ОСМИ клас 2020/2021 - в Зуум, Тиймс, Мудъл или Вайбър, осмокласникът е хакер смайващ

• 24 871
  • 726
  •   2
Отговори
# 255
Аз говорех за оптимистичния си сценарий.
Като знам накъде сме се изюдили - то може и въобще на училище да не се ходи. Що пък да се ходи? А що да се работи въобще?
Ако има и кой да изкарва парите - страхуващите се могат и цял живот по къщите да си останат.  Ама това е вече жив сюрреализъм. Понеже кандидати за вечни родители едва ли ще си намерят. Всичко има граници, все пак. Дори във фантастиката. Най-добрата такава е тази, която, малко или много, се придържа към действителността.

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 13:24 от Judy

# 256
  • София
Вчера си говорихме с ММ и аз му викам "Едва ли ще ги върнат преди НГ", а той - "Където НГ, там и 1 април."
Остава ми само да се надявам да не сте прави.

# 257
Предлагам спешно свикване на вещерския съвет в Тиймс.
Все ще измислим нещо по- добро от това, което измислиха разни голи охлюви.

# 258
  • софия
И моята майка-станция говори за след пролетната ваканция.
Като пишехте, че няма да устискат до края на октомври присъствено, не вярвах. Ама аз и не вярвах, че положението може така качествено да се ос*ре на световно ниво.

# 259
И моята майка-станция говори за след пролетната ваканция.
Като пишехте, че няма да устискат до края на октомври присъствено, не вярвах. Ама аз и не вярвах, че положението може така качествено да се ос*ре на световно ниво.

По тоя повод с брат ми се майтапим все, че то и света побългарихме, вместо той нас да превъзпита.

# 260
Здравният министър каза, че към този момент няма консенсус и решение по темата връщат ли се гимназистите.
Още не са решили. Иначе ще се действа по схемата - ако 20 процента от децата в училище са болни и са със симптоми, сходни с тези на Ковид, училището преминава към обучение в електронна среда.

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 13:48 от Amanda.D

# 261
  • София
Най-умното, което може да се направи, е да оставят опцията за локални решения. Това евентуално би могло да огрее осмокласниците с ИИЧЕ доколкото всеки клас си има собствен учител по чужд език и поне тези хора не влизат в 5-10 класа.

# 262
  • Някъде в Европа...
Днес и ние нямахме ток от около 9 до 11...Синковецът използва и заспа, защото така и не беше станал от леглото...Аз го събудих като дойде..Интересно ми е ако ме нямаше вкъщи....
За ДО - е, сега вече настава пълна каша, кой, къде, кога, докога и защо на училище...Според мен трябва да има ясни правила, които да не се вземат в последния момент....не мога да определя дали на регионално или национално ниво...Истина е обаче, че мотивацията за учене спадна при нас, все повече са "мишенгиите" - ядене пред пц, съвместни домашни и т.н...и то защото тази седмица ги виждам (само тази седм съм отпуска, до НГ не се очертава друга - не, че нямам..), представям си какво е/ще е като не съм вкъщи по цял ден....

# 263
Ред, няма как да стане за София, особено докато места по болниците няма. А и имат и други предмети, различни от език.

# 264
  • София
Аз не конкретизирах дата и час. 😁
Да кажем, че има някаква възможност да не откарат ДО до април.
Другите часове биха останали ОЕСР.

# 265
  • В къщата на здравето, любовта и красотата!
Ston, Ред, обещавам тържествено, че без вас няма да тръгна зя Пере❤

Гадамер, благодаря за споделените снимки и интересна информация! Страхотно преживяване ще да е било!
Аз се храня с очи, а гледките са спиращи дъха!

Базел, и аз се замислех за халат. Ще мисля и други нещица.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1436705276528106& … amp;ref=bookmarks

Момичета, нареждам се в групичката. Юхууу да минава този период и отлитаме!!!

# 266
  • София
Да, моята сериозно го закъсва по математика. Пак ще се решават задачи вкъщи, все си мислех, че сме се отървали.
А само да попитам, тази година НВО ще има ли? Защото миналата махнаха материала взет по време на ДО, защото не можеха да гарантират равнопоставеност, а сега както върви съвсем ще го закъсат децата. Аз вече съм на принципа да си учи там френския, пък другото ще го избутаме. Добре, че в 8 клас няма кой знае какви предмети, обаче как се справят по-големите не мога да си представя. Дано и за студентите да измислят хибриден вариант, че направо се спуквам от смях с онлайн упражненията и практиките на бъдещия инженер. За лекарите и стоматолозите хич не ми се мисли.

# 267
AIR, сега някои биха ни начукали канчето, че не сме си възпитали добре децата и че при присъствено обучение те също са скатавки, но не ги виждаме 🤣
Ами какво да кажа. Поемам вината. Не съм успяла да си възпитам добре отрочето.
Тази сутрин му казах, че може и да се върне скоро в училище, а той ми изсумтя, че така му било екстра. Събужда се и се прехвърля на стола, да си отспива пред компютъра.

# 268
  • София
Имам племенница в СУ. Били са известно време хибридно, като групата им е била разделена на две части и са се редували. Нещо не се е получило и е настанала бъркотия, и сега са всички ДО.
Но предполагам това е въпрос на добра организация.

# 269
За София какво?

Общи условия

Активация на акаунт