ОСМИ клас 2020/2021 - в Зуум, Тиймс, Мудъл или Вайбър, осмокласникът е хакер смайващ

• 24 894
  • 726
  •   1
Отговори
# 330
  • Sofia
Много държа да ви покажа какви пантофи придобих днес. В началото бяха компромис, но сега много ми харесват помпоните.
Скрит текст:
Аз по принцип съм висока около 170+см, но всяка сутрин нещо ми става и ставам 162 🙃 И мрън така. Да започвам ли да се притеснявам?
И на мен ми е станало нещо, харесвам дори пантофи с помпони. Казвай откъде са.

# 331
Дидева, това появили се официално някъде? По- специално за изискването за маски в час?
Да. Има писмо на МОН с вчерашна дата до началниците на РУО и областните управители, освен това, което цитирала Мария. В " Сега" се беше появил сравнително добър преразказ. Чела съм го, но не мога да дам публичен линк. Ако открия такъв, задължително ще пусна.

# 332
  • софия
Много държа да ви покажа какви пантофи придобих днес. В началото бяха компромис, но сега много ми харесват помпоните.
Скрит текст:
Аз по принцип съм висока около 170+см, но всяка сутрин нещо ми става и ставам 162 🙃 И мрън така. Да започвам ли да се притеснявам?
И на мен ми е станало нещо, харесвам дори пантофи с помпони. Казвай откъде са.
Рерсо. 8 кинта, без пари. Толкова са ми забавни, че се чудя дали да не ходя да си взема още 1 чифт, че не очаквам върховно качество.

# 333
  • София
Звънче, домашни любимци нямахте ли?
Чудно забавление ще са за някой котан или куч. Joy

Имах подобни, имахме и зайче. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 334
  • София
Скрит текст:
Имам ги от две седмици.Чудесни са.Дано и занапред се държат така:)
Я кажете как се процедираше с дните по семейни причини.Хич нямах нагласата за връщане в училище- още повече тази седмица.Та- имам планове и те не включват присъствие в София от утре нататък.Наборката  ми е сърдита направо.Може да присъства онлайн , или да я извиня по семейни причини

# 335
  • София
Тереза като види помпони и от мъркащ се превръща в ръмжащ подвид на семейство Котки. 😁

# 336
  • софия
Звънче, домашни любимци нямахте ли?
Чудно забавление ще са за някой котан или куч. Joy

Имах подобни, имахме и зайче. Stuck Out Tongue Winking Eye
Имаме, как да нямаме. Риби 😁 Те рядко проявяват интерес към помпони 😂

# 337
  • Велико Търново
Звънче, много са яки!Малката ми дъщеря имаше подобни розови/тя уж за мен ги беше купила, но тя ги носи/ и много ми харесваха.
Наборката продължава да е онлайн.Скъсват ги от учене, днес беше до 18.00 плътно и след това седнахме с нея да вечеряме.Тя пак подхвана темата, чуди се какво да запише право или медицина, и преди да продумам, че има 5 години да мисли, влезе баща й и стана чудо.Ето я бъдещата лекарка в съда
Скрит текст:
Каза ми, че толкова много учене не е виждала, проумяла е, че за да разбере нещо по биология няма да стане да научи за 20 минути.По информационни технологии има да прави проект, обаче трябва да изгледа някакъв филм, който е два часа, а учителката е казала, че с едно гледане няма да стане.
Никога до сега не бях отваряла графиката за да видя къде се намира спрямо останалите деца в класа.
Общо взето е по средата 5-6, по биология и информационни технологии е първа, а в езиковата група е втора или трета.Питах я доволна ли е, погледна ме и каза, а ти не си ли доволна 4 от 11 са стипендианти.

Аз не гледам телевизия от много години, не чета преса, инстаграм и фб следя мода и фитнес, но пък работя в аптека.Страшно е!Няма никакви лекарства, доста народ се презапасиха и после ще има да хвърлят.Един познат е казал на Божидара, че сме спекуланти, ужасно се обидих, а хората не правят разлика между заводи, складове, комисии и т.н.Само да сме здрави и Бог да ни пази!

# 338
  • гр.София
А ние имаме съобщение в Школо,че е задействана процедура за минаване на цялото училище към онлайн обучение. Да очакваме скоро решение. Цитирани са смущаващи бройки карантинирани деца, болни учители и деца отсъстващи заради грипоподобни прояви.

Поръчахме на С .нещо,което се казва пениборд  . Хич няма да чакаме Коледа. Има нужда от положителни емоции и движение.

# 339
И аз, като Туиг много се дразня Angry Не разбирам глупавата Каназирева само на кой се доказва и Пловдив първи до 23 ноември ДО!!! Министърът много правилно им каза, всяко училище да решава само. Ако няма липсващи ученици, не съм съгласна да си седят вкъщи, при положение, че навън никой в нищо не се ограничава. Все учениците им виновни. Предложението на Вълчев миналата седмица имаше много смисъл - да се върнат задължително 7 и 8 клас присъствено. И двете години са важни! Интересно ми е дали някой от властимащите и взимащите решения за образованието на нашите деца се замисля как се учи чисто нов език при ДО  вкъщи Rolling Eyes Аааа, да не забравя съседните ни градове и села могат да си ходят на училище, заповедта е само за община Пловдив....голям смях, учениците в селата и градовете на 5 до 20-30 км. не са опасни за учителите и останалите Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 340
  • Между гори и планини
При нас никакви новини, ни в сайта на града, ни в сайта на училището. Честно, не искам да тръгват присъствено. Половин ден с маска, ужас! А и е толкова хубаво да учи на тишина. По математика напредна много бързо, само след 6 урока допълнително. Но решава задачи всеки ден. В събота половината ден отделя сам на математиката.
Днес докара 5 по български, справи се отлично и с презентация за Омир. Много щастлив. И шестица по рисуване на тема екология.
Така можем да си откараме до пролетта - мази, фризери пълни. Плащам сметките онлайн. Не ми трябва да излизам извън нашата улица.

# 341
  • София
Чета, чета и за пореден път си давам сметка колко сме различни хората.
Аз съм на съвсем друга вълна.
Прегледах преразказаните във вестник Сега инструкции на МОН.
И съм ужасно щастлива, че пуснахме онова писмо. То е абсолютно в унисон с официалната позиция. Някак съм с чувство за изпълнена мисия, че ударихме рамо на министъра. И оттук нататък каквото сабя покаже.
Ама ей така - повод за щастие. 😊

# 342
  • Велико Търново
Red, ако бяхме еднакви нямаше да е добре.
Доня, като те чета и ме обхваща лека завист, така бих прекарвала времето от октомври до април, от май до септември е моето време.

# 343
  • Между гори и планини
Red, ако бяхме еднакви нямаше да е добре.
Доня, като те чета и ме обхваща лека завист, така бих прекарвала времето от октомври до април, от май до септември е моето време.
Дано да мога да го откарам така, защото не ми се иска да ти звъня за лекарства. Чарът на малкият град е, че няма денонощна аптека, а в почивните дни работят до обяд. Имам приятелка лекар за всеки случай на 20км от нас.

# 344
  • Велико Търново
Ние сме единствената в региона, можеш да ми звъниш за всичко, както и ако някой от темата се нуждае от нещо.

Общи условия

Активация на акаунт