💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

• 73 250
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 120
Тодор: "много го оценям", ех, село, селоо...

# 121
  • София
Какви надъхващи думи само от Симона.
Женската завист и злоба граници няма.

# 122
  • София
Ох бе, все едно отпадналите отиват в отвъдното! Ей го Тодор, просълзи се от лика на "Симончето".
Тя пък плещи глупости.

# 123
Симонке, Симонке.. много си зле!

# 124
  • Испания
Тая пък Симона! "Тошко". Тошко те прати на елиминация бе, кокошко.

Бре, какви ги заприказва сега за Ваня, а какво приказваше преди да си тръгне.

# 125
Ваня ако е хитра и мисли напред в играта,трябва да саботира номинационните битки,за да бъдат отново 2-ма жътвари на елиминации.Така,със сигурност един 'враг" отпада и колкото по-малко хора срещу нея,толкова по-добре.Това на нея й е билета за финала.Иначе ще е нон стоп на пангара.Обаче  не мисля,че е толкова умна..за съжаление.

Вайс е един смешник,който не показва нищо голямо в игрите и ако все още не е ходил на дуели,е точно защото е залепен за жени - Ивана и Сюзън.Сега смятам,че ще се пробва с Вайс и Джералдин.Любо е друго ниво интелект и няма да му мине номера там.

# 126
Злобно,негативно послание на Симона към племето. Но не ме изненада, толкова е капацитета там.

# 127
Не ми зарежда нова плей... някой друг с този проблем? Нищо не виждам, не знам какво се случва в предаването... Не знам и кога ще се зареди!

На мен ми зарежда. Говоря за приложението на телефона, не съм пробвал на уебсайта. Зависи, да не си в чужбина?

# 128
  • Sofia
Симона - дъно, дъно, та дъно! Тъпа дива сел@нка. Дори да успееш да избягаш от селото, селото не може да избяга от теб!

# 129
  • Испания
Джералдин - пълна лицемерка.

# 130
Ваня ако е хитра и мисли напред в играта,трябва да саботира номинационните битки,за да бъдат отново 2-ма жътвари на елиминации.Така,със сигурност един 'враг" отпада и колкото по-малко хора срещу нея,толкова по-добре.Това на нея й е билета за финала.Иначе ще е нон стоп на пангара.Обаче  не мисля,че е толкова умна..за съжаление.

Напълно подкрепям !
И навярно Ваня сега като гледам и разбира що за жалки хора са , съжалява защо е била толкова мила и добра , надявам се ?
Не може срещу лоши хора , ти да се държиш нормално и да минава от теб. Не е редно. На лошото -с лошо !

# 131
  • Варна
Не знам дали заради самата Ваня, но със сигурност ѝ симпатизирам, заради отношенито на другите към нея! Големи п**ки, с извинение, а и без!

# 132
  • Испания
Ваня с имунитет = враг Nº 1.

# 133
  • София
Ваня не е такъв човек да саботира
Тя си е роден състезател просто

# 134
Във Ваня виждам донякъде Юлиян... Вечно на пангара, силен комплексен играч, труден характер обаче. Напълно я подкрепям! Жътварите обаче удариха дъното, мишки

Общи условия

Активация на акаунт