💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

• 73 638
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 420
  • London
Само да вметна, че българите в чужбина се справят по-добре, отколкото в БГ, защото има закони, които се спазват. Геройство е да се справи човек в България

Да идва днешната битка, че ми писна да чета за табуретката...обиди, обиди и пак обиди. От това нито той ще поумнее, нито предаването ще си вземе поука
. Много по-лесно е да си си вкъщи, да имаш рамото, ако паднеш на родители и тн. Колкото и да е уредено навън си на гости, а и си сам.... Та няма как някой да ме убеди в горното. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 421
В смисъл в момента в рибарите има страхотна спойка откъм различни тип играчи и се допълват перфектно.
Колко да се допълват, като в последно време само Катя им печели игрите;)))Ако не е тя, хич нямаше да са толкова добри.За пример онази игра със стоенето на пети и тази с пъзела.

# 422
Много се радвам , че и тази седмица ще има Кольо Майонезата,какво да муа 😂
Жалбарите малко да погладуват..

# 423
Жътварите са толкова тъпи, че като нищо ще пратят пак Ваня на елиминация при следваща възможност.

Да, хубава битка би било пъзел за всеки, да ги видим тогава....

# 424
Дано паднат още два пъти подред Жътварите да гледаме мечтан дуел класика между Тодор и Вайс, ама не вярвам. Тази поредица все ще секне. Минимум едната битка ще я загубят Рибарите. Дано да е само една. Simple Smile

И да им дадат изометрия и пъзел;) Незабравимо зрелище ще е:)

# 425
А някоя добра душа може ли да ми припомни първата игра за капитани с две думи,да не търся.
Какъв е бил този пъзел,че Иво е победил Катя,а Ваня-Йоанна?
Играта беше такава, че всеки един от отбора се състезаваше индивидуално и трябваше да минават по една змейка, като същевременно носят дървена хилка, на която е поставено топче, което трябваше да балансират. Първите трима, които преминеха през това препятствие, имаха право да редят пъзел. За другите играта приключваше. Катя и Йоанна просто не достигнаха от първите трима до пъзелите. Ваня изпревари с малко някой от ловците и го нареди първа. За рибарите беше Ивайло, а за жътварите - Ивана.

# 426
Защо на битката, Ваня срещу Симона не дадоха предимство на Симона, например една наредена кула?????
Защото щеше да спечели, когато вече има височината на едната кула, щеше лесно да издигне другите кули на със същата височина. Аз затова ви казвам че нагласят игрите според тяхната си исканост.
Демек, правят така че не най-добрият да печели, а да печели този който ТЕ искат!
Е как ще и дадат такава преднина?Това е все едно да и решат пъзела.Губи си смисъла да има пъзел.

# 427
И двете - и Симона, и Ваня имаха по една наредена кула. По тази кула Симона започна да реди другите пет директно на основата, а Ваня си ги нареди в легнало положение.

# 428
Във Ваня виждам донякъде Юлиян... Вечно на пангара, силен комплексен играч, труден характер обаче. Напълно я подкрепям! Жътварите обаче удариха дъното, мишки
Е стигаааа с тия мишки(животинките са класи).Думата е друга и е един -два поста по -горе  и е п..вци.😄.
Само един от тях каза, нещо от сорта:"това е , спечелила си го е".н
Не срещна разбиране-Разбира се.😅
Това мишки и мишкари го използваше миналата година титана на мисълта от Ямбол, и не знайно защо тук започнаха да го използват под път и над път, при положение че никой не го харесваше.

# 429
Споко и при рибарите не е по различни положението. В момента в който почнат да губят ще лъснат и те

# 430
  • София
Защо да е втори път пъзела? Видя ми се с друга картинка. С някакво оръдие. Може и да греша.

Като вид/модел, не заради картинката. Преди трите племена редиха подобен. Пак спорехме кой е по-лесен. На едни бил по блед, на другите някаква бяла линия имаше...
Благодаря!

# 431
Сашо по радио Витоша в момента Grinning

# 432
Тодор и Вайс са му били фаворити от мъжете, били много комплексни. От жените Ваня и Джери.
Ще ставал як Сашето, тренирал в Еленския балкан. Да не му излиза мечка, че ще си направи тренировката за крака до Варна Grinning

# 433
а от къде им знаете инстаграмите на участниците? Пропуснала съм нещо;

# 434
  • Стара Загора
Радвам се за победата на Уибаите! Още една седмица хапване! Дано жътварите да загубят двете битки за номинации, да видим кого ще пратят на дуел! Или .... хайде поне едната!

Общи условия

Активация на акаунт