ОСМИ клас 2020/2021 - в Зуум, Тиймс, Мудъл или Вайбър, осмокласникът е хакер смайващ

• 24 589
  • 726
  •   1
Отговори
# 465
Пак тя, в кое училище? Дали не може да се постави въпроса към зам.доректор или класен, ако ДО се удължи?

# 466
  • София
Пак тя, в кое училище? Дали не може да се постави въпроса към зам.доректор или класен, ако ДО се удължи?
Е, как в кое ФЕГ. Там знаеш какъв е графикът. Мисля, че в това училище всичко зависи от 1 човек.

# 467
Ооо
А кой е класен? Това вече има голямо значение... разликата между различни учителите от земята до небето

# 468
  • у дома...
Чакам резултат на колежка, с която съм била в много близък контакт. Мой познат четвърти час обикаля в линейка из София и никъде не искат да го приемат - добре, че в селската линейка има кислород за сега.
Чакам Фандъкова да каже какво що с децата.
Та такива ми ти неща... Ще ви чета само известно време, за да не засегна някой неволно.

# 469
Фандъкова ще предложи още две седмици онлайн обучение, след това поетапно преминаване в присъствена форма, като приоритет ще имат 8 и 12 клас. Ще предложи онлайн обучение и за 5-7 клас.

# 470
  • София
Каквото ще предлагат и решават да го правят вече, че ми писна от тая нерешителност и чакане до последния възможен момент от страх някой да поеме отговорност.

# 471
  • София
Ооо
А кой е класен? Това вече има голямо значение... разликата между различни учителите от земята до небето
Не знам. Сложно е. Не ми се изпада в подробности, че нещо и в тази група ми се струва, че се поотрови атмосферата.

# 472
Чакам резултат на колежка, с която съм била в много близък контакт. Мой познат четвърти час обикаля в линейка из София и никъде не искат да го приемат - добре, че в селската линейка има кислород за сега.
Та такива ми ти неща... Ще ви чета само известно време, за да не засегна някой неволно.
На мен ми се струва, че скоро може и да няма какво да се чете, а темата ще бъде обединена с онази за ДО поради еднакво съдържание.

# 473
  • софия
На мен ми се струва, че скоро може и да няма какво да се чете, а темата ще бъде обединена с онази за ДО поради еднакво съдържание.
Ааааа, не! Там не ги познавам и с непознати не искам да споделям.

# 474
  • София
Ето го и официалното, но не окончателно все още, решение.

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 12:02 от green_dawn

# 475
  • Между гори и планини
Охо, нашият класен току що прати анкета по Тиймс дали сме съгласни за онлайн обучение до края на месеца. Попълних положително. Дори и да няма много болни в Елена, много хора работят и пътуват до Търново. С тези резултати всеки ден, по добре така , докато се поуспокои обстановката. Радвам се, че не живеем в София. Много съм разочарована от приятелка със симптоми на болестта, и тя и дъщеря ѝ. Но понеже личната не давала направление за тест, нямало да си прави, нямала 120лв за това... А мъжът и работи държавна работа, среща се с хора. Много безотговорно, много. И така, представете си колко хора така си се разхождат с леки симптоми и никакви тестове.

# 476
  • София
Аз не мога да разбера защо са тези дрязги. Вирус има! Някои го карат леко (болшинството), при други обаче положението е доста зле, а трети не успяват да се справят. Всички се молим ние и близките ни да сме от групата на каращите го леко, но никой не е застрахован. В работата вече са 10 и има и от трите вида. В София положението е плачевно и в тази ситуация предпочитам вече детето ми да си остане вкъщи до края на месеца и да учи ДО. Ще наваксва после пропуските ако се появят по език. Аз отново се заех с учебника по математика и довечера ще се опитвам да обяснявам вектори, защото сподели, че не ги разбира. Явно няма отърване от тази математика за мен. За съжаление семейно не можем да се самоизолираме. Аз от другата седмица минавам на график 1:1 седмица, но мъжът ми ще си ходи на работа, където се среща с доста хора. Вярвам, че и това ще премине, но всички заедно като общество трябва да сме единни, за да преминем по-леко през тази криза.  За жалост нещата лятото, когато трябваше да се направи организация просто се проспаха, а сега вече всичко е извън контрол.
Миласара, Зазу пожелавам ви да сте от тези, които преминават леко през вируса! Блу, радвам се, че при теб преминава!
П.П. Може би не е по темата, но аз съм свикнала тук да си споделям много неща с вас, така че предварително се извинявам на всички онези, които смятат, че в тази тема трябва да се пише само за осмокласното образование.

# 477
Ето го и официалното, но не окончателно все още, решение.
Е, извинявайте, ама това журналистите с мед да ги намажеш.... Заглавието е изключително подвеждащо!
Още не е обсъдено нейното предложение, но те вече удължиха срока....

# 478
  • София
Тъкмо щях да пиша, че гледах Фандъкова пред 11-то ДКЦ. Говореше за фургоните, в които ще преглеждат.
За учениците 8-12 клас каза, че предстои заседание на щаба, на което ще препоръча да продължат още 2 седмици онлайн, след което да започне връщането им в училище.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=370400117517387& … or_composer=false

# 479
Ох...няма да коментирам това...Редактирам...съжалявам, че не мога да изтрия поста си!

Общи условия

Активация на акаунт