ОСМИ клас 2020/2021 - в Зуум, Тиймс, Мудъл или Вайбър, осмокласникът е хакер смайващ

• 24 868
  • 726
  •   1
Отговори
# 270
Ако не може да се помага по чуждия език вкъщи,  а детето не е тип много усърдно, много мотивирано в комбинация с отлично ДО, мисля че след края на ноември ще е все едно след нова година или април ще се върнат на училище. За много деца тази чуждоезикова година ще е загубена.
Чуден ми е феномена, че има деца,  при това подбирани,които при такова потапяне в езика до втръсване и илизат от ЕГ с недобро ниво. И това преди ДО да го бяхме чували. Сега според мен, ще има доста деца, които няма да се справят.

# 271
  • София
И моята майка-станция говори за след пролетната ваканция.
Като пишехте, че няма да устискат до края на октомври присъствено, не вярвах. Ама аз и не вярвах, че положението може така качествено да се ос*ре на световно ниво.

По тоя повод с брат ми се майтапим все, че то и света побългарихме, вместо той нас да превъзпита.

в САЩ още са на дистанционно обучение, от пролетта. само че тяхното дистанционно обучение не е като нашето - пращат им по 1-2 мейлчета на седмица какво да учат и толкоз.
за Франция имам подобна информация от провеждането на ДО през пролетта.

та не знам кой от кого има повече полза...

# 272

А само да попитам, тази година НВО ще има ли? Защото миналата махнаха материала взет по време на ДО, защото не можеха да гарантират равнопоставеност, а сега както върви съвсем ще го закъсат децата.
Е де...без такива Simple Smile Миналата година не отпадна целия материал от ДО.
Уффф пак ще ги играем тази година - с оценките от училище да се кандидатства, онлайн да е НВО...все едни умни мисли...
Инъче седмокласника ако е ДО ме устройва. По добре 8 клас присъствено, а 7 -ДО. Simple Smile За мен разбира се!

# 273
  • София
Баш целият си отпадна. Всичко от март нататък не беше включено в НВО.

# 274
  • Някъде в Европа...
Стон, ще се успокояваме с "тази година купонът ще е на яхтата на двойкаджията" 😁

Майтапът настрана безкрайно радостна съм, че не сме в ЕГ и нищо, че е с интензивно АЕ, едва ли е натовареността на ЕГ. Като бивш възпитаник на такава, не бих могла да си представя в подготве да съм обучавана по-различен начин, от този, който съм била.. Съчувствам на децата от ЕГ.

# 275
Моли, ти пак ли имаш седмокласник?
Ако не друго, опитайте се поне за втора дата да се борите отново, а ние ще ви подкрепим. И сега, ако не отразят това искане, при толкова деца под карантина, значи никога няма да стане.

# 276
Тази година НВО ще е на преговора за шести клас. Simple Smile

# 277
Е, не, не беше така. По мат отпадна само 1 раздел и само 3 произведения по литература. Като излязоха ДО нашите бяха още на Немили-Недраги.

# 278
  • о`майна лунна нощ е
Стон, ще се успокояваме с "тази година купонът ще е на яхтата на двойкаджията" 😁

Майтапът настрана безкрайно радостна съм, че не сме в ЕГ и нищо, че е с интензивно АЕ, едва ли е натовареността на ЕГ. Като бивш възпитаник на такава, не бих могла да си представя в подготве да съм обучавана по-различен начин, от този, който съм била.. Съчувствам на децата от ЕГ.

Интензивното изучаване е с хорариум, равен на езиковата. Сравнявала съм часовете в ЕГ-то, където не ни приеха на първо желание и сегашната гимназия. Еднакви са. Загубата при него е същата, както в езикова.
Никак не съм щастлива от това. Хуманитарна гимназия - немски 648 задължителни учебни часа +72 избираеми, ЕГ Иван Вазов - 648+72.

Тая сутрин гледам Добър 4 по разширения немски. Почна с двойка, после изкара 3, сега 4. Прогресира детето. Аха да се зарадвам и цъфна отзив "без домашна" по основния немски. Така като се прибера вечерта, прегръдката, която трябваше да получи, плавно ще премине в цвръцване от силно стискане.

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 15:55 от `ТуиГ

# 279
Е, не, не беше така. По мат отпадна само 1 раздел и само 3 произведения по литература. Като излязоха ДО нашите бяха още на Немили-Недраги.

По мат. отпаднаха и неравенствата, и триъгълникът от НВО, както и последната част с вероятностите.

# 280
  • София

По мат. отпаднаха и неравенствата, и триъгълникът от НВО, както и последната част с вероятностите.

неравенства и успоредници отпаднаха
вероятности - не

# 281
И като отпаднаха, какво. Беше достатъчно стресиращ период, имаше достатъчно хубави задачи. Не свърши света с отпадането на малко материал от изпита.

# 282
В област Велико Търново удължиха ОЕСР за гимназистите до края на месеца.
По отношение на отпадналия материал:

# 283
Happy, всички знаем, че образованието не е най-важното нещо на света, ама може ли да си бъбрим тук по темата, както винаги сме правили, без да ни го напомняш периодично.

# 284
  • у дома...
Учителката по испански на Ани преподава и на 6-ти клас. Не е само за осмокласниците.

Общи условия

Активация на акаунт