💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

• 73 260
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Покъртителни Симона и Тошко. За мижитурката Вайс не ми се пише дори.
Ваня трябва да саботира игра, ако е умна и пак да има номинирани жътвари.

# 136
Тодор е толкова жалък.

# 137
Събрали се селските клюкарки в лицето на "мъжете" от Жътварите и обсъждат ли, обсъждат, само по една плетка им липсва, честна дума Joy

Тодор и Вайс не могат да си намерят място от яд, че Ваня така ги прецака, а те толкова умно бяха измислили да я пратят на номинации Joy

# 138
  • София
Ще е добър сървайвърски ход да саботира и да чисти ама няма да стане. Не е такава просто, а и тук има игри и винаги човек може да се спаси с дуел, да се върне и да и стъжни живота още повече.

# 139
  • Варна
Силно се надявам, Ваня да стигне далеч! Браво на Любо!

# 140
Колкото и да не ми е фаворитка Ваня, направо я съжалих. Тези смешковци, с които се оказа в едно племе, дълбаят дъното. Не ми се занимава да ги коментирам поотделно. Вайс и Тодор са дъно на дъната. А Симона можеше поне на изпроводяк да каже нещо добро, но не, комплексарщина на макс.

# 141
Радвам се, че Любо поне не мисли като онези.

# 142
  • Sofia
Ако бях на мястото на Ваня, с чиста съвест щях да ги саботирам! Жалки са и напълно си го заслужават!

# 143
Тошето като китайска капка им промива мозъците.

# 144
 Трудно ми е да повярвам, че има хора като това недоразумение Симона. Едвам издържам да гледам. Жалкарка. То най-опасно е пред теб да ти се ливри и прегръща, а иначе да те нахрани. Чак на мен ми стана неудобно... Малоумница. То, по-добре да те напсуват и навикат, поне знаеш истинското отношение на човек към теб, отколкото такива като Симона, отровени от злоба.

Вайс и той - пълна скръб. Говори за женски номера, а по-голяма лелка от него няма. Той използва най-много от тези номера, за да се добере до тук.

# 145
  • София
Симона дано се гледа сега колко е жалка, Вайс и Тошко също
Стават за смях пред половин България, ама който сам си го направи...
Предполагам каква ''всенародна любов'' се излива по техен адрес и във фейса... Simple Smile

# 146
Не трябва чисто стратегически да позолява имунитета да е без стойност според мен. Но това се бие много здраво със спортиста прицелен винаги в победата при нея.

# 147
  • Испания
Симона преди да си тръгне, си извини на Ваня. Сега обаче се ... напълно.

# 148
  • София
Искрено се надявам да паднат жътварите. Толкова тъпи и нелогични аргументи да изкарат Ваня черна, а жената си спечели честно имунитет точно щото всеки път я пращат на елиминации. Да спрат да я номинират и няма да печели жълтици и други благини.
Ама пусти страх дали няма някой да им подпише билет за напускане, ако те са на пангара.

# 149
  • Испания
Тошето като китайска капка им промива мозъците.

То пък нали има нещо за промиване там.

Общи условия

Активация на акаунт