ОСМИ клас 2020/2021 - в Зуум, Тиймс, Мудъл или Вайбър, осмокласникът е хакер смайващ

• 24 875
  • 726
  •   1
Отговори
# 180
Ние не пътуваме семейно. Всичките ни пътувания извън страната все са били по командировки и поотделно. С кучето пък съвсем нямаме планове за почивки, които не са в България. За Перу и аз се нареждам. Гадамер, страхотни снимки!
Моите пантофи не носят. Малкото трудно го навивам и чорапи да сложи , все е бос.
Преди малко ги питах какво искат от Дядо Коледа- дребното има желание за колело/ за рождения ден уж искаше, после смени концепцията и пожела аквариум с риби, а сега  през зимата реши, че е удачно колело/, а големият искал дрехи, но по възможност да отиде с дядо Коледа да си ги избере.

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 20:38 от Amanda.D

# 181
  • софия
Аз искам в Ирландия. Мога да забравя да се върна или най-много да прескоча до Копенхаген.
Азия и Африка никога не са ме привличали.

# 182
  • Между гори и планини
Аз от много години съм обещала гостуване на приятелка в Лисабон. А в Испания има град с нашето фамилно име, от където е рода на мъжа ми. Много искам да отидем там, защото от преселниците в Новия свят, мисля че сина ми е единственият който продължава рода. А той е много стар. Ще е интересно да отидем в библиотеката и да се ровим в документите там.

# 183
Това означава ли, че в четвъртък тръгваме присъствено на училище?

Звънче, страхотна идея с кърпите за глава, подарявали са ни такава. И то точно Аглик. Много са хубави.

# 184
  • София
Аз съм консервативен човек и ако трябва да си избирам къде да живея, ще си избера крайно безинтересно място. В Европа, на юг и на топло. Италия, Испания и Гърция ме привличат най-много. До екзотични места - само на екскурзия.
И аз щях да питам за заповедта. Според мене чакаме още една тези дни.

# 185
  • Sofia
Кърпите за глава за девойки са страхотни! Купих си такава преди 3 години, познайте колко време оцеля да е само моя🤨 И поръчах втора😆

# 186
  • Sofia
Аз от много години съм обещала гостуване на приятелка в Лисабон. А в Испания има град с нашето фамилно име, от където е рода на мъжа ми. Много искам да отидем там, защото от преселниците в Новия свят, мисля че сина ми е единственият който продължава рода. А той е много стар. Ще е интересно да отидем в библиотеката и да се ровим в документите там.
Доня, звучи много вълнуващо, ще чакам да разкажеш после(когато и да е това), интересувам се от история на стари родове.

# 187
  • Пловдив
Това означава ли, че в четвъртък тръгваме присъствено на училище?

Звънче, страхотна идея с кърпите за глава, подарявали са ни такава. И то точно Аглик. Много са хубави.
На мен така ми звучи,че се връщат. А дано!
Аржентина не се разказва, тя се усеща. Няма начин да се предаде атмосферата, хората, а изобщо, изобщо не сме се чувствали застрашени. Живеят хората с пълни шепи, ей това е. Иначе и ние сме решили като се пенсионираме да живеем скромно на Мадейра 🤣. Много ни харесва, любимо място е. На Азорите бяхме миналата година, но само на САН Мигел, тази година имах за Терсейра, ама ми изгоряха билетите. А това щеше да е най-евтиното ми пътуване, бях много горда. София - Лондон-Терсейра, общо 20 евро на човек 😥 миналата година дадох 250 ДО Сан Мигел, ама имахме на връщане стоп във Фуншал за празника на цветята😥😥😥
Абе живи и здрави, другото... Азия не ме влече и мен, но нямаше как да пропуснем, Сингапур е уникален град и ни е любим. Япония пък ни беше първото презокеанско пътуване, за това ни е много на сърце. Между другото, за круиза там януари 8 дни Сингапур-Лангкави-Куала Л, Пукет 2 дни, Пенанг, Сингапур, струваше 300 евро за 8 нощувки ол ин. Самолетните билети бяха 400. Така че е много евтино, ако иска човек, само желание да има. Ние повече на круиз няма да ходим, аз ги бойкотирам, защото сега в пандемията за тях българи не съществуват. Щом е така, да си посрещат Шенгенските гости само.
Благодаря за идеите за подаръци, тази година ще е нещо такова. Набира иска PS5. Няма да го огрее, освен ако не спечелим от тотото.

# 188
  • София
Харесах кърпа за глава от сайта на Звънче. 😊
Сетих се и че девойката много искаше дебело пухкаво одеало. Халат също би се харесал.
Дотук всичко е home, home, home.
Ще трябва и нещо на тема пътешествия.
Миналата година по това време изобщо нямаше да ми хрумне да изследвам символиката на подаръците точно в този аспект.

# 189
  • Между гори и планини
Тъкмо гледах масажорите в Техномаркет. Преди имах един купен от тях с 2 топки, които се въртят и нагряват. Направо те разглобяват. Сега гледах едни , които са като седалки. Идеално за кожения фотьойл пред телевизора, вдигам краците, слагам полулегнал фотьойла и пускам масажор с нагрявка. Кеф! Туй ще се води за съпруга. Измислих го!

# 190
  • Пловдив
! Туй ще се води за съпруга. Измислих го!
А всъщност ще е И за теб, нали? Ей това е ценен подарък 2 в 1. 🤗

# 191
  • Между гори и планини
! Туй ще се води за съпруга. Измислих го!
А всъщност ще е И за теб, нали? Ей това е ценен подарък 2 в 1. 🤗
Семеен ❤️ Фотьойла също е подарък за съпруга ми за РД, но който отиде в хола, все е на него. Люлее се, върти се, може да легнеш, вдигнеш краци. Масажира беше мой, ама пубера активно го използваше. За 20 с мъж който е " всичко си имам, нищо не ми трябва", много трудно се намират подаръци.

# 192
  • София
Ей, един ден да  ви изпусна и вие сте изписали.....И то баш по мойта тема.Радно ми е да мисля за подаръци, въпреки масовото коледно зареждане и украси по магазините, които  освен да ме депресират, друго не постигат.НЕ съм човек с коледния дух и тръпка по зимната идилия.На  картичка тип слънце в пряспа и гледка пред камината с вино з,а кратко приемамТУй то! ИСкам си лятото! Ако може и мен да ме включите в топлите пътешествия, моля! Днес ходих да обзавеждам  наборката с нови пижами- и без друго само с това облекло  живее напоследък.Вчера й взех нова олекотена завивка.Май  нацелих  нужната степен на топлина без да я прегрява.Пантофи носи щото  нон стоп викам по нея.Дори съм я накарала да си сложи ортопедичните стелки в тях.Като не излиза навън  и не носи  други обувки, трябва да продължи да си ползва назначените от лекаря стелки .Все пак с лечебна цел Wink
За подаръци ми е рано да мисля, но днес   мъжо си взе   електрическа мелачка за месо, а аз бях на косъм от фотоепилатор( проучвам още  употребата му, та приемам съвети по темата).Та- ако  се навия- моя подарък е уреден.Наборката - ще я мисля по-натам...

# 193
Намислих подаръка! Младежът от доста време ми мърмори за нови гири. Тези вкъщи са по 3кг. Ами гири, гири. Отдъхнах си.

# 194
  • София
Наистина би било добре ако някой реши да сподели личен опит с фотоепилатор.
Колкото пъти отварям да чета по темата, толкова пъти установявам, че това за мене не става. Принципът им на действие не бил ефективен при червенокоси. Не мога да разбера дали би проработило при дъщеря ми. Тя е със светла кожа и светло кестенява - далеч по-разпространен типаж по нашите ширини, та вероятно има достатъчно отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт