💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

• 73 651
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Не би трябвало в игра, където фокусът е върху битките, а не върху социалния елемент, победителят да се избира от другите участници или както беше миналия сезон, от зрителите. Да видим как ще е тази година.

# 391
Не е нейна вината, че другите се настроиха срещу нея - не е нито хлъзгава, нито подмолна. Играе си играта момичето и е по-добра от другите.
Личното ми мнение, че е основно нейна заслугата останалите да имат това отношение към нея.
При ловците на два или три пъти се случваше на въпрос от водещите "кой направи стратегията на отбора днес" да отговаря "аз" Simple Smile Много силно его има. И никак не умее да предразполага хората. Според мен чисто подсъзнателно когато са седнали племето да обсъждат нещо винаги е "кацнала" леко встрани от всички, на малко по-високо място. Това от ден първи.
Като атлет е без конкуренция този сезон за мен лично.

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 13:12 от Bengun

# 392
Аз пък точно затова харесвам Сървайвър и смятам, че е най-добрата игра. Да елиминираш останалите, но по такъв фин начин, че накрая да гласуват за теб. Игрите тук ги гледам малко от немай къде, доста бледо подобие са.

# 393
Болеше ме главата като гледах Лазаринов на тази люлка, Бобката криза щеше да получи заради него, не помръдна това дърво.
Счупиха тъпомера с тази серия жътварите, само не мога да преценя приносът на Симона ли, Вайс ли, Тодор ли е Simple Smile приз за най-тъпи изказвания за сезона получават и тримата от мен! Аз не харесвах Ваня по принцип, но само заради тях тя вече ми блести като топ играч в техния отбор.
Искам да дадат индивидуален пъзел на номинационна битка, ама всеки играч да си има пред него по един да реди (на принципа на кръста миналата седмица), тогава ще се види кой кого Wink

# 394
Според мен Влади го карат от продукцията да стои с Вайс и Тодор. Все гледа тъпо и нищо не казва, хич не изглежда доброволно да е там.

# 395
Аз пък точно затова харесвам Сървайвър и смятам, че е най-добрата игра. Да елиминираш останалите, но по такъв фин начин, че накрая да гласуват за теб. Игрите тук ги гледам малко от немай къде, доста бледо подобие са.

Водещите нямат опита на Владимир Карамазов. В Сървайвър правилата се спазваха и имаше спортменска игра за разлика от ИВ. Имаше наказания при опит за шмекеруване и никой не си правеше труда. Диана Агонцева я дисквалифицираха, че беше взела елемент от пъзел на противника си. Също и Силвия Радуолова, беше елиминира заради излизането от границите на лагера им.

# 396
Тази година ясно ли е въобще как ще се избира победителят? Казаха, че няма да има смс-и.

# 397
Уж с битка май.

# 398
Вайс сега ще завързва приятелство с Владислав.

Имунитетът бил простотия. ВеУно Уи, бУато?

Правенето на деца трябва да почне от някъде все пак;)

# 399
И тук ако елиминираха заради шмекеруване, Тодор отдавна щеше да е аут. И сигурно не само той. Аз да си призная - бях хванала по телевизията първи сезон на Игрите и ми се стори много безинтересен, затова не гледах този сезон от самото начало. Хванах Ивайло като беше все още в предаването и се караха с Катя (която ми беше изключително противна в началото, а Йоанна ми харесваше). Затова нямам представа как се е държала Ваня, но и не ме интересува - добра е в игрите, доказва се, печели и върви напред, без да разчита на коалиции и тънки сметки, за да добута до финал.

# 400
Мнението на Тодор (скииншот от фб) за Игрите до тук. Слагам в спойлер за да не спамя темата.

Скрит текст:
[\spoiler]

# 401
  • София
Мнението на Тодор (скииншот от фб) за Игрите до тук. Слагам в спойлер за да не спамя темата.

Скрит текст:
[\spoiler]
Този е пропит от сексизъм.
По начало гледам само игрите, изобщо не си правя труда да слушам репортажите от разсъжденията и разговорите им. Тодор и в игрите си личи колко зле е умствения му потенциал и на елиминационна битка стига да не е силова, и бягане за време, ще загуби от всеки.
Иска ми се бързо да отпадат Тодор и Вайс, даже се надявам елеминациите да са пак при Жътварите, поне още две седмици.

# 402
  • София
Мнението на Тодор... за Игрите до тук...
То пък един Тодор, то пък едно мнение... Заради такива като него на мъжкото царстване му излиза кофти име.
И заради такива като него накрая лудите калинки започват да ми се струват напълно естествени.

# 403
Скрит текст:
[\spoiler]
точка две я подозирах, че е възможно да са сменили играта в последния момент, но винаги е добре да се знае със сигурност.

# 404
Тодор е яко тъпо парче. Газ пикае, че не е крайният победител. Побутвали Катя, Йоанна, Ваня - значи всичко правят от продукцията само и само той да не спечели. Пъзели да не правят само заради трите момичета, колко други участници минаха през такива игри? А той нали е мастър на пъзелите, нали пипето му сече, имал логическа мисъл блабла...Селяндур!

Общи условия

Активация на акаунт