💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 11 /08.11. - 15.11.2020/

• 71 837
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 335
  • London
Правилно направи Влади, ако не е във форма и е преценил, че няма шансове напред не виждам защо да изкарват някой, който би имал. Така се прави!

# 1 336
  • София
Ваня трябваше да номинира Вайс... Тук й беше грешката
Кой си тръгва утре?

# 1 337
Влади много го харесах в началото, а аз имам една особеност - не мога да се откажа от нищо и от никого, като захвана нещо и не мога, просто не мога Joy особено, когато подкрепям някого, обаче голямо мрънкало е  и това така да легне на другите беше много тъпо, направо сам им свърши работата, даже ще върна след малко да чуя пак мотивите, че нищо не му разбрах.
Ванчето и тя, уж хитра лисичка, тоя да и' се прави на гадже, оня изманипулира, когато трябваше да се прояви не и стигна акъла, че може с гласа си да елиминира Тошко. Тошко може да падне от Вайс, но от Влади не виждам как.
Отделно Жътварите се прецакаха с нейния избор, защото реално на пъзелите не им върши работа, а при Рибарите набутаха такава сила и килограми.
Тук бих се зарадвала на спойлер, ако някой има инфо да ми пише, макар че нямам съмнения, че Тошко ще бие.
Оф, ай да ги обединяват, да има индивидуални имунитети, че ми писна.

# 1 338
  • София
Много глупав ход на Влади.
То може и друг епитет да сложа, ама хайде...
Не сте там четиримата мускетари, а на битка.

# 1 339
  • Sofia
Пораженческото мислене на Влади, не ми се коментира. И това ми било човек под пагон - жандармерист!? Само не мога да разбера, на кого си мисли, че прави услуга? На Злобарчето Вайс, който искаше да направи 3 деца на приятелчето му ли?
Бясна съм!

# 1 340
  • Испания
Бяхме на косъм да се отървем от един от Тодор и Вайс. Сега кой знае колко време ще ги гледаме още.

Само до финала.

# 1 341
Може да работи в администрацията на жандармерията...

# 1 342
Правилно направи Влади, ако не е във форма и е преценил, че няма шансове напред не виждам защо да изкарват някой, който би имал. Така се прави!
Шанс винаги има. И Добрин уж беше слаб пък спечели. Влади се отказва от шанс да спечели 100 000 за себе си и семейството си за да помага на някакво племе което дори няма да съществува след 2 седмици. За мен това е малко ненормално.

# 1 343
Според мен Вайс ще остане почти или  до финала, нали Сюзън му го пожелаваше след като напусна и как само той можеш..бла бла, ама вече е знаела развитието на играта.
Миналата година като питаха отпадналите А фаворири, винаги казваха достигналите до финала.

# 1 344
  • IT
Можеха да разчистят или
Вайс или Тодор, но не би.
Да не говорим, че не го ли е срам Вайс да говори против физическите качества на рибарите, като не веднъж са го отнасяли като прани гащи.
Ваня не е стратег и не е интелигентно хитра. Йоана е доста по-манипулативна и хлъзгава от нея и ги насочва натам накъдето искат.

# 1 345
  • София
Нормално,без изненади - Вайс е номиниран.
Само ГЛУПОСТТА на Влади е безгранична.
Тогава защо гласува за Вайс ? За да се изтъкне после ? Глупак. Най-много от всичко мразя глупавите играчи.
Уби коалицията с този ход.
Тя и глупостта на Ваня  е някъде около границата на безграничното. Тотема и размъти представите за недосегаемост.

# 1 346
Всъщност, каква е точно контузията на Влади ?
Отделно Ваня пропусна шанс днес да премахне доста силен играч.

# 1 347
  • София
Ваня не знае явно за тройния съюз между Любо, Влади и Джери. Днес се усъмних в това и писах, а сега вече е ясно. Освен това тя гласува и първа от всички, така че...

# 1 348

Да не говорим, че не го ли е срам Вайс да говори против физическите качества на рибарите, като не веднъж са го отнасяли като прани гащи.

И Вайс и Тодор са типичният въздух под налягане. Само приказки, приказки, приказки. Рибарите слаби - ама ви бият 8 поредни пъти.

И докато преди 2 битки бяха пъзелите проблемни, сега какво е извинението, че ги вкарват с топката във вратата?

# 1 349
  • Испания
Може да работи в администрацията на жандармерията...

Не, не работи в администрацията.

Общи условия

Активация на акаунт