ОСМИ клас 2020/2021 - в Зуум, Тиймс, Мудъл или Вайбър, осмокласникът е хакер смайващ

• 24 856
  • 726
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Леле, sssani, дано си права.

# 316
Дидева, благодаря!
Връщаме се се в училище🙂

# 317
15% на ниво училище и 20% в паралелка поради грипоподобни симптоми и/или сходни с covid. Това е един от критериите. Задължително носене на маски в час ще се изисква при смесване на ученици от различни паралелки.
Има още много. Да се надяваме вчерашното писмо да се появи на някой сайт на РУО.

Дидева, това появили се официално някъде? По- специално за изискването за маски в час?

# 318
15% на ниво училище и 20% в паралелка поради грипоподобни симптоми и/или сходни с covid. Това е един от критериите. Задължително носене на маски в час ще се изисква при смесване на ученици от различни паралелки.
Има още много. Да се надяваме вчерашното писмо да се появи на някой сайт на РУО.

Дидева, това появили се официално някъде? По- специално за изискването за маски в час?
Мисля, че това са сега действащите правила. Тези, които министърът сутринта каза бяха, че и в час ще са с маски и при 20% отсъстващи от училище ще са карантинира цялото училище, а не отделни паралелки. Но още нова заповед не съм видяла.
А, ето я вчерашната заповед на мон:

# 319
  • В къщата на здравето, любовта и красотата!
И седми клас ли са ДО, нещо съм пропуснала... Поне в старото ни училище със сигурност не са. Гледам това, което е написала Просто майка. А и снощи по новините го чух, но помислих, че е неволна грешка.
Аз вече не знам искам ли, не искам ли да се връщат. На големия му е екстра така. Наборката сякаш и тя предпочита. По думите й, ако може само за английски да са в училище... Много си харесва учителката. Иначе и тя вчера им каза, че засега контролни няма да има. Имаше намерение да ги вика в училище, дори беше накарала децата да питат дали ще ги пуснем, но явно няма разрешение за такова нещо.

Да, Бети
Лазаров не е разрешил. Аз бях много ЗА подобен подход, за поддържане на форма, но явно няма да се случи...

# 320
Благодаря, Мария!
Дяно да оставят това решение на директорите, защото с маски в час категорично съм против!

# 321
  • Отвъд алеята зад шкафа
И при нас има анкета. Гласувах за присъствено обучение.

# 322
За последните 48 часа трима познати, от които единият роднина на 45 си заминаха. За мен рискът е огромен. ДО трябва да продължи.

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 18:01 от Анонимен

# 323
При нас хем има анкета, която е до утре вечерта, за да се вземе решение, хем класната следобяд написа, че в четвъртък са присъствено.

# 324
  • София
Вече нервно барабаня, защото и аз искам анкета, а нямам. 😁

# 325
Явно в София ще е както си реши училището. Нашата класна днес каза, че днес имат ПС и утре в ЧК ще ги уведоми. Анкета нямаме.
Честно казано, ако ги върнат в училище, за ужас на Ния ще попълня заявление за ОЕСР.
Скрит текст:
Тези дни много приятели го карат тежко. Много е трудно с намирането на лекарства (аз самата обикалях, за да нося и си е мъка), с лекарската помощ също е проблем, снимка на дроб също е проблем, да се намери апарат за следене на сатурация (за човек с двустранна бронхопневмония, каращ си я вкъщи) също е проблем, да се наеме апарат за дишане също е трудно, приятелка (не е медицинско лице) се учи на мъжа си да му бие инжекции... РЗИ проверява само по телефон болните спазват ли си карантината. Доста карантинирани познати си ходят на пазар, доста болни ходят и до лаборатории и след като са диагностицирани, защото се влошават и им искат ПКК, а лаборантите на адрес също кът. Общо взето самоизолацията не се спазва, та не виждам как точно ще се ограничи заразата при липса на дисциплина. В момента здравеопазването в София е в колапс, ако детето или майка ми се разболеят, мисля, че няма да го издържа психически, затова за месец ще се самоизолираме без да сме носители на ковид.

# 326
Облъчването е страшно. Днес дори се натъкнах на заглавие - "Хората с нисък ръст е по-вероятно да се заразят от Covid". Та понеже не съм от снажните, ми е едно такова притеснено Wink
Тези за които знам, че са го прекарали не са пили антибиотик. По-дълго е продължило - 10 дни,силна отпадналост, главоболие и болка в мускулите. Онзи ден слушах, че хората очакват да им мине  веднага и пият медикамент след медикамент, което не трябвало да се прави. 10-12 дни си продължава. Отделно почването веднага на антибиотик с цел уж избягване на усложнения също казаха, че не е ОК. Но всеки си знае и си има глава на раменете да си прецени.

# 327
  • софия
Много държа да ви покажа какви пантофи придобих днес. В началото бяха компромис, но сега много ми харесват помпоните.
Скрит текст:
Аз по принцип съм висока около 170+см, но всяка сутрин нещо ми става и ставам 162 🙃 И мрън така. Да започвам ли да се притеснявам?

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 18:29 от zvаnchе

# 328
При нас щели тази вечер да решават как да продължат. Предадени от набора думи на класната.

# 329
  • софия
При нас в петък няма да се учи заради РС. Детето е получило мейл, че продължават до тогава дистанционно, т. е. са вкъщи със сигурност до понеделник и междувременно ще решават.

Общи условия

Активация на акаунт