💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

• 73 635
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Вчера като ги гледах как ходят мъжете, хич не ми изглеждаха привлекателни атлети. Те са като квартални бабаити повечето, все едно са тръгнали да се бият. Някак атлетите по друг начин ходят, изправени, а не с ръцете встрани и леко приведени напред, никаква пластичност.

# 346
  • София
Вчера за първи път чух Катя да казва на някого "Права си". В случая на сестра си, докато редяха пъзела.

# 347
Е, ми, мудни си бяха жетварките на тоя пъзел, няма какво да си говорим. Първо, и двете се втурнаха да отварят торбичките, вместо едната да развързва, а другата да се опитва да разпредели частите логически, както направиха сестрите. После се сбутаха на една маса, Джери дамо се моташе и вреше в ръцете на Ваня, тя пък наистина беше страшно бавна, никакъв хъс нямаше. Направо ми беше мъка да ги гледам, идеше ми аз да им викна да се размърдат малко. В никакъв случай не казвам, че Ваня го е направила нарочно, просто не се справиха. И аз мисля, че Ваня и Тодор на пъзела щяха да са по добре, поне щеше да има повече хъс, ама тогава не се знаеше, дали щяха да имат такава преднина, въпреки че Боби, както се влачеше... Мъжете Жетвари си знаеха, че са обречени, само Тошко, завалията, се надяваше. Вайс, горкия: "Това колко пъти съм го чувал" Sad Нещо изначлно се объркаха те, може би Елена е била човекът им за пъзели, но пропусна да се заяви и отпадна безславно, или пък Димитър. Кой да знае... Кефи ме, обаче, самоиронията на Любо.
В моя край всички казват "Бера дърва". Свикнала съм с този израз от дете, не знам дали е книжовно правилен, но не е нещо нечувано, или пък приумица на Тодор.
Йоана продължав да ми е отвратителна. Радвала се, че Тодор гладува. Тодор отдавна я е забравил, че съществува, тя сигурно от Йеил, отвъд океана, ще продължава да следи провалите му и да злорадства, а аз лично не виждам защо пък чак толкова. Изказвал се срещу жените. Ми, нито е първия, нито е последния. Ако знаеш какво си и колко струваш, такива изказвания не би трябвало да ти правят впечатление. Ама Веждана е доста злопаметна. За мен е прекалено малка и незряла, за да се пъне още да е на всяка манджа мерудия и за всичко компетентна. Не всички хора в живота са сестра ѝ Катя, където ѝ минават номерата. Оплюйте ме, ако щете, то па голям праз, ама сто пъти предпочитам да съм в компанията на Тодор и Вайс, отколкото на това подмолно и мазно същество. От първите поне знаеш какво да очакваш Simple Smile

# 348
  • София
Еми, муфни си бяха жетварките на тоя пъзел, няма какво да ди говорим. Пърео, и дветр се втурнаха да иъяюварят торбичките, вместо едната да развързва, а другата да се опитва да разпредели частите логически, канто направиха сестрите. После се сбутаха на една маса, Джери дамо се моташе и вреше в ръцете на Ваня, тя пък наистина беше страшно бавна, никакъв хъс нямаше. Направо ми беше мъка да ги гледам, идеше ми аз да им викна да се размърдат малко. В никамъв случай не казвам, че Ваня го е наоравила нарочно, просто не се справиха. И аз мисля, че Ваня и Тодор на пъзела щяха да са по добре, поне щеше да има повече хъс, ама тогава не се знаеше, дали щяха да имат такава преднина, въпреки че Боби, както се влачеше... Мъжете Жетвари си знаеха, че са обречени, дамо Тошко, завалията, се надяваше. Вайс, горкия: "Това колко пъти съм го чувал" Sad Нещо изначлно се объркаха те, може би Елена е била човекът им за пъзели, но пропусна да се заяви и отпадна безславно, или пък Димитър. Кой да знае...
В моя край всички казват "Бера дърва". Свикнала съм с този израз от дете, не знам дали е книжовно правилен, но не е нещо нечувано, или пък приумица на Тодор.
Йоана продължав да ми е отвратителна. Радвала се, че Тодор гладува. Тодор отдавна я е забравил, че съществува, тя сигурно от Йеил, отвъд океана, ще продължава да следи провалите му ибда злорадства, а аз лично не виждам защо пък чак толкова. Изказвал се срещу жените. Ми, нито е първия, нито е последния. Аки знаеш какво си и колко струваш, такива изказвания не би трябвало да ти правят впечатление. Ама Веждана е доста злопаметна. За мен е прекалени малка и незряла, за да се пъне още да е на всяка манджа мерудия и за всичко компетентна. Не всички хора в живота са сестра ѝ Катя, където ѝ минават номерата. Оплюйте ме, ако щете, то па голям праз, ама сто пъти предпочитам да съм в компанията на Тодор и Вайс, отколкото на това подмолно и мазно същество. От първите поне знаеш какво да очакваш Simple Smile

С всичко съм съгласна с теб, освен че Йоанна трябва да си мълчи за Тошко. Това, че нещо се прави постоянно, не го прави правилно и приемливо. Тодор е отвратителен. Пример е отношението му към Ваня, която е много силен играч и се държи достойно въпреки агресивното му отношение, а той я мачка и настройва хората срещу нея зад гърба й. С такъв човек нищо общо не желая да имам. И на мен Йо ми е отвратна по много параграфи, много е мазна и подмолна, освен това постоянно се опитва да манипулира. Но за Тошко е права, даже му е малко.

# 349
# 350
Гледам го Тошо и се чудя как е възможно да не си знаеш майчиния език дори на степен изразяване. (няма да давам примери, че ми е неудобно чак)Представям си правописа му. Рядко прост човек.

# 351
  • Испания
Мнението на пъзелиста. Пак да захапе.

todorzhelyazkovbjj

Докато си тичахме бяхме добре,но дойде ред на пъзела и просто тези две божи създания @rush.katerina и @yoanna.lazarova както се видя са истински богини на пъзелите,нищо че решават за втори път такъв пъзел😜😜
А кога ли ще е трятия път с този пъзел.....
😂🤣😂

# 352
Не само, че е мазна и подмолна Йоана, ами и изключително много се гордее със себе си и тези си качества. Дано я надиграе някой скоро в собствената ѝ игра.
Как мислите, дали ако довечера спечели жетварският капитан, ще му предложат смо храна, или да избира между храна и предимство за племето? Или, може би, храна, предимство и жълтици?

# 353
  • Испания
milen_tsvetkov_

Винаги съм обичал спринтовете - газ почивка, газ почивка! Има ли експлозивност, това е моята сфера.
Но още повече се радвам на това, че доказахме колко е важно да се подкрепяме като отбор, да не се отказваме до края и да вярваме в победата! А когато отборът е разнороден и имаш хора за всичко е много трудно да бъдеш победен!

# 354
Неандертал:  Laughing LaughingLaughing

# 355
Тошко е специална нинджа
дървата ги бере, а плодовете сече!
А пъзелите ги сцепва, сигурно на две 😂

# 356
  • Испания
С техните камъни по тяхната глава - Екатерина се подиграва на жътварите.

Ваня ги успокоява.

# 357
Жътварите сега също имаха добър синхрон на люлките. И логично си свършиха първи. Но  при полжение, че имаш 2 маси за редене и само да подаваш кубчета на Ваня няма как да стане. Сестрите си наредиха коя каквото можа и стана работата за отрицателно време.  

Жалкарите сами си надробиха попарата с Ваня ама никой не си признава. И вместо да си замълчатат, сами ще се изпокарат именно с човека от когото им зависи съдбата. Жалко, че тя не е такъв човек и няма да ги предаде.
Дано пък рибарите си ги бият като хората, че да не иде имунитета на празно Simple Smile

Не, не си надробиха сами попарата, продукцията го направи като даде първо на Катя да избира. Може би трябваше първо да кажат Боби, пък после, който остане. Така или иначе Ваня не може да реди пъзели

Ако днес жътварите спечелят капитанската битка в никакъв случай не трябва да избират преднина, защото се вижда как тя бързо се стопява при един пъзел.

# 358
  • Испания
Карикатурата на Екатерина

Не за първи път забелязвам, че тя приема "психо" като благородническа титла едва ли не.

# 359
Карикатурата на Екатерина

Не за първи път забелязвам, че тя приема "психо" като благородническа титла едва ли не.

Явно сама се определя като психо.

А с това "дишай" направо ми бъркат не знам къде, като че ли може човек да не диша.

Йоанна наистина е доста подмолна и сега ясно се вижда, че не е влязла заради сестра си, за да й помага, а точно за парите

Ако може в анкетата да се добави отговора "нито една", защото няма за кого да гласувам в случая

Общи условия

Активация на акаунт