💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

• 73 670
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 375
Единственият шанс за победа на Симона срещу Ваня беше да й дадат предимство 5 наредени кули и тя да нареди последната. Simple Smile

# 376
Да кажа и аз.... много съм доволна!
Тодор и Вайс на реката -Оле! Оле! Оле! Така сплетничат за Ваня, че ще вземе да ми стане симпатична; Тя си била оплела кошницата, защото била хитра-нали вие я изпратихте на дуел; Тя си била избрала слаб противник, защото знаела,че ще вземе парите и тотем-нали вие също гласувахте за Симона дружно; Защо един от вас не отиде на втората номинация и да изгърми Ваня, а се снишавахте?!
Аз ако съм на мястото на Ваня тази седмица ще съботирам всички игри и ще ги гледам накрая как ще се номинират и един ще си тръгне; Защото тази седмица е защитена, но следващата ще е отново първа номинирана;
Всички рибари се представиха добре /без Лазаринов, който дори не се залюля един път, а Боби му лазеже под люлката за да вземе/ и заслужено победиха;

# 377
Аз се надявам да могат да си купуват имунитет - примерно по 1 човек от племе (този с най-много грошове). Много говорят (така де - Тошко говори) за това как Ваня ще си купи имунитет за другата седмица - той как го реши това при положение, че все още никой не е имал право на такъв ход?

# 378
Мача със Симона е свирен, но няма предимство, което да ѝ беше достатъчно. Е, може би освен ако не ѝ бяха оставили да нареди само една кула....

# 379
Вайс и Тошко вече са в коалиция, мисля. Вайс обработва Влади, а Тошко - Любо. Добре, че не им мина номера, и Влади и Любо въобще не се вързаха на приказките. Ваня и Джери никаква тактика при реденето, а им казваха да ползват и другата маса.
Аз пък мисля, че Влади си е направо с тях вече..Бързо забрави за Вайс и отношенията им. Единствено Любо се цепи от колектива им.

# 380
  • София
Не само, че е мазна и подмолна Йоана, ами и изключително много се гордее със себе си и тези си качества. Дано я надиграе някой скоро в собствената ѝ игра.
Как мислите, дали ако довечера спечели жетварският капитан, ще му предложат смо храна, или да избира между храна и предимство за племето? Или, може би, храна, предимство и жълтици?

На мен ми се ще да го накарат да избира между храна и имунитет. Да видим дали страхът от елиминацията ще надделее и реакциите, ако ги остави гладни и се върне и той с огърлица Smiling Imp

Скрит текст:
Карикатурата на Екатерина

Не за първи път забелязвам, че тя приема "психо" като благородническа титла едва ли не.

Явно сама се определя като психо.

А с това "дишай" направо ми бъркат не знам къде, като че ли може човек да не диша.

Йоанна наистина е доста подмолна и сега ясно се вижда, че не е влязла заради сестра си, за да й помага, а точно за парите
Ако може в анкетата да се добави отговора "нито една", защото няма за кого да гласувам в случая

Хаха, направо не мога да повярвам какви мнения има Simple Smile ?!? Вие спортували ли сте нещо, всеки можел да диша ? Отделно Йоана била подмолна, това е игра и не е само физика там. Без стратегия си отиваш, не може само на мускули да го караш в повечето случаи....Не знам каква е тая злоба и завист у хората !

Попринцип съм фен на Сървайвър и нямам против стратегиите, напротив. За разлика от игрите, там те са водещото и е огромно удоволствие да гледаш как някои от най-добрите стратези манипулират и извъртат цялата игра в тяхна полза. Но това, което съм забелязала за Йоанна е, че тя го прави и относно лични неща. Не смятам, че тази й черта се изчерпва с играта и със стратегията й, смятам че се простира и в личния й живот и отношенията с хората навън. Иначе с кеф бих я гледала в Сървайвър, където би могла да се разгърне доста повече.

# 381
И мен тази игра ми е много любима от предния сезон, но тук не почувствах същата емоция. Близначките бяха уникални. Много комплексни играчи, с непоносим характер, но в битките беше удоволствие да ги гледаш. Категорично най-добрите жени във формата миналата година. Бих искала аз да видя отбор с тях, Ваня, Юлиян и Пламен.
Тази година ми липсва хъса в участниците. Играят, някои добре, ама сякаш не се раздават. Само в Тошко, Ваня, Катя и Йоанна съм го видяла досега. Ама Тошко е простак, а сестрите такива интриги оплетоха, че не мога да им симпатизирам.

# 382
Играят, някои добре, ама сякаш не се раздават. Само в Тошко, Ваня, Катя и Йоанна съм го видяла досега. Ама Тошко е простак, а сестрите такива интриги оплетоха, че не мога да им симпатизирам.
Съгласна съм и точно заради това раздаване съм склонна да простя всички други отклонения на сестрите; А Ваня заслужава финал въпреки,че не и симпатизирам;

# 383
  • София
Защо да е втори път пъзела? Видя ми се с друга картинка. С някакво оръдие. Може и да греша.

# 384
Защо да е втори път пъзела? Видя ми се с друга картинка. С някакво оръдие. Може и да греша.

Като вид/модел, не заради картинката. Преди трите племена редиха подобен. Пак спорехме кой е по-лесен. На едни бил по блед, на другите някаква бяла линия имаше...

# 385
  • Козлодуй
Ако победителят се определя с вот от племето както Ваня Джаферович спечели то Ваня няма да е победител дори да стигне финала защото много се настроиха срещу нея макар и несправедливо всички вече я мразят.
Всичко сте отбелязали и двуличността на Симона и бързината в пъзелите на сестрите нямам какво да добавя освен, че ми се иска и на мен да номинират Тодор и да се маха но това ще е много трудно като гледам как намила

# 386
  • Пловдив
А Тодор в пълният му блясък, без камери....не ми се мисли какво животно е.

# 387
Ех! и в тази тема ще се докладваме и трием. С което Симона няма да стана елегантна и умна газела. Wink
Пишете си възхвалните оди за нечленоразделните играчи.

# 388
Никак не ми се иска победителят да се избира от останалите участници - не е много умно и справедливо това. И аз бих казала, че Ваня няма много големи шансове така, защото малко ще са хората, които ще гласуват за нея. Не е нейна вината, че другите се настроиха срещу нея - не е нито хлъзгава, нито подмолна. Играе си играта момичето и е по-добра от другите.
Най-нормално ми се струва победителят да бъде избран чрез дълга и многокомпонентна игра - физическа част, издръжливост, пъзел. Пак ще се повторя, но смятам, че най-комплексни играчи са Ваня, Йоанна и Милен.

# 389
Ако победителят се определя с вот от племето както Ваня Джаферович спечели то Ваня няма да е победител дори да стигне финала защото много се настроиха срещу нея макар и несправедливо всички вече я мразят.
Всичко сте отбелязали и двуличността на Симона и бързината в пъзелите на сестрите нямам какво да добавя освен, че ми се иска и на мен да номинират Тодор и да се маха но това ще е много трудно като гледам как намила

От представянето на Тодор в момента, смятам при една дирекна битка м/у Ваня, Тодор ще е аут от шоуто. Тази седмица, ако пак са на съвет Тодор ще е от номинираните. Не знам какъв ще е случая при Ваня, дали ще може да номинира, ако може Джери ще се спаси.. От Вайс очаквам да номинира Джери вместо Тодор, ако това се случи ще се обърнат Ваня, Джери и Любо срещу него.

Симона си беше въздух под налягане, много шум за нищо. Изтегли дългата глечка, че беше в племе със закрилник, иначе си беше пътник отдавна. Влади, колкото и да се събират с Тодор и Вайс, не смятам, че ще предаде Любо. Надушва коалицията между Вайс и Тодор и просто е там да слухти на къде духа вятъра.

Общи условия

Активация на акаунт