ОСМИ клас 2020/2021 - в Зуум, Тиймс, Мудъл или Вайбър, осмокласникът е хакер смайващ

• 24 858
  • 726
  •   1
Отговори
# 210
  • у дома...
За училището - МОН прехвърля топката на областните и общински щабове. Мнението на репортерката бе, че най-вероятно няма да се върнат на 13-ти. Така е казала и учителката по математика на наборната - че скоро нямало да се върнат в училище.

# 211
Благодаря за принтера, ще следя принтер и видеорегистратор за девойката
Малкия иска видеокарта на цената на кола...
Принтера е със специална хартия, но без тонер, нали правилно се ориентирам?
Да, само хартията е консуматив. Тя е с покритие, което реагира на нагряването от принтера и така става снимката. Леко гланцирана е. Водоустойчива. Отзад може да се отлепи гърба и става стикер /може да се залепят на различни повърхности/.

# 212
  • София
Просто_майка, ти ме разби с тази песен на немски просто 😂😂😂паднахме от смях с мъжа ми, страшно....😂

# 213
Е аз доколкото съм чела, фотоепилаторите са най-ефективни при тъмнокоси хора със светла кожа.

Това е така. И го пише на самия епилатор.
Ползвам такъв от години. И наистина нищо по-ефективно за обезкосмаване няма. След първия месец на редовна употреба около 1 път седмично ми се налага да го вадя по един път на сезон, вече на два сезона.

За училището - МОН прехвърля топката на областните и общински щабове. Мнението на репортерката бе, че най-вероятно няма да се върнат на 13-ти. Така е казала и учителката по математика на наборната - че скоро нямало да се върнат в училище.
Не, няма да стане връщане на 13-ти.
Виждам го след Нова година аз.

# 214
  • София
Не съм вярвала, че детето толкова ще се радва, че ходи на училище. Говоря за малката ми дъщеря, която е трети клас и все още са присъствено в клас. Като гледа кака си вкъщи онлайн, реши, че това учене пред компютъра изобщо не й харесва. 🤨 Аз пък се впечатлих как наборката вчера прави контролно онлайн, с включени камера и микрофон и си беше доста добре. После оплака света, че било много трудно и да не очаквам високи оценки. 😁Тя не знае, че аз винаги очаквам ниски оценки, за да се зарадвам и на високите.

# 215
При нас пък всичко си върви. Не съм сигурна, че в момента искам да го пусна на училище

# 216
  • Между гори и планини
И при нас си върви, ние свикнахме. Вчера моя прави проект за Омир, върнаха му контролно по български, решава задачи с трапец и разказ по английски, защо обича да учи езика.

# 217
  • софия
Имам фотоепилатор, много пъти съм писала. Питала съм различни лекари. При хормонални проблеми не се препоръчва. Смята се, че при тийнейджърите все още е хормонално обусловено окосмяването, в смисъл мени се все още. Хубаво е да са след 16-17 годишна възраст.
И аз така. Много съм доволна от моя (филипс). Имам го от около 4-5 г. В началото правих по график процедури, сега 2-3 пъти в годината. Светла кожа и с тъмен, не много дебел косъм съм, над колената няма никой по принцип. Препоръчвам.
За Мрън категорично още е рано. Ще изчакам да стане на около 18 г. и мисля да е лазерна епилация, ако до тогава не измислят нещо още по-супер, дупер, турбо ефикасно. (В една друга тема професорки твърдят, че нямало проблем и сега да се прави. Първо ефектът не е същия, второ не съм убедена с здравословността към този момент от развитието на децата.)

По повод на коментираните фотоапарати, които правят веднага снимка. Това е ужасна работа. Мрън има от 3 години. От 30 снимки, под 5 стават. Има много изисквания как да бъдела светлината, как да застанеш, това ми ти, онова ми ти и накрая обикновено излиза тъмно петно. Иначе е забавно.
Фотопринтерът е друга работа. Купи си го сама инцидентно от събрани пари септември, в Амазон имаше някаква промоция и много го ползва. С него взехме 2 пакета хартия и има още. Нейният е HP. В момента в италианския е на супер цена (75 евро) - https://www.amazon.it/gp/product/B07SXVJFYN/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1 Аз ползвах доставка до Англия.

От ДО не мога да се оплача. Все едно е в училище - пълни часове, нормални, но предпочитам да са присъствено. Имат проекти, което е неизчерпаем източник на мрънкане. Днес трябва по екипи да снимат клипче как готвят избрана от тях рецепта.

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 08:54 от zvаnchе

# 218
Да, със сигурност ще взема принтер, е сега заради вас да не ги изкупят Joy
Министъра смешник е в тв, какво рече за училищата, не разбрах изобщо?

# 219
Гледам го и аз. Мисля, че сам не знае какво говори. Айдееее, накрая си сложи и масаката😀Тези хора трябва да си уволнят пиарите!

# 220
Каза нещо странно, нещо не мисля, че го разбрах правилно. Всички на училище с маски и в час. Училищата ще излизат онлайн (всички, не по класове) при 20% болни.

# 221
Е нямам думи
На познато дете класната е болна, ама класа не е в карантина, защото уж госпожата била с маска.
Не знам вие спокойни ли сте?
Знам, че в нашето училище определено маниакално следят мерките. Въпреки това вече не съм особено спокойна

# 222
С маски в час е абсурд!
Нека директорите да решат за всяко училище, дали децата да са с маски в клас.
Който иска, да има възможност да продължи с ДО.
Детето с най- високия бал 500 т., е така от началото на учебната годена( ако информацията ми е вярна).

# 223
Да, лично аз съм спокойна, принципно не съм паникьор,  и предпочитам децата да са в училище, а ако не са, то да има логична доказана причина за това - над определен % болни.

# 224
15% на ниво училище и 20% в паралелка поради грипоподобни симптоми и/или сходни с covid. Това е един от критериите. Задължително носене на маски в час ще се изисква при смесване на ученици от различни паралелки.
Има още много. Да се надяваме вчерашното писмо да се появи на някой сайт на РУО.

Общи условия

Активация на акаунт