ОСМИ клас 2020/2021 - в Зуум, Тиймс, Мудъл или Вайбър, осмокласникът е хакер смайващ

• 24 509
  • 726
  •   1
Отговори
# 705
Това например помагало дали е добро? Някой има ли го?
Скрит текст:

# 706
  • София
Здравейте!
Показвам на Регалия тестовете по БЕЛ и Литература:

При нашите испанчета от 31во от днес има нова учителка, нетърпелива съм да разбера дали децата ще я харесат и как ще преподава.
Моята девойка успя да отлепи от среден успех 5 благодарение на няколко шестички по ИИ....все още не успяват да направят контролно по МАТ.
Видях много готини стаи, нашата е в жълто и бяло, но някак много я затрупахме с мебели...все не достигат гардероби....
Много приятни идеи за подаръци видях, ние още умуваме, но вероятно ще има бижу или парфюм в конфигурацията.
Желая бързо оздравяване на болните!

# 707
Хей, ние пък 19 г. На 09.11
По този повод, ММ ми сготви официална вечеря от пържени калмари, понеже сме си в карантина 😃

И да ви кажа от първо лице за бацила:
1. При мен беше внезапно, зловещо, и за 10 дни едвам не умрях 3 пъти. Продължавам кашляне, не мога да дишам достатъчно дълбоко. Не е редовна работата.
2. ММ изкара уж леки, обаче сега... кръвното му не е наред. За 30 минути събира границите, вдига супер високо, или става доста ниско.
Имам близки, човекът е в болница, и не е добре. Другите го карат у тях си. Но карантината минава, някои проблеми остават. И аз бях скептична, ама като ми дойде до главата, вече друго мисля.

И не знаеш кой ще го кара зловещо, кой ще го кара леко. Но и аз съм на мнение, че трудно ще се опазим, понеже масово хората не се пазят, тъй като не вярват много. Ами, тъй ще е

# 708
  • Sofia
Някакво помагало по литература да препоръчате. Миналата година беше много удобно на Просвета това оранжевото с таблиците. Нещо подобно?

Бети, имаме едно, но нека се прибера и ще го снимам, точно таблици са.
Момичета, не се ядосвайте на ЧЕЗ, хората си вършат работата по график. И този график не е направен от вчера за днес, има качена информация на сайтовете на електроразпределителните дружества. Знам, че всички се ядосваме заради тези неуредици, но си пазете нервите 🤗
Аз пък се сетих да ви кажа - ние се женихме на 3 март, 2021 година ще станат 20 години. Кога мина това време, хем ми се вижда отдавна, хем беше ей сега... И честити годишнини на празнуващите, нека здраве, късмет и споделеност ви съпътстват още дълго години!

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 10:36 от Vesana

# 709
Грепфрут, Ина, да  се обичате, уважавате и подкрепяте още толкова × 100 години!

# 710
  • Между гори и планини
На Персей помагалата по бел са хубави, Регалия препоръчвам за математика повече. Не си спомням вече какво съм продавала, но като показвате се сещам.
Аз за годишнина броя датата на запознаването с мъжа ми. То любов ли бе да я опишеш - два месеца се разделяхме да спим всеки в леглото си, на третия вече не издържахме и се взехме. Но подпис ударихме чак 2008, много е трудно да се омъжиш за мъж работещ в посолство.

# 711
Ние сме на 13 октомври. Тази година направихме 18, но бяхме заедно още седем преди това, та.... откак се помня, дет се вика Simple Smile
Мислете ново заглавие. Зазу, ти или аз?

# 712
  • София
Бети, пусни я ти, ако можеш Hug. Нещо нямам много енергия.

# 713
  • София
Доста сме били тези с 15-годишнина тази година.

# 714
  • София
Честит празник на Ина и Грейпфрут! Още дълги години щастливи заедно!
Ние пък февруари правим 20г. Така ми се искаше да планирам някакво пътуване, но как да посмееш в тези времена.

# 715
Ние март 20 Simple Smile Как лети времето Simple Smile
И това ще мине, пак ще пътуваме. Ние години наред бяхме много бедни и с други приоритети. Не сме умрели. Неприятно е сега да сме ограничени, но няма да е завинаги. Важното в да сме здрави и да успяваме да се радваме на живота, дори и малките радости сега.

# 716
  • Между гори и планини
Ха, ние се бракувахме на 21 март - първа пролет, ново начало 😉

# 717
  • София
благодаря на всички!
И ние март живот и здраве ще отбележим 20 години заедно. Най-хубавото е, че наборът се роди на петата годишнина от познанството ни - няма по-страхотен подарък Heart Eyes

# 718
Още много щастливи и задружни години на празнуващите днес.
Аз изобщо не помня датата, на която сме подписали. Знам само, че беше март месец. Сватба не сме правили.
Някакво помагало има в шкафа на синковеца. Някакви тематични тестове. Ще погледна довечера. Учителката му по БЕЛ обаче си купува всичко налично на пазара, преглежда и след това им казва какво да си купят. Миналата година добри неща им беше подбрала за НВО. Предполагам, че и сега е така, но нали не ме касае, хич не съм и поглеждала. Аз се погрижиха за моята част - математиката 😀

# 719
  • София
За няколко часа да ви изпусна и нямате изчитане.Откъде да почна сега? Честита годишнина на празнуващите и от мен.Нашата 15 г брак мина лятото.Доня,бръкна в раната с кралската изба.Кътам си още няколко бутилки от любимото смокиново и снежно вино.(правят доставки с куриер между другото).Ракия не се научих да пия.Мъжо обаче там е стабилен.Вчера реших да отскочим до провинцията да видим родителите.Сутринта тръгнахме че да стигнем за "училище" Simple Smile Да не се включва от задната седалка на колата все пак.В момента пътуваме обратно към София,за да стигнем отново за втора ученическа смяна Simple Smile Наборката учи уж думи зад гърба ми.Да ви кажа,харесва ми тази свобода ,която дава ДО.Тази седмица и аз и мъжа ми  почиваме.Лошото е че се отпускаме кулинарно и ще се окръглим покрай това.Майка ми е направила чудно сладко от люти чушки,което вече си го представям  в добавка към камембер и чаша вино.(Аманда,тия дни и аз и баща й изявихме желание да се включваме в уроците по френски-то не бяха ястия,салати,вина,пастис....Чудна работа Simple Smile )

Общи условия

Активация на акаунт