💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

• 73 186
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Гласувах за Ваня, останалите три ми се иска да не бяха стигали и до тук, особено Йоанна.

# 76
  • София
Благодаря за темата!
Гласувах за Екатерина. Иначе си подкрепям Милен.

# 77
  • Испания
Трябва да спра да я следя. Непрекъснато ми изкарва акъла с публикувани снимки, като отворя инстаграм.

"Няма сега да те лъжа - тежко си беше. Повече ме тормозеше фактът, че повече от племето се надяваха, че ще се разпаднем по-бързо и  мотивацията не беше много голяма".

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 09:11 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 78
Интересно ми е кой са поставили отборите на първи пост. Защото този играч при добър синхрон между играчите на люлката ще изнесе голямото физическо натоваране на битката.

Bengun, понеже ме мързи пак да го пиша:  
https://bg-mam.ma/p/1265450/41700280
Ооо, благодаря много.
Цитат

В щафетата са подредени така:
При Рибарите на предна позиция е Милен, Ники и Лазаринов са на люлките, а Боби е последен. 
При Жътварите - Вайс е на предна позиция, Влади и Любо са на люлките, Тодор е отзад.
Така като гледам от промото жените от двете племена + Чудомир само ги наблюдаваха. Вероятно жените ще са на пъзела. Ако има пъзел... Надявам се да има. А Чудомир, като човек в повече, не участва.
Сега чак се зачудих защо Боби в такъв случай е останал без въздух. Че и Тодор ревеше като магаре....

Ще си позволя да коментирам поста ти от предната тема.
Значи играта е много комплексна и натоварваща, една от много хубавите игри във формата.
Първи пост е чисто кардио - и двете племена са направили максимално удачен избор с Милен и Вайс според мен.
Трети пост е чиста сила и също така иска много добро кардио. Дано са съобразили силата на дърпане да е % от теглото на играча на този пост. Изборът на Рибарите да играят с Боби на този пост вместо с Чудомир,който е по-силен от него мисля,че е много грешен. Тодор за Жътварите е на точното си място.
Четвърти пост е пъзела - сестрите срещу Ваня и Джери. Тук според мен предимството е на страната на Рибарите.
Синхрона на играчите на люлките определя натоварането на първи и трети пост. Тук височината на Николай е предимство чисто погледнато на хартия, но зависи и как ще се сработят адашите. Но факта е факт - Адашите и Любо и Влади ще определят темпото на Вайс,Милен,Боби и Тодор.
Очакванията ми са за здрава и красива битка тази вечер.
Аз лично само бих сменил Боби с Чудомир,останалите играчи ми се струват много добре разположени.
И нека по-добрите спечелят, аз лично ще съм в агитката на Жълтите.

# 79
  • София
Гласувах за Екатерина.
Ваня ми е вторият вариант.
Интересно, че Джерито е с най малко гласове, а помня каква подкрепа имаше в по предишна анкета.

# 80
Трябва да спра да я следя. Непрекъснато ми изкарва акъла с публикувани снимки, като отворя инстаграм.

Определено, че изкарваш и нашия акъл Joy

# 81
Гласувах за Ваня; Не я харесвам, но определено умее да играе играта, в която участва;
Радвам се,че Симона се  махна, защото едва я изтрайвах накрая;
Дано днес Рибарите победят; Харесва ми Вайс и Тодор да прекарат втора седмица на реката и да погладуват; Тогава да видим колко мъже са;

# 82
Аз знам, че ще стана досадна ама,😁 гледам сезон 1, еп. 2..
В славяните има една Йоанна най ми тя тая не спря да пощи и да крещи.
Засега в първата игра най ми се отличиха Веско, Юлиян и близначките и Март
И последно на мен ли ми се струва или този Илиан не остана много доволен че е в отбора на траките...

# 83
  • София
Благодаря за темата. Гласувах за Ваня.
Ще ми е интересно, ако жътварите паднат пак и в дветете номинационни Джералдин или Вайс ще изгори. Надявам се силно да е вторият.

# 84
  • София
Аз пък си мисля,че жътварите ще впрегнат злобата си и ще направят и невъзможното на Ваня амулетът да изгори.
Изобщо какво се случва при тях? Нали винаги водеха чисто физически,а се дънеха на пъзели.Сега пъзели нямаше.
Ваня и Симона им вършеха черната работа ,реално на тях дължат това,че миналата седмица не стигнаха на съвет.
После за благодарност и на дуел ги пратиха.Крайно време е да се докажат.

# 85
  • Пловдив
Нямам търпение за днешния епизод.
Гласувах за Ваня.

# 86
Аз смятам, че тази седмица ще си отиде някое Рибарче - залагам на Ники. А ако е някой от Жътварите, то не вярвам друг да отпадне преди Влади.

# 87
Благодаря за темата! Flowers Hibiscus
Ваня си заслужава финал.

# 88
  • София
Аз не я следя - и пак ми изскача от най-невероятни места. Докарала ме е до уплах последните два дни, та не смея да припаря в Инстаграм... хъм...

# 89
Аз съм така с г-н Панчев. И той е на всяка манджа - майонеза.

Общи условия

Активация на акаунт