💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

• 73 649
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 240
# 241
  • IT
Еййй селски хитрец е Тошко, логик. Много долно човече, те за това се харесаха със Симона-жалки душици.

# 242
Тодор е много, ама много прост!

# 243
На Тодор как така само Ваня му е крива, не знам... И то винаги. И не пропуска нито възможност да го натресе и на друг - сакън да не забравят, че трябва да я мразят. Да не забравяме, че той самият имаше серия от загуби.

Това е , когато човек по душа е завистлив. Това вече е болестно състояние.

# 244
Следващият пъзел за Жътварите ще го редят Тодор и Вайс, че да вземат и те участие във "филма"!

# 245
  • София
Следващия път наистина трябва да пробват нещо нестандартно. Антисистемно. Примерно Тошко и Вайс на пъзел, Ваня и Джери на силовата част. Ама пак ще загубят, защото колкото и да са добри няма как да се състезават наравно с мъжете.
В смисъл в момента в рибарите има страхотна спойка откъм различни тип играчи и се допълват перфектно.

# 246
  • София
Тошко си е повярвал с пъзелите Joy Много се надявам наистина да се изтипоса на тях следващия път JoyJoyJoy
Няма лошо да се пробва Тодор, по-зле като финален резултат няма как да е Simple Smile

Абе може... ама не е това идеята. Двете сестри ми се струват непоклатими на пъзелите. Просто са много добри, няма кой да ги конкурира. Каквато и преднина да им осигурят, с пъзела почти сигурно всичко е решено предварително.

# 247
Вайс: Този филм съм го гледал

Ваня хич я няма в пъзелите, но продукцията е виновна, че оставиха рибарите първо да избират кой да вземат. Трябваше жътварите като победители да избират и тогава щяха да вземат Йоана, но на тъпарев трябва да му се получат схемите. Много ме е яд за жътварите, защото мъжете дадоха всичко от себе си!

# 248
Нещо не ми се струва много окей значи не са яли една седмица на реката и тичат като луди е повярвайте ми аз ако не ям една седмица няма да мога да тичам като тях. А и освен това сега почвате "Двете сестри им правят племето на рибарите" един път са играли пъзел сестрите и вече им правели племето а че милен и боби тичаха като гламави не нали те нищо не правеха Браво на бобката че не се отказа машина е.

# 249
  • София
Следващия път наистина трябва да пробват нещо нестандартно. Антисистемно. Примерно Тошко и Вайс на пъзел, Ваня и Джери на силовата част. Ама пак ще загубят, защото колкото и да са добри няма как да се състезават наравно с мъжете.
В смисъл в момента в рибарите има страхотна спойка откъм различни тип играчи и се допълват перфектно.

Ще се повторя, но за мен Катя и Йо им правят цялата игра. Те са решаващите звена в битките. Другите са средняци, изключая може би Милен, но той се губи в масовката.

# 250
  • София
Йо веднага нареди схемите. Сървайвърски ум кипи тук Wink

# 251
Точно пък с техния отбор щяла да играе Ваня .. хаха, Йоанна чува ли се?

# 252
  • Испания
Йоанна съди за Ваня по себе си. Опитва се да манипулира както съотборниците си, така и зрителите. Отровен човек, ей!

# 253
  • София
Няма да стане, Ваня е много по-различна от Йоанна

# 254

Ще се повторя, но за мен Катя и Йо им правят цялата игра. Те са решаващите звена в битките. Другите са средняци, изключая може би Милен, но той се губи в масовката.

Това не е вярно ако не бяха Боби,Милен,Ники,Лазаринката нямаше да стигнат дори и пъзел сестричките ако боби беше забавил малко повече Ваня и Джералдин щяха да го наредят така че Боби свърши голяма работа.

Общи условия

Активация на акаунт