Той иска ли нещо с мен или не ? Имам чувството че той се подиграва с чувствата ми

• 4 963
  • 86
  •   1
Отговори
# 15
Много си малка, за да се забъркваш с 24-годишни мъже. Знам тръпката, знам, че сигурно се чувстваш по-зряла за годините си и прочие глупости, които сме си мислили когато сме били на 16, но повярвай ми, само ще си патиш от тоя човек. Никой, повярвай, НИКОЙ нормален 24-годишен младеж няма да се занимава с 16-годишна. Яко му хлопа дъската, кой знае и какви други психични проблеми има. Може тия момичета изобщо и да не съществуват. Повярвай ми, патила съм си, ако някой ми го беше казал това отрано, може би нямаше да има такива последствия за мен. Само, че аз стигнах до секс с тоя човек, после ме изнудваше... абе, не искам да си спомням. Стой далеч от такива хора. Малка си, наивна си, не си готова да се впускаш в такива сложни отношения, общувай с връстници, с които сте на един акъл и все толкова неопитни. От 16 до 24 има огромна разлика.

# 16
Искам само да ви споделя за следната ситуация:

Във парка се бях запознала с едно момче защото кучето му беше много сладко но нито сме си разменяли фб нито нищо просто исках да погаля кучето. После реших в чата ни да попитам момчето което харесвам какви кучета харесва големи или малки и му казах че съм се запознала с момче и сме си говорили за кучета . Еееее хора тойоткачи побърка се и накрая ми каза че след като аз съм се запознала с някой и той имал сега право да се запознае с някое момиче и да направи го даже ми пращаше чатовете им . Момичета чувствам се ужасно

# 17
  • Варна
Прекрати всякакви взаимоотношения с този мъж. Въвлякал те е умишлено в интриги.Никой плейбой не афишира бройки и любовници. Играе театър и се кефи на ролята на Казанова. Твърдиш, че не умее да комуникира и е плах по телефона. Явно играе роля, типична за хора, с противоположен статус в живота. Нямаш право да ревнуваш или критикуваш непознати жени, на непознат мъж. Той е никой. Емоционална връзка се създава след реални контакти и взаимоотношения. Контактувай с връстници и хора, с твоите разбирания.

На живо той е изключително плах както казвате вие не смее да ме погледне да си отвори устата оглежда се постоянно
Да Mimi , вживял се е в желана роля. Не е случайност, че търси по-млади и наивни момичета. Не търси вина в себе си. Но бъди предпазлива. Търси секс, а ти? Плахият привидно мъж бързо може да стане изнасилвач. Фактът, че те кара да се чувстваш ужасно показва, че той не е с добри намерения. С подходящия мъж ще се чувстваш сигурна и щастлива. Сега имаш други приоритети- учение. Има време за любов, риск и хипер емоции.
След години ще се усмихваш на тези спомени. За някои запознанства, дори няма да си спомняш.🙂

Последна редакция: нд, 08 ное 2020, 15:31 от Viviana91

# 18

Във парка се бях запознала с едно момче защото кучето му беше много сладко но нито сме си разменяли фб нито нищо просто исках да погаля кучето. После реших в чата ни да попитам момчето което харесвам какви кучета харесва големи или малки и му казах че съм се запознала с момче и сме си говорили за кучета . Еееее хора тойоткачи побърка се и накрая ми каза че след като аз съм се запознала с някой и той имал сега право да се запознае с някое момиче и да направи го даже ми пращаше чатовете им . Момичета чувствам се ужасно

Защо се чувстваш ужасно? Че някакв пръдльо ти се прави на интересен ли? Ти какво точно му харесваш на този?

# 19
  • Бургас
Ама че недорасляк! Далеч от такива, момиче!

# 20
Прекрати всякакви взаимоотношения с този мъж. Въвлякал те е умишлено в интриги.Никой плейбой не афишира бройки и любовници. Играе театър и се кефи на ролята на Казанова. Твърдиш, че не умее да комуникира и е плах по телефона. Явно играе роля, типична за хора, с противоположен статус в живота. Нямаш право да ревнуваш или критикуваш непознати жени, на непознат мъж. Той е никой. Емоционална връзка се създава след реални контакти и взаимоотношения. Контактувай с връстници и хора, с твоите разбирания.

На живо той е изключително плах както казвате вие не смее да ме погледне да си отвори устата оглежда се постоянно
Да Mimi , вживял се е в желана роля. Не е случайност, че търси по-млади и наивни момичета. Не търси вина н себе си. Но бъди предпазлива. Търси секс, а ти?

проблема е че аз много го харесах и искам сериозни неща и искрени взаимотношения. Хиляда пъти съм му казвала че ако иска да се забавлява с мен просто да ме блокира ама не

# 21
Този е пълен психопат!

# 22

Защо се чувстваш ужасно? Че някакв пръдльо ти се прави на интересен ли? Ти какво точно му харесваш на този?

Истината е че съм влюбена в тръпката но вече по незнайни за мен причини хлътвам по него. Да не се окаже истина че колкото повече те мачкат толкова повече хлътваш.

# 23
Също така искам да добавя, че много често мъжете, които се занимават с много по-малки момичета са супер инфантили и никоя жена на тяхната възраст не би им вързала. Възползват се от предимството  на младостта, когато си супер неопитен и наивен. Надявам се знаеш, че в диапазона 16-24 има огромни пробойни разлика, 8 години са много-много сериозна дупка. На 16 още те тресат хормоните, имаш малко житейски опит, живееш си в балонче с мечти и илюзии и чакаш принца на бял кон. На 24 отдавна знаеш, че принц няма, поочукал си се, гледаш по-реално над нещата и имаш по-ясна преценка за хората. Не  че някой е застрахован от това да не срещне кофти човек, но на 16 си много уязвим, още не си се формирал като личност и е много опасно да се забъркваш с такива типове. Колкото и да е инфантилен и тъп този човек е много по-умен от теб и знае как да те върти, знае къде те жегва, защото му се връзваш. Блокирай го на секундата и забрави, че съществува.

# 24
  • Варна
Все едно чета племенницата ми. Тя преследваше пълнолетен, с връзка. Харесвала го. Но той имаше доблестта да и отвори очите коректно. Обяснил и че има приятелка и държи на нея. Отделно, че е малолетна и глупава. Добре, че я игнорирал. Рев, инат и го забрави. Порасна.
При теб, има вариант да злоупотреби сексуално. Не всяка крехка, женска психика го преодолява. Харесваш едно, но недостатъците му са повече.

Последна редакция: нд, 08 ное 2020, 15:31 от Viviana91

# 25
Определено знае как да ме засегне и се възползва всеки ден от това.  На чат прави всички тези гадни неща но както разбрахте очи в очи се вижда че е плах и не до там толкова уверен. Претендира със своята кола по един или друг начин която дори не е нищо особено лъскава бяла Мазда. Дори ми е казвал че започвал да се влюбвал. Споделял ми е и че на живо съм го омайвала и нямал думи. Рядко се е случвало да ми прави комплименти и да ми казва хубави неща по скоро отрича качествата ми

# 26
Определено знае как да ме засегне и се възползва всеки ден от това.  На чат прави всички тези гадни неща но както разбрахте очи в очи се вижда че е плах и не до там толкова уверен. Претендира със своята кола по един или друг начин която дори не е нищо особено лъскава бяла Мазда. Дори ми е казвал че започвал да се влюбвал. Споделял ми е и че на живо съм го омайвала и нямал думи. Рядко се е случвало да ми прави комплименти и да ми казва хубави неща по скоро отрича качествата ми

Кажи какво му харесваш? Изброй поне 3 качества, които ти харесват.
А, то нямало.
Не се учудвам.
Ами наслаждавай се да те тъпчат тогава.
Блокирай го!!

# 27
Имам друго предложение.
Предложи му да го запознаеш с вашите- кажи че искат да познават приятелите на дъщеря си.
На бас, че няма се обади повече.

# 28
Каза ти се вече, че човекът не струва. Какво друго те интересува? Човек, очевидно без самочувствие, защо мислиш се занимава със 16-годишна? Не вярвай и на една дума, която ти казва. Родителите ти знаят ли с какви глупости се занимаваш?

# 29
знаят за него да и странното е че той би се запознал с тях. Обясняваше се какво работи какво работят родителите му е разбира се след като тези въпроси му бяха зададени. Именно и за тома съм толкова объркана в един момент той се държи ок но в повечето като боклук и не знам какво да си мисля

Общи условия

Активация на акаунт