💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

• 73 675
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 315
Защо на битката, Ваня срещу Симона не дадоха предимство на Симона, например една наредена кула?????
Защото щеше да спечели, когато вече има височината на едната кула, щеше лесно да издигне другите кули на със същата височина. Аз затова ви казвам че нагласят игрите според тяхната си исканост.
Демек, правят така че не най-добрият да печели, а да печели този който ТЕ искат!

Те затова дадоха цял ред на Мира, защото знаеха, че няма да нареди пъзела

# 316
Защо на битката, Ваня срещу Симона не дадоха предимство на Симона, например една наредена кула?????
Защото щеше да спечели, когато вече има височината на едната кула, щеше лесно да издигне другите кули на със същата височина. Аз затова ви казвам че нагласят игрите според тяхната си исканост.
Демек, правят така че не най-добрият да печели, а да печели този който ТЕ искат!
Е тя нали в един момент нареди първата кула. Много преди Ваня да е почнала дори. Защо по нея не нареди останалите, а седеше и ги гледаше тъпо?
Нареди я, но със грешната височина.

# 317
Скрит текст:

Аз само не разбрах в кой елемент на битката Симона беше по-добра от Ваня?

# 318
Във Ваня виждам донякъде Юлиян... Вечно на пангара, силен комплексен играч, труден характер обаче. Напълно я подкрепям! Жътварите обаче удариха дъното, мишки
Е стигаааа с тия мишки(животинките са класи).Думата е друга и е един -два поста по -горе  и е п..вци.😄.
Само един от тях каза, нещо от сорта:"това е , спечелила си го е".н
Не срещна разбиране-Разбира се.😅

# 319
  • София

пронгози за капитани?
дали рибарите ще редуват или ще карат по старата схема на Ловците, щом се побеждава не се сменя капитана. С Боби им върви определено. А Жътварите трябва да си изберат нов човек със сигурност. Тодор се провали, значи Любо или Влади? Освен ако не се снишат и дадат поле за изява на Вайс, ама не ми се вярва.

п.п. хаха, Бенгън, тя още си виси викаш? Grinning
Това е май битката от интрото на сезона.Позна-двама мъже са Simple Smile

# 320
  • London
Ми те що преди влизане не упражняват малко пъзели не е като да нямат идея какво горе долу се пада и поне играни вариации да упражняват за да са малко от малко подготвени.....

# 321
  • София
Миналата година Венцислава нареди този пъзел сама. В случая двете само си пречеха
Аз гледах битката вчера.То изобщо не можеше да се нарече пъзел.Имаше около 30 части с определен знак върху тях,подреждаха се върху дъска и 4 от тях нямаха съответствие на дъската.На гърба им имаше двуцифрени числа,отиде на един цилиндър ги набра и след като го отключи, се вдигна флаг.

# 322
ахахахаха ..Тодор - "берем си дърва"
А не се ли казва така?
Не.
Дърва се секат или събират,но не се берат Simple Smile
Ами зависи! В някои краища на България се използва точно това съчетание :"берем дърва'"
Но тук в случая , правилното е "съчки събирам" и
Тирирам тирам...😃

# 323
Вземайки предвид, че стандартното предимство (с малки изключения) е 30 секунди, на Симона даже и дадоха повече от обичайното - 1 минута.
На нея каквото и предимство да и бяха дали щеше да падне. Така се беше забатачила накрая на кулите си, че имаше да ги реди още сума време.

vvi, хахах :Д Значи ясно откъде идва и "бера си тухли" Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 324
  • София

Игри на волята: България (9.11.2020) Сезон 2 Епизод 47

и още един

Скрит текст:

и още
на МОБИЛНИТЕ, тези ЛИНКОВЕ се отварят без всякакви добавки,
  но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА

трябва  да се инсталира разширението
 [/color]

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 03:44 от Mari_Mar

# 325
  • София
Благодаря за темата Смайли!
Гласувах за Ваня.

За играта днес, мисля че жътварите сбъркаха в избора кой на коя позиция да застане. Според мен трябваше  Вайс и Влади да тичат за частите, Джери и Любо да са на люлките, а Ваня и Тодор да редят. Да точно те двамата смятам, че имаха шанс, защото хич нямаше да се бавят и в добавка, че не се и понасят особено, нямаше да губят време в любезности и въпроси кое къде е, а всеки от тях щеше да бърза да покаже на другия как трябва да стане. Не казвам, че 100% щяха да успеят преди Катя и Йоанна, но поне мисля, че биха имали по-голям шанс по този начин.
Рибарите пък чудесно се разпределиха, като изключим Лазаринов, може би трябваше Йоанна да е на неговото място. Катя и сама щеше да нареди пъзела с Лазаринов за асистент.
За утре и избора на капитан -  нямам прогнози кои ще са, но се чудя дали ще има елемента от миналата година, да се посочва в писмата, че трябва да е мъж или жена задължително? Дано да, че да видим поне още един път жени капитани, а и така ще им се объркат сметките на някои играчи.

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 08:49 от geriiii_

# 326
  • София
ахахахаха ..Тодор - "берем си дърва"
А не се ли казва така?
Ааа, и така може да се каже, разбира се. Като не могат да си наберат джилезу, шо па да не си наберат дърва?!?
Това, разбира се, в кръга на майтапа, ама такъв списък с неща за "бране" съм си направила, че понякога не успявам да се овладея.

Не знам за вас, но аз все по-често започвам да се сещам за аналогичните игри в Първия сезон. Е, като се сетя за тик-так синхронът на бесните близначки на люлките, сега направо ми се плачеше. Няма, бе, няма, няма синхрон, не. А в много голяма степен именно синхронът между тия на люлките предопределя цялата игра. И си представих Милен в началото, Торнадо туинсите на люлките, Джулката на финала и сестрите на пъзела. Бих казала, че това би бил моят дрийм-тийм.

п.п.: по отношение на реалната игра от тази вечер прочетох вече казано всичко, което си мислех, тъ, няма смисъл да пиша за нея.

# 327
  • София
То и аз съм съгласна с всичко написано.За мен най-забавният момент беше как последователно-първо Тошко,после Вайс притичаха накрая и погледнаха пъзела ,ох още се смея Smile
Среща от третия вид.

# 328
И си представих Милен в началото, Торнадо туинсите на люлките, Джулката на финала и сестрите на пъзела. Бих казала, че това би бил моят дрийм-тийм.
Изключително добра селекция, може би перфектната.
Аз бих противопоставил Тодор в началото, Ваня и Йори на люлките, Занев на финала и Дамяна и Наско на пъзела Simple Smile

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 01:00 от Bengun

# 329
Жътварите сега също имаха добър синхрон на люлките. И логично си свършиха първи. Но  при полжение, че имаш 2 маси за редене и само да подаваш кубчета на Ваня няма как да стане. Сестрите си наредиха коя каквото можа и стана работата за отрицателно време. 

Жалкарите сами си надробиха попарата с Ваня ама никой не си признава. И вместо да си замълчатат, сами ще се изпокарат именно с човека от когото им зависи съдбата. Жалко, че тя не е такъв човек и няма да ги предаде.
Дано пък рибарите си ги бият като хората, че да не иде имунитета на празно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт