💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

• 73 636
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 405
Вайс сега ще завързва приятелство с Владислав.

Имунитетът бил простотия. ВеУно Уи, бУато?

Правенето на деца трябва да почне от някъде все пак;)
А, ако не се получи, ще си останат само приятели Joy

# 406
  • London
На мен вече отдавна ми писна от Йоанна. Добър и комплексен играч е - спор няма, може си момичето, но характерът й е отврат. Както някои смятат, че Ваня е с труден характер, така аз съм на мнение, че това важи за Йоанна. Познавам такива като нея в живота - оценявам качествата им, но като хора ги изтрайвам трудно.
Е какво толкова й е на Йоанна? Аз наскоро гледах видео нейно от Щатите, ми евала младо момиче само се оправя там, работи, учи.... Културно е. Ако всички млади хора бяха като нея нямаше да имаме равни в България.

# 407
  • София
Тодоре, още не можеш да простиш на Ваня, че те бие за капитанския вот в първата битка още. Тази злоба ще ти изяде главата, не продукцията. С безспорните качества които има във физически аспект само малко мисъл му трябваше и правилна стратегия и нагласа, но не. Емии сори.

# 408
То е ясно, че заради Табуретката трябва да има само силови борби, ама ако нещо се сдуха, то кой ще му е виновен тогава? Подозирам, че и при силовите може да се окаже, че някоя игра не е “неговата“....

# 409
  • London
Тошко:  Със много повече мисъл щеше да действам.
Вайс: Тия имунитети, глупости, това са страшни простотии!
На мен са ми смешни хаха Тодор, Вайс и оня главур жандармерията.... Като тримата глупаци, смях голям са. Напоследък правят смях повече и от майонезко.

# 410
  • London

Ми показа нагледно беше прав в случая хаха....

# 411
La Catrala, аз също й гледах видеата в youtube. В живота може да е симпатична, възпитана, културна, борбена и т.н., но в предаването образът й не ми харесва. Умна е, комплексен играч, нахъсана е и се представя на ниво, но я намирам за хлъзгава, подмолна, лицемерна, прикрита и дразнеща. Като почнах да гледам предаването тя ми направи добро впечатление, но все по-ясно виждам, че има много кофти характер. Това си е мое мнение. А и много млади хора се оправят сами в чужбина.

# 412
Тодоре, още не можеш да простиш на Ваня, че те бие за капитанския вот в първата битка още. Тази злоба ще ти изяде главата, не продукцията. С безспорните качества които има във физически аспект само малко мисъл му трябваше и правилна стратегия и нагласа, но не. Емии сори.
Да ,точно! Той си я заплю за враг номер 1 и край.Каквото и да направи все виновна.Това настройване срещу нея стана точно от него и с любезното съдействие на лакеите Симона и Лазаринов.
А колкото до "правенето на деца" , единствено желязното спокойствие и владеене на Влади(според някой списващи тук-гледа тъпо🤔), спасяват Вайс  процесът да започне , но в обратна посока😂

# 413
Той Вайс явно му е хвърлил око.

# 414
Само да вметна, че българите в чужбина се справят по-добре, отколкото в БГ, защото има закони, които се спазват. Геройство е да се справи човек в България

Да идва днешната битка, че ми писна да чета за табуретката...обиди, обиди и пак обиди. От това нито той ще поумнее, нито предаването ще си вземе поука

# 415
Тодоре, още не можеш да простиш на Ваня, че те бие за капитанския вот в първата битка още.
Факт, тази първа загуба както и последвалата номинация за него и Лазаринов предопределиха взаимоотношенията им.

Но главното в поста на Тодор е потвърждението, че са пререждали битки и тази година.

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 14:44 от Bengun

# 416
  • София
За съжаление изобщо не съм изненадан. Колко ли още други дивотии има. Но това е положението, уви... Докато шеф ще е Тупарев ще е така.

# 417
  • Варна
Като фен на Сървайвър, удоволствие за мен е играта на Ваня, Йоана, Катя, Боби и доктора. Който и от петимата да спечели ще съм ОК.
Най-антипатична във всяко отношение беше Симона и продължава да е Тодор. Пълен абсурд са ми тези двамата.

# 418
Но главното в поста на Тодор е потвърждението, че са пререждали битки и тази година.
Как можем да сме сигурни, че това е вярно? Той май не присъства на тази битка.

# 419
  • София
А някоя добра душа може ли да ми припомни първата игра за капитани с две думи,да не търся.
Какъв е бил този пъзел,че Иво е победил Катя,а Ваня-Йоанна?

Общи условия

Активация на акаунт