Той иска ли нещо с мен или не ? Имам чувството че той се подиграва с чувствата ми

• 4 940
  • 86
  •   1
Отговори
# 75
Ок, приемаме, че си добро момиче и наивна. Тогава си представи, че всички потребителки тук са ти един вид виртуални майки. Харесай си някоя и просто последвай съвета ѝ. То всички така или иначе ти казваме едно и също. За отличничка бавно схващаш. Smile

Научните знания са ми като за отличен житейските като за слаб 2 нека не бъркаме тези две неща. Аз разбирам всяка една от вас какво ми казва но искам и още коментари по темата. Всяка една гледна точка за мен е важна

Колко гледни точки мислиш че има? 😂
2+2 колко е?
Ама давай, напиши дисертация на поведението му. После ще ти връчим тиквен медал.

Колкото хора по света толкова гледни точки !

# 76
Ок, приемаме, че си добро момиче и наивна. Тогава си представи, че всички потребителки тук са ти един вид виртуални майки. Харесай си някоя и просто последвай съвета ѝ. То всички така или иначе ти казваме едно и също. За отличничка бавно схващаш. Smile

Научните знания са ми като за отличен житейските като за слаб 2 нека не бъркаме тези две неща. Аз разбирам всяка една от вас какво ми казва но искам и още коментари по темата. Всяка една гледна точка за мен е важна

Колко гледни точки мислиш че има? 😂
2+2 колко е?
Ама давай, напиши дисертация на поведението му. После ще ти връчим тиквен медал.

Колкото хора по света толкова гледни точки !

Ами аз тук един не видях да смята, че тоя заслужава и секунда внимание. Но ти продължавай да питаш целия свят 😂 Може да намериш някой да ти каже, че е чудесна партия.

# 77
Ако и на вашите така се сопаш, досега да съм ти взела телефончето и да те оставя без интернет. Джобни също, ама сега не сте на училище. Но и без джобни поне за седмица. И да хвърляш коша месец.
Видиш ми се калпазанка и твърдоглава. Помисли над това, да отговаря всеки смело във форум под анонимен ник, всеки може. Хората вече 6-та страница ти казват едно и също нещо, ти тъпо и упорито казваш, че искаш гледни точки. Ами...

# 78
Ако и на вашите така се сопаш, досега да съм ти взела телефончето и да те оставя без интернет. Джобни също, ама сега не сте на училище. Но и без джобни поне за седмица. И да хвърляш коша месец.
Видиш ми се калпазанка и твърдоглава. Помисли над това, да отговаря всеки смело във форум под анонимен ник, всеки може. Хората вече 6-та страница ти казват едно и също нещо, ти тъпо и упорито казваш, че искаш гледни точки. Ами...
Ами за това е форум различни хора различни разсъждения . Който не му харесва темата да се маха не се сопвам а казвам. Не ме разбирайте погрешно

# 79
Да ти кажа моето момиче е на близка възраст, ами не знам защо подобни терзания няма. Не пише в бг-мама, не се държи като разглезена пикла. Сега по-разбираемо ли е? Кой къде да пише има администратори на сайта, които определят.

# 80
Да ти кажа моето момиче е на близка възраст, ами не знам защо подобни терзания няма. Не пише в бг-мама, не се държи като разглезена пикла. Сега а по-разбираемо ли е? Кой къде да пише има администратори на сайта, които определят.

Не ме интересува твоето дете! Просто казвам че като не им харесва да се изнасят от темата и готово. Никой не държа на сила тук

# 81
Темата, както винаги зави към лични нападки.
Мими, ето един житейски урок, който  можеш да научиш от форума: Не е задължително да отговаряш на всички. Ако дадено мнение не ти харесва, просто го пренебрегваш. Не отговаряш, не се ядосваш. Не се мъчиш да доказваш, че си права.
 За последните две ми отне години докато се науча. Ти можеш от сега да почнеш да тренираш. Да - понякога нещо те дразни. Научаваш се да стискаш зъби и да не го отбелязваш. Защото не  винаги, когато другият мисли различно, греши. Винаги има различни мнения.

# 82
Аз тук различно мнение не видях, освен нейното си.

# 83
Явно левентът днес не пише и момата е изнервена. 😂
Детенце, мамите тук могат теб да те наврат в кучия г*з, ама не си струва. Прекалено ниска топка си.

# 84
Ами, то човек да се обезкуражи да дава съвети в тоя форум. Пишеш, пишеш, гледаш да помогнеш, да налееш малко акъл. И то за какво? Или по-точно за кого?

# 85
За да има разбиране от 16 годишно дете, трябва да има и правилен подход. Тук не го видях.

# 86
Достатъчно по темата.

Общи условия

Активация на акаунт