💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

• 73 196
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 90
  • Испания
Скрит текст:
Трябва да спра да я следя. Непрекъснато ми изкарва акъла с публикувани снимки, като отворя инстаграм.
Аз не я следя - и пак ми изскача от най-невероятни места. Докарала ме е до уплах последните два дни, та не смея да припаря в Инстаграм... хъм...

Ужас! Искаш да кажеш, че не съм се отървала от нея, дори след като я махнах?

vanessaseemore

Как мина вашата неделя? Моята екстремно. Не, защото катерихме скали с @vassoto, правила съм го и друг път. А защото този път получих съвсем нови инструкции за безопасност и осигуряване в движение 😁
О, да не забравя да благодаря на синоптиците за пъстрата лъжа в кошничка. Времето щяло да е слънчево и топло... ама друг път. Стабилна мъгла и толкова студено, че се молиш да не изпуснеш някоя хватка, защото току виж 1 - 2 от премръзналите ти пръсти са останали на скалата 🙈
Та, така, не знам кой от двама ни е по-луд. Това състезание просто край няма
🤭🤍

"Благодаря ти, обаче това има своите негативи. Може би точно поради тази причина не излъчват повече от интервютата, които съм давал и в крайна сметка излизам доста пасивен в цялата ситуация".

"Най-близкият ми човек от "Игри на волята" е Екатерина Велика".

# 91
  • София
Смайли, стискам ти палци да си се отървала! Но подозирам, че следенето на страницата на Игри на Волята в Инстаграм като цяло води до подобни изненади. Защото, освен тази, понякога ми изскача и другата с джуките в носа - а нея също не я следя. Нещо като странична жертва от приятелски огън ми се струва, че съм. Вероятно и ти.

# 92
  • Испания
О, Боже! Аз ги следя само заради формата и темата. Като видя нещо интересно, го публикувам тук. В момента, в който свърши форматът, ще ме освободят от присъствието си /както стана с тези от първия сезон/.

# 93
За Ваня гласувах, дано тя победи.
Изненадах се от най-близкия на Ваня човек. Екатерина Велика би ме довела довела до истерия.

# 94
Еееее жалко за отпадането на Ивана. Sad То половината участници отпаднаха без да се борят в дуел за оцеляване - така е тъпо. Браво на Симона за представянето като цяло в предаването. Много борбено момиче, което не се предава до край.  Въпреки, че с Ваня не си паснаха като характери,  се уважаваха през цялото време и си стиснаха ръцете накрая, като достойни хора и играчи.Stuck Out Tongue

# 95
Толкова изкуствена и насилена ми изглежда усмивката на Ваня... Не знам, може да е заради миглите това излъчване. Определено е силен играч, но обича да се изтъква, да се натяга и поне мен не може да ме спечели. Гласувах за Йоанна. Не ме вълнуват драмите със сестра ѝ, оценявам представянето в игрите.

# 96
И аз за Ваня, състезател си е, характерът вече си е друга тема, но тя е тук да се състезава и го прави добре.

# 97
Скрит текст:
Скрит текст:
Трябва да спра да я следя. Непрекъснато ми изкарва акъла с публикувани снимки, като отворя инстаграм.
Аз не я следя - и пак ми изскача от най-невероятни места. Докарала ме е до уплах последните два дни, та не смея да припаря в Инстаграм... хъм...

vanessaseemore

Кога пък си станаха толкова близки? Очевидно в обединеното племе

Как мина вашата неделя? Моята екстремно. Не, защото катерихме скали с @vassoto, правила съм го и друг път. А защото този път получих съвсем нови инструкции за безопасност и осигуряване в движение 😁
О, да не забравя да благодаря на синоптиците за пъстрата лъжа в кошничка. Времето щяло да е слънчево и топло... ама друг път. Стабилна мъгла и толкова студено, че се молиш да не изпуснеш някоя хватка, защото току виж 1 - 2 от премръзналите ти пръсти са останали на скалата 🙈
Та, така, не знам кой от двама ни е по-луд. Това състезание просто край няма
🤭🤍

"Благодаря ти, обаче това има своите негативи. Може би точно поради тази причина не излъчват повече от интервютата, които съм давал и в крайна сметка излизам доста пасивен в цялата ситуация".

"Най-близкият ми човек от "Игри на волята" е Екатерина Велика".

Кога пък си станаха толкова близки? Очевидно в обединеното племе

# 98
  • София
Мерси за страхотно оформената нова тема, Smileys Flowers Tulip

Гласувах за Йоанна. Сестринските драми настрана, Йоанна не спира да ме изненадва положително с играта си.

Иначе съм съгласна, че Ваня е най-подготвената участничка и може би на това се дължи неприязънта на останалите към нея. А и мисля, че много се хвали и много приказва. Симона преди елиминационната битка си каза, че ѝ писнало да слуша какво е правила Ваня и че тя самата, въпреки че работи на бюро, щяла да ѝ покаже на какво е способна.

И аз предполагам, че заради това не я харесват. Но Ваня е защитила нееднократно претенциите си, за разлика от тези, които за големи на думи, но като се стигне до действия, или се дънят редовно (Тодор) или се покриват като мишки (жътварските "мъже"). Затова и все повече я харесвам и подкрепям. Човек като има с какво, нека се хвали. Трябва ли да стои със смирено наведена глава за да се хареса на другите, докато някакви неможковци се пънат да си ги мерят на думи?

# 99
  • София
На финала ще се окаже, че Катя си е нормален човек.
Друго е кукуто в котилото.

# 100
  • London
Катя ми е трудно да повярвам, че ще оцелее до обединено племе.

# 101
  • София
Катя и Ваня не знам как са си станали близки само в едно обединено племе.Ми то тогава дали имаше седмица живот това племе,всеки ден отпадаха хора.Сори,че го пиша,но за мен на колелото на смъртта се харесаха Simple Smile
И да си кажа,че на мен изобщо не ми допадна това препускане накрая.Едва ли този сезон ще е по-различно при все,че сериите отново ще са 66.Дано направят поне по-зрелищен финал.
Другата ми чуденка е откъде и откога извадиха видео преди (вече станаха две седмици) на Чудото без брада?

# 102
  • Варна
Катя ми е трудно да повярвам, че ще оцелее до обединено племе.

При първа възможност, щото има голяма уста.

# 103
Абсолютно съм съгласна с Лъвица. Не виждам какъв е проблемът Ваня да се хвали - аз лично предпочитам хора с качества и да се хвалят пред тези уж много скромните, но реално хитри лисици. Или пък тези, които на думи са велики, а на действия - meh. Пък и не съм останала с впечатление, че Ваня е силно дразнеща - може друго да е наживо, няма как да знам, но нали разбирате, че всеки в това предаване е отишъл там за наградата и едва ли ще се радва на макс на силните конкуренти Wink А Ваня е повече мъж от някои други играчи и може би егото им е наранено.

# 104
  • София
И Катя,и Ваня са вълчици-единаци.На Ванчето й липсва социална игра.Изобщо не ми харесваше в началото-през какво ли не мина-ще правя женски съюз,ще съм приятел със Симона,после-с Йо,ще привлека Боби,ще дразня Тошко,ще ги накажа с мълчание.И вечно отгоре клекнала,вечно вдигаща ръка-стратегията беше моя Simple Smile Ще номинирам силен,ще номинирам слаб...
Като отиде при жътварите се цопна на челното място на масата.Вися по монокини на басейна.Влезе в устата на всички.В същото време направи амулети на всички ловци,плака искрено,дори ме зарази и мен при разпада им.
В крайна сметка обаче не е обидила и навредила на никой,показва изключително хладнокръвие,каквото и да се случва около нея.За играта й изобщо какво мога да кажа-безапелационна е.
Това ме накара да застана зад нея,въпреки всичко изброено по-горе.

Общи условия

Активация на акаунт