💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

• 73 643
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 330
  • London
Ми не си умее Джерито пъзели, този пъзел специално не беше труден имаме такива вкъщи и се водят детски. И дете вкъщи ги реди по-бързо.....Нямат оправдание.....

# 331
Аз не можах да гледам много. Какво му имаше на Боби, че така се влачеше?
Много ме зарадваха Катя и Йо с пъзела, страхотни са.
Вайс как пък един път не отиде на пъзела, само да пърпосва го бива.

# 332
  • London
Вайс не знам ама Тошо каза, че ще реди той следващия пъзел. Ми да бяха пуснали момичетата на люлките.....и мъже да редят. Не знам защо се смята, че жени редят повече пъзел или по-добре....тотално погрешно мислене. А Ваня не изключвам и да не си даде реално зор, но не го сподели пред камерата та си оставам с чуденката.

Ами нещо го заболя далак ли и аз не знам. Знаете някой път как боли при физическо натоварване и нямаш въздух и си пред сърдечен арест едва ли не....аз даже се чудя виждат го от продукцията и го оставиха да се мъчи. Ако беше колабирал не знам как щяха да си измият ръцете......

Ония само на джанки да тичат така. Много фантасмагорично ми идва.

# 333
  • Варна
.............. Ваня не изключвам и да не си даде реално зор, но не го сподели пред камерата та си оставам с чуденката......

Ония само на джанки да тичат така. Много фантасмагорично ми идва.
Надали и се спи на земята в чували и и се седи една седмица на реката, според мен би трябвало да си е дала зор, но не се получи.

# 334
  • Sunshine state
Йоанна определено оглавява моята класация за най-неприятна за момента. Ще се пукне от надувки. С кеф искам да й видя гърба.

# 335
На мен вече отдавна ми писна от Йоанна. Добър и комплексен играч е - спор няма, може си момичето, но характерът й е отврат. Както някои смятат, че Ваня е с труден характер, така аз съм на мнение, че това важи за Йоанна. Познавам такива като нея в живота - оценявам качествата им, но като хора ги изтрайвам трудно.

# 336
Защо на битката, Ваня срещу Симона не дадоха предимство на Симона, например една наредена кула?????
Защото щеше да спечели, когато вече има височината на едната кула, щеше лесно да издигне другите кули на със същата височина. Аз затова ви казвам че нагласят игрите според тяхната си исканост.
Демек, правят така че не най-добрият да печели, а да печели този който ТЕ искат!
Ами защото не искаха Симона да спечели! Даже напротив- реално те дадоха предимствотона Ваня. Ваня реди точно същия пъзел с ръце и тогава спечели- беше по- бърза от Йоанна май дори. Точно тогава тя разбра каква е тактиката- да си ги подредиш първо легнали за да ги подравниш, след което вече да редиш. Тактиката на Симона беше грешна от самото начало- абсурд пък да може да го преправя бързо с крака!
А иначе в случая ги оправдавам донякъде. Ваня не заслужава да си отиде точно победена от Симона!

И изказването на Симона беше тъпо- Тодор е велик, а Ваня дъното- защо? Защото и двамата искат едно и също и са готови на всичко да го спечелят! Но единия ми е симпатичен, а другия не!😁

# 337
Тази игра беше тържество на интелекта на сестрите (въпреки тъпотията на Лазаринов).
Никито беше много синхронизиран и много подходящ за поста, но адаша му беше пълна скръб, мотаене и никакъв опит малко от малко да улесни работата на Боби. Тъкмо обратното - Боби се напъваше да компенсира неспособността на Лазаринката.

А Джерката бравосваше от сърце както само тя си знае:
Цитат
Браво бе Вайс!
Браво бе, Влади, бе!
Браво бе Любо!

Laughing Laughing Laughing

# 338
  • София
Искам тая седмица рибарите да номинират поне веднъж. Изключително ми е интересно дали отново ще се опитат да изгонят Катя или ще гласуват за слабите звена като Лазаринов. Жътварите бая храна отнесоха, и с право, но рибарите не са показали кой знае какво по-различно, просто им е широко около врата, защото имаха кой да гонят. Но да номинираш играча, заради който обръщаш огромни изоставания и в крайна сметка ти печели голям процент от игрите собственоръчно, не говори нищо хубаво.

# 339
  • София
Добре че Симона се махна, с тая клатеща се глава , хич не ми беше приятна за гледане ,а и за слушане.
Боби нещо около черният дроб се държеше, далака е в ляво.
На мен пък такива игри ми харесват повече, с динамика и с пъзел, другите дето са за концентрация и издръжливост са ми скучни.
А както е видно при жътварите ,все нещо им пречи.

# 340
  • София
Не знам и аз защо Йона ми стана рязко по-неприятна дори от сестра си. Толкова подмолно същество. Дори не е особено умна, а мазна. Бас ловя, че от ранно детство манипулира родителите си в ущърб на сестра си. То и сестрата не е много стока, ама карай.

# 341
Вайс и Тошко вече са в коалиция, мисля. Вайс обработва Влади, а Тошко - Любо. Добре, че не им мина номера, и Влади и Любо въобще не се вързаха на приказките. Ваня и Джери никаква тактика при реденето, а им казваха да ползват и другата маса.
Голям смях, когато Вайс се отчая в момента, в който видя пъзела. Но тоя път не успя да се въздържи и си изпусна нервите.
Нещо де, важното е да сме живи и здрави.

# 342
  • София
Да слагат Тошко на пъзела другия път - нали сам го каза. Готова съм да гледам как "скоростно" го реди.
Значи много се издразних как компетентен се изкара - че трябвало Ваня да реди, а да не се бави да гледа кое парче за къде става. То ако ставаше само с редене...
Иначе браво на сестрите - за пореден път умът побеждава над силата.

# 343
Тошко:  Със много повече мисъл щеше да действам.
Вайс: Тия имунитети, глупости, това са страшни простотии!

# 344
  • Sofia
Тошко:  Със много повече мисъл щеше да действам.
Вайс: Тия имунитети, глупости, това са страшни простотии!
Е то и Вайс е ходеща глупост, но не му пречи да се пъчи и сплетничи. Тошко и мисъл в едно изречение.. 🙄

Общи условия

Активация на акаунт