ОСМИ клас 2020/2021 - в Зуум, Тиймс, Мудъл или Вайбър, осмокласникът е хакер смайващ

• 24 864
  • 726
  •   1
Отговори
# 195
  • Между гори и планини
Мъжът ми преди години донесе една " горелка " от САЩ. Това ми е най-хубавият подарък ! Прегаря косъма и после се шкури с шкурка от комплекта. Космите на краката ми почти напълно изчезнаха и то само от ползване една пролет преди 10 години, един път на седмица. Над горната устна, космите които махах с кола маска са почти прозрачни, махам ги веднъж месечно, точно за 2 минути. Зарежда се на ток и батерията издържа много. Разни коментари четох, че не действа на тъмнокоси, а аз съм точно такава. Сега, негърски косми сигурно се затруднява 🤪

# 196
  • София
Е аз доколкото съм чела, фотоепилаторите са най-ефективни при тъмнокоси хора със светла кожа.

# 197
  • София
Наистина би било добре ако някой реши да сподели личен опит с фотоепилатор.
За фотоепилатор нямам отзиви. Иначе и аз се интерусувам един ден за децата най-вече.
Аз съм на лазерна фотоепилация и съм изключително доволна, но съм тъмна и с доста тъмни косми.

# 198
  • София
Аз това , което чета е че си имат сензор за определяне на косъма .Негри не сме, албиноси също.ОСтаналите тоналности  ги хваща уреда- къде повече, къде по-малко.За пуберите май трябва да се изчака заради хормоните

# 199
  • Между гори и планини
http://seenontvcritic.com/hair-removal-review-really-work/
Това е моето. В Гугльо има информация, май има и по-нови модели. Гарантирам че работи и то безболезнено. Мога да му правя ревю по Месинджър.

# 200
  • у дома...
За всички немско говорящи и изучаващи немски език с пожелание за весели Коледни празници - https://www.facebook.com/100001398139717/posts/3571292719593964/?app=fbl

Живея в едно от най-студените места в България. Вече всеки ден ни съобщават в новините. А съм от "топлите страни" - Пловдив. Първата зима тук беше голям стрес за мен.

Ако тръгнете за Япония, Китай и Тибет и Бруней, бройте ме и мен.

# 201
  • София
За пуберите май трябва да се изчака заради хормоните
А, ще се проучва значи.
Приятелка на дъщеря ми вече се е сдобила с подобно устройство, обаче аз информативно ще си почета. 😊

# 202
Набързо да отговоря за джобния фотопринтер - видях, че сте питали, ама чак сега влизам.
Купих го от Ардес. Цената беше към +/- 110 лева на намаление. Консумативите не са евтини, но аз купувам повече бройки в кутийката и единичната цена пада - 62 лева по спомен беше за 50 бройки . Пак от тях ги взех, но и в Технополис ги видях преди около седмица. Просто са по-малката разфасовка и излизат по-скъпо на бройка /почти двойно/.
ПП Чудесно се разговорихте за пътувания. И ние последните години си пощъкахме, в Европа основно. Засега ни отпадна една Швейцария,но и нейния ред ще дойде...

# 203
  • София
Ред, моля те сподели инфо да сверим  проученето после Wink Щерката ползва епилатор.Не иска да се пробва на коламаска дори.Ама аз съм доволна- поне не е бръснач

# 204
  • Sofia
За пуберите май трябва да се изчака заради хормоните
А, ще се проучва значи.
Приятелка на дъщеря ми вече се е сдобила с подобно устройство, обаче аз информативно ще си почета. 😊
Рано им е за такова чудо на девойките, моя приятелка-дерматолог категорично забрани да се ползва от подрастващи. Към 18 години най-рано. Утре ще споделя личен опит по въпроса, имам го от пет години.

# 205
  • София
Моите мечтани дестинации са Нова Зеландия, Перу, островите Галапагос, Япония. Португалия много ми хареса и си мисля за едни Азорски острови също.

# 206
Благодаря за принтера, ще следя принтер и видеорегистратор за девойката
Малкия иска видеокарта на цената на кола...
Принтера е със специална хартия, но без тонер, нали правилно се ориентирам?

# 207
  • София
Не знам защо като търсих на английски, най-напред ми изскочи инфо за лазерна епилация - в никакъв случай при тийнейджъри. Най-малкото заради относително перманентния ефект, а модите се менят. Нататък не съм дочела, но това беше убедително.

# 208
Имам фотоепилатор, много пъти съм писала. Питала съм различни лекари. При хормонални проблеми не се препоръчва. Смята се, че при тийнейджърите все още е хормонално обусловено окосмяването, в смисъл мени се все още. Хубаво е да са след 16-17 годишна възраст.
Моята девойка вече е голяма и ходи на лазерна епилация. Лазерната е несравнимо по-голям ефект, въпреки това...спре ли за малко, всичко се връща. Но просто ген.

Забравих да питам каква яснота има за училище? Нещо?

# 209
  • Някъде в Европа...
Моята мечта е Мексико ..А само да се размине този вирус и ме чакат Египет, Мароко и Тунис..Не си падам много по екскурзии. Обичам почивките в големи комплекси, където не мислиш за нищо...
И аз мразя зимата, мразя тези празници зимните, защото се предполага, че трябва да ме радват, а не е така, всичко ми е мега изкуствено. Искам си лятото и горещината, сигурно има връзка с рождената дата, знам ли, последните дни на юли съм..
Лазерната епилация - направих 7 поредни процедури, последната юни, горна устна...Тези дни ще ходя пак..за тази почти половин година само 1 път съм ги махнала с тример..не че е съвсем гладко, но са меки и не тъмни...

Общи условия

Активация на акаунт