. Нямам нито задължение нито компетентност да преподавам уроци.

Общи условия

Активация на акаунт