ОСМИ клас 2020/2021 - в Зуум, Тиймс, Мудъл или Вайбър, осмокласникът е хакер смайващ

• 24 874
  • 726
  •   1
Отговори
# 240
  • о`майна лунна нощ е
Попълних и изпратих анкетата. Ще ни оставят у дома, независимо какво казват родителите. Чиста формалност е това допитване. Очаквам да ни събират съвета и предвид настроенията на първото заседание, мнозинството ще е за ДО. Аз бях единствената, която възропта тогава. Твърде много познати, приятели, колеги, родители, учители и кой ли още не покрай нас се разболяха тези дни и нещо почвам да поддавам. Sad

# 241
И седми клас ли са ДО, нещо съм пропуснала... Поне в старото ни училище със сигурност не са. Гледам това, което е написала Просто майка. А и снощи по новините го чух, но помислих, че е неволна грешка.
Аз вече не знам искам ли, не искам ли да се връщат. На големия му е екстра така. Наборката сякаш и тя предпочита. По думите й, ако може само за английски да са в училище... Много си харесва учителката. Иначе и тя вчера им каза, че засега контролни няма да има. Имаше намерение да ги вика в училище, дори беше накарала децата да питат дали ще ги пуснем, но явно няма разрешение за такова нещо.

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 09:24 от Betty L.

# 242
Локалният подход за мен е най-разумен особено за по-малките градове. Ако живеех в София сигурно и аз бих искала за момента ДО. При нас обаче, ако са поразредени класовете - някои вкъщи, други в училище, дали по желание или на ротационен принцип - ми се струва, че учебните занятия ще могат да вървят прилично.

# 243
  • София
Ох тази тема не ми се коментира. Само минавам да се възмутя от разни училищни небивалици при дребния. Те са три паралелки 2клас, а има две занимални. Значи децата до обяд са разделени, а след това в двете  занималните се смесват трите класа и става миш-маш( естествено са без маски).До тук с лицемерните мерки за малките ученици от МОН ...... Вече почва да не ми пука ДО или не. Искам си стария живот Simple Smile Относно пътешествията, болна тема ми е, че нямаме възможност да ходим където и да било. Ние се качваме на колата, цялото семейство и пътешестваме из Европа. За тази година имахме планирана обиколна на Южна Италия Sad  Сега само на спомени от пътувания караме.
 https://momichetata.com/lubov-i-drugi-bedstvia/iskam-da-e-nyakog … 6RwDRid4-JTCOaDDo    И аз искам Two Hearts

# 244
В София толкова е изпуснато всичко, че вече е все едно.

# 245
  • София
Защо, има много обнадеждаващи неща. Ето например голямото количество лекари с антитела, които вече могат да си работят спокойно. Стискаме палци и на ваксината на Пфайзер.
Просто трябва време, но няма място за обезсърчаване.

# 246
  • о`майна лунна нощ е
В Пловдив е същата вакханалия във всичките значения на думата.
Вчера ми беше криво и само разлиствах снимки от пътешествията ми с една дружка. Имаме си традиция - нашият 8-ми март си е наш. Пътуваме нанякъде двете. Били сме в Истанбул, в Румъния .. Тази година в началото на февруари ходихме в Брюксел при третата другарка, която временно живее там. Беше страхотно и ми е тъжно, че скоро никъде няма да мръднем. Обичам да пътувам. Липсва ми.
Наборът бая пошари. Беше с нас семейно на екскурзия в Истанбул, после с мен в Прага на международен турнир като публика, в Будапеща на състезание, в което участва .. не е като да си е седял само у дома.

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 09:51 от `ТуиГ

# 247
  • Между гори и планини
Аз оставам с впечатлението, че нашите тук учат повече като са онлайн. Примерно по български рядко им дава домашни, като са онлайн им накъсва шортите, презентации, тестове. Моя преди малко презентира биография на Омир. Онлайн се притеснява, но успява, ако беше в училище щеше да е напълно блокирал и загубил образ и картина. На такива като него, този начин на учене е най-добрият.
Следя РЗИ Велико Търново, при нас има 9 болни, 3 в болница. За този малък град означава, че половината са били контактни.

# 248
Локалният подход за мен е най-разумен особено за по-малките градове. Ако живеех в София сигурно и аз бих искала за момента ДО. При нас обаче, ако са поразредени класовете - някои вкъщи, други в училище, дали по желание или на ротационен принцип - ми се струва, че учебните занятия ще могат да вървят прилично.

Абсолютно е така. Преди ДО в нашия клас кашляше само моят син и аз го спрях веднага с бележка. Обадих се на лекарката и отидох само аз, да не разкарвам във влагата детето. В поликлиниката нямаше никакви хора - отидох и я взем, занесох я в училище, оставя се там напортиера и това беше. Никаква философия.
Други болни деца не е имало този ден. Нито учители към този момент. Защо да не учат нормално децата? Моят си наваксваше вкъщи двата дни, после го хвана заедно с всички ДО.
Нека подкараме като по белия свят - децата - където им е мястото - на училище, а при определен процент болни - на ДО. Сега, който иска нека постоянно си е на ДО - никой не го е спрял.
...
Иначе си се стараят учителите им, аз не мога да се оплача от ни един тая година. Дори по физическо им е дал презентации за различни видове спорт и за  наши състезатели, щели да правят тест днес по някое време, когато имали час.
По математика са на медицентър - там вземат най-редовно часове. За жалост аз имам събота и неделя само време да му дам задачи от сборника и да ги проверя качествено, но все е нещо. И по БЕЛ си вървят с уроците добре. По немски взимат доста по-малко думи, но правят упражнения и текстове.

# 249
Аз оставам с впечатлението, че нашите тук учат повече като са онлайн. Примерно по български рядко им дава домашни, като са онлайн им накъсва шортите, презентации, тестове. Моя преди малко презентира биография на Омир. Онлайн се притеснява, но успява, ако беше в училище щеше да е напълно блокирал и загубил образ и картина. На такива като него, този начин на учене е най-добрият.
Следя РЗИ Велико Търново, при нас има 9 болни, 3 в болница. За този малък град означава, че половината са били контактни.
И при нас е повече домашното и именно това ме дразни много! Деня си е все същите часове, защо трябва да се радвам на несъобразени изисквания, от сорта на "сега ми се е паднало"?
Инъче преподаването си е добре. Карат си часовете, макар и намалени, пишат, изпитват ги...Абе ще свикнем, ама...

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 11:15 от MollyBy

# 250
  • у дома...
В София толкова е изпуснато всичко, че вече е все едно.
Това е целият проблем. Като добавиш и Софийска област и става мазало. Моя приятелка миналата седмица се сблъска челно със хаоса. Добре, че при тях не беше Ковид.

# 251
  • Sofia
Момичета, ей, тъй от нищото да кажа... последният месец и да ви изчитам не мога... 4-5 темички сте врътнали за периода...  Simple Smile но съм упорита, ще се боря с четенето Simple Smile най-гадното е, че ми е затворена устата като искам да кажа нещо... Simple Smile хубав ден от мен Simple Smile

# 252
  • о`майна лунна нощ е
И корабът майка рече:

"На свое заседание областният щаб взе решение от 11 до 22 ноември включително всички ученици от 6 до 12 клас да преминат към обучение в електронна среда. Това касае само учениците на територията на община Пловдив."

За Вас от междугалактическа космическа станция Пловдив предаде `ТуиГ.

# 253
Сигурна бях. Без да съм имала включвания от кораба даже, ей-тъй - поназнайвайки нещо елементарно за природата человеческа.
Най-оптимистичният ми сценарий, вече обявих, остава връщане след Нова година.

# 254
След Нова година започват снеговалежи, поледици. После и грипните вируси настъпват здраво. Давай направо началото на април.

Общи условия

Активация на акаунт