💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

• 73 638
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 360
  • Испания

Ако може в анкетата да се добави отговора "нито една", защото няма за кого да гласувам в случая

Не е възможно.

# 361
Карикатурата на Екатерина

Не за първи път забелязвам, че тя приема "психо" като благородническа титла едва ли не.

Явно сама се определя като психо.

А с това "дишай" направо ми бъркат не знам къде, като че ли може човек да не диша.

Йоанна наистина е доста подмолна и сега ясно се вижда, че не е влязла заради сестра си, за да й помага, а точно за парите
Ако може в анкетата да се добави отговора "нито една", защото няма за кого да гласувам в случая

Хаха, направо не мога да повярвам какви мнения има Simple Smile ?!? Вие спортували ли сте нещо, всеки можел да диша ? Отделно Йоана била подмолна, това е игра и не е само физика там. Без стратегия си отиваш, не може само на мускули да го караш в повечето случаи....Не знам каква е тая злоба и завист у хората !

# 362
  • Берлин
Гифчетата с примата ми оправиха настроението за деня. Благодаря на който ги пусна.
Аз искам да видя Милен в индивидуална битка. Той ми е единствената слабост в предаването, та да преценя дали да го "разлюбвам"

# 363
Здравейте и от мен!

Случайно попаднах на темите докато търсех информация за предаването и с удоволствие ви прелиствам. Понякога коментарите тук са по-интересни от самия формат, поради това, в какво са го превърлнали сценаристите.

С глас се смея на някои коментари, с други определено не съм съгласен и все аха да пиша и нещо се отказвам Satisfied

От сношния епизод обаче един кадър искренно ме разсмя и понеже не го мернах тук, реших да го споделя. Контрастът между Милен и Йоанка е уникален - без малко и двамата да не влязат в кадър Joy Joy

# 364
Добре че Симона се махна, с тая клатеща се глава , хич не ми беше приятна за гледане ,а и за слушане.

Не знам за глава, но от кръста се въртеше като вратар преди дузпа.

# 365
Симона беше кофти комбинация - хем проста, хем нагла и злобна. Гаден човек, дребна душица. Не е чудно, че така добре се разбраха с Тошето - приличат си. Надявам се и Тошето да изгърми скоро, но май няма да стане. А като отпадне, искам да е от Ваня или Катя. Той победи на 1 пъзел (дето се реди за 2 мин) и вече голямата работа - смешник. Хич не мога да понасям глупави, арогантни и злобни хора, но за жалост са навсякъде, включително и в предаването.
А за капитанската битка - смятам, че пак Рибарите ще победят. Надявам се Жътварите да ходят само на един номинационен съвет тази седмица, че много победи ще станат за Рибарчетата и ще вземат да си повярват. Или ако Жътварите номинират 2 пъти, то в понеделник да се върнат обратно в Резиденцията.

# 366
Тодор: "Аз ни ми са говори" (Google translate: На мен не ми се говори)

# 367
  • Вестерос
JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy

Хора, Катя използва сарказъм и ирония в постовете си. Не приемайте всичко като чиста монета. Психо е нарочно написано, а не, че сама се окачествява така. Rolling EyesRolling Eyes

# 368
# 369
  • Вестерос
Хахаххаха да, да

Мен все още ме дразни "давай, момче", "това ти е играта", "давай всичко от себе си" Grinning

# 370
Защо на битката, Ваня срещу Симона не дадоха предимство на Симона, например една наредена кула?????
Защото щеше да спечели, когато вече има височината на едната кула, щеше лесно да издигне другите кули на със същата височина.

Епизода е достъпен в интернет. Винаги може да го гледате, преди да напишете нещо.

# 371
Много красива битка. Една от любимите ми е. Браво на Бобката, че не се предаде до последно. Браво на Катя и Йоанна (нищо, че за 2ри път го редят този пъзел). Браво на Жътварите, че бяха толкова бързи и ловки в силовата част. Толкова за играта.

П.с Фаворит за спечелване на формата нямам.

# 372
  • Пловдив
Силно се надявам Тодор да отпадне скоро.
Много неприятен за гледане и слушане.

# 373
  • София
Защо на битката, Ваня срещу Симона не дадоха предимство на Симона, например една наредена кула?????
Защото щеше да спечели, когато вече има височината на едната кула, щеше лесно да издигне другите кули на със същата височина.

Епизода е достъпен в интернет. Винаги може да го гледате, преди да напишете нещо.
Аз пък разбрах коментара така: Защо не е дадено по-сериозно предимство, от това, което тя получи.

# 374
  • София
Въпросът е, че те имаха по една наредена кула и двете, така че знаеха каква трябва да е височината.

Общи условия

Активация на акаунт