💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

• 71 921
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 110
  • София
Значиии - утре сме в Дупница, за снимки с Ивана Joy
За голяма звезда се има, леле, леле.

# 1 111
  • Испания
Заслужава ли участието всичко това? Според мен, не. Ама хора разни.

На зададени въпроси Чудомир винаги отговаря, че не би участвал в друг формат, нито във "Фермата".

# 1 112
  • London
Защо какво не му е харесало да участва? Освен нещо да му загорчало от някоя измама????

# 1 113
  • Вестерос
Според мен Йоана, Джералдин, Любо, Боби са перфектни за Фермата. Милен също.

Значи аз мисля, че днеска ще паднат жътварите.
Така ще отпадне още един жътвар.
Ако Влади излезе заради контузията, която показаха в промото, още един се маха.
Тогава ще пленяват/откупуват играч от рибарите и ще вземат Катя да им реди пъзелите.
Затова Катя се е сприятелила с Ваня толкова.
И сигурно ще има 100% елиминация Катя/Йоана.

Нищо не е спойлер, не се шяшкай Дяволо.

# 1 114
Ако Жътварите загубят днес (в което се съмнявам), кой тогава ще отпадне в петък? Не вярвам да е Тодор (но хич няма да ми е мъчно, ако се разкара вече), а ако Влади сам излезе, тогава Вайс да е?

# 1 115
  • London
Тиф, за жалост нещо нямат навик да пускат физически подготвени хора там..... масово гледаме плужеци та.... малко ще е химера хах.

Иначе Велислава според мен пък обратно би била чудесна за Игрите..... уж мислеше да пробва, но не съм чула дали е ходила на кастинг?

# 1 116
FireWithin666, и аз се чудя същото. Промотата подвеждат колко сериозно се е наранил даден играч, та може Влади да не е чак толкова зле и да стисне зъби за да го номинират, ако стигнат до съвет. Да се жертва за племето, както Бояна миналата година.

# 1 117
  • Варна/Лондон

Оох, ако можеше Тодор и Вайс да са сега във Фермата, щеше да я яко, не двама, а четирима галфони с претенции за Алфа мъжкари. Щеше да е по интересно и от любовните драми там. 😁

# 1 118

На зададени въпроси Чудомир винаги отговаря, че не би участвал в друг формат, нито във "Фермата".

10 дни след игрите от тази седмица.Жив спойлер си е това.

# 1 119
  • Испания
Скрит текст:

10 дни след игрите от тази седмица.Жив спойлер си е това.

10 дни след края на формата.

# 1 120

Оох, ако можеше Тодор и Вайс да са сега във Фермата, щеше да я яко, не двама, а четирима галфони с претенции за Алфа мъжкари. Щеше да е по интересно и от любовните драми там. 😁
В следващия сезон на Игри на Волята може да направят едно племе само с "алфа мъжкари".

# 1 121
  • София
То този сезон на Фермата е по-близко до Биг Брадър отколкото Игри на волята на Тупарев. То май за това и рейтингите са им добри и се пише много в темите им, защото има яко социални неправди и откровени простотии, които продавват и генерират скандал и интерес. Докато в това отношение скандалното този сезон в ИВ е доста по-малко от миналогодишния формат. Което мен ме радва, но е показателно кое продава повече. Пък после защо са ни такива шоутата. Маркетинга не спи, а проучва, вижда кое предизвиква широк отклик и действат в тази насока точно.

# 1 122
  • Sofia
То друга логика няма-сила,килограми,ръст,заредени,отпочинали-остава да не се възползват от всичко това.
...и предимство Wink

# 1 123
  • София
Айде, дано стане хубава битка и дано с Влади няма нищо сериозно.

# 1 124
  • Испания
Всички са дървени философи преди битка. Като бабите пред блока са.

Общи условия

Активация на акаунт