ОСМИ клас 2020/2021 - в Зуум, Тиймс, Мудъл или Вайбър, осмокласникът е хакер смайващ

• 24 855
  • 726
  •   1
Отговори
# 345
  • софия
Понеже знам, че тук има много DMdevotees ❤️ искам да споделя, че пак изгледах видеото за приемането им в Залата на славата и пак настръхнах, и пак все едно за първи път чух любими песни. Знаех си, че не случайно Шарлийз Терон е богиня. И тя е отдаден фен. В НВО има целия филм за тази година.
https://www.nme.com/en_asia/news/music/watch-depeche-mode-rock-r … ce-speech-2812015

# 346
Ред, ама мен ме изядоха с парцалите като поместих писмото в осмокласната група във фейса. Честно, не очаквах чак такава яростна реакция.
Сложих го тогава и в групата на нашия клас. Не знам дали някой от родителите там го е подкрепил, но пък и никой не ми скочи да нарежда колко съм се побъркала.

# 347
  • София
А аз изобщо не го споделих във ФБ. Не го харесвам това място просто. Пуснах съобщения до няколко приятели. После като преглеждах списъка на подписали, се натъкнах на други мои познати и приятели със специфични имена, които го бяха подкрепили.
Звънче, мнооого яко звучи!!! Ще се гледа. 😃

# 348
От 21 часа в Референдум по бнт темата е "Как да учат учениците?". Гости ще са Таня Михайлова, директорът на 51 и Елисавета Белобрадова. Други дали ще има не чух.

# 349
Чудя се защо просто не качат новите насоки с приложенията с графика и вариантите за хибридно някъде, където ще са достъпни по всяко време? Да можеш да провериш в тях нещо конкретно, ако те интересува? Върви динамична служебна кореспонденция, а ние ще слушаме преразкази и анализи по телевизията или ще четем статии във вестниците.

# 350
РУО Варна мълчи, кметовете на малките общини обявяват един по един ДО до 22-24.11 и то за мало и голямо..

# 351
София утре вечер ли,по нощите ще пише, Фандъкова у Вайбър.... Боже...
Да се решава и да се знае.

# 352
Много моля , когато се разбере за София нещо , да споделите тук ! Ровя в Школо , сайтовете и ФБ на двете гимназии и нищо не откривам.Взех съвсем да се обърквам- одеве ММ чул по НоваТВ , че децата ще са на училище в четвъртък, а аз пак погледнах заповедта за ОЕСР и там пише до 12.11 вкл., т.е. от петък. Благодаря !

# 353
  • София
Да се въоръжим с търпение предлагам аз. Не е толкова просто и лесно да обявят какво предприемат.
Моята лична прогноза е, че за училищата в София ще има идентично решение в крайна сметка. Поне на този етап.

# 354
  • В къщата на здравето, любовта и красотата!
Облъчването е страшно. Днес дори се натъкнах на заглавие - "Хората с нисък ръст е по-вероятно да се заразят от Covid". Та понеже не съм от снажните, ми е едно такова притеснено Wink
Тези за които знам, че са го прекарали не са пили антибиотик. По-дълго е продължило - 10 дни,силна отпадналост, главоболие и болка в мускулите. Онзи ден слушах, че хората очакват да им мине  веднага и пият медикамент след медикамент, което не трябвало да се прави. 10-12 дни си продължава. Отделно почването веднага на антибиотик с цел уж избягване на усложнения също казаха, че не е ОК. Но всеки си знае и си има глава на раменете да си прецени.

Искрено се разсмях. Чудех се тези дни защо ме пипна тази гад Wink
Важно предписание от личния ми лекар беше- телевизор не гледаш! Та момичета ако можете наистина не гледайте, не следете статистики. Пазете психиката си, защото тя е най-важна в случая!

# 355
  • София
Блу, ти как си?
Да, най-важно е човек да съхрани психиката си. Един куп други заболявания могат да бъдат провокирани от прекомерен стрес.
За мой късмет изгубих навици да гледам ТВ преди около 14 години - когато се роди дъщеря ми, останах да я гледам у дома, и след първия месец установих, че телевизията е страшно тъпо нещо. Ама толкова съм отвикнала, че даже филм ми е трудно да гледам, освен ако нарочно не съм си го избрала. Блея нанякъде в мислите си и въобще не съм в състояние да се съсредоточа.

# 356
  • у дома...
И аз да питам - на 12 или на 13 евентуално трябва да са на училище? Че нещо тотални се обърках.

# 357
Блу, по- добре ли си?
Новини не гледам от много време. Намирам 6и други източници на ихформация. Нямам навика да попивам всякаква бълбоч от ТВ. Инстинктът ми за самосъхранение ми казва-"Не гледай, не слушай новини!"🙂 Гледам само някои интервюта, а и невинаги ги издържам докрай. Предпочитам аз да си подбирам източниците на информация и да имам време да анализирам фактите. А те далеч не са такива,  каквито ги представят по ТВ...

При нас са на училище в четвъртък.

# 358
  • В къщата на здравето, любовта и красотата!
Red, Biserka благодаря ви мисля, че съм на финала. Имам остатъчни болки по тялото, подкашляне, но най-важното е, че се чувствам като цяло по-добре. От 24.10 та досега.

Телевизия от години и аз не пускам. Но отворех ли фейса ме заливаха новини с линейки, смъртни случаи...и наистина човек трябва да успее да се съхрани в тези моменти, но не беше лесно.
Днес успях и да ви изчета. Толкава и все интересни теми сте подхванали.
Попътувах с вас, помечтах. Радвам се, че ви има!
Доня, когато разказваш буквално се телепортирам в идилията в която живееш. Просто приказно и чудно! А си представям на Коледа, а ако има и от онзи пухкав, блестящ сняг ! Ееех мечтиии!

Допълвам се-току що имаме съобщение, че на 12.11 са на училище до допълнителни разпореждания. Утре ще пуснат анкета. Аз съм раздвоена, макар че сина ми така или иначе е под карантина.
ДО му действа доста демотивиращо. Току що ми обясняваше как му се доспива гледайки празен екран и слушайки монотонно говорене Sad
Не се включват камери при нас.

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 21:38 от BlueSky7

# 359
  • София
Интересно ми е дали някой от властимащите и взимащите решения за образованието на нашите деца се замисля как се учи чисто нов език при ДО  вкъщи Rolling Eyes

всъщност, точно език се учи перфектно онлайн. от много години се провеждат онлайн курсове по езици, включително и онлайн сесии 1-на-1 с учител.

Общи условия

Активация на акаунт